Torrent

Tudod rengeteg az új Linux kiadás :D

Viccet félretéve én is gondolkodtam, hogy mitől ennyi aztán rájöttem, hogy mikor egy film manapság 8~16GB, akkor secperc alatt összejön ennyi, pláne úgy, hogy törekszem a jó arányra is...

Amúgy igen, UPC-s vagyok, 20/3 MB, de mivel friss a gerinchálózat és alig vannak még rajta, rend szerint 2,3-2,5 a letöltésem, felfelé meg 350 körül...

Az faxa de azt ne mond nekem hogy csak filmet töltesz egész honapba ha 5.1-es 1 film(dvx) akkor 1.3 gb ha nem 650-700 mb átlag. Ha 250:1.3-nagyából 192 ne hogy már ennyit le szedsz havonta te se gondolod komolyan :oops: :D . De ahogy a szavak között olvasok nem rég lehet 20-as neted de gondolom ez elött se lehetett annyira gyengusz

Jó nem vitatkozom.

Biztos a HD filmekre gondolsz.

Az itt olvasottak után nekem elég érthetetlen ez a warez ellenesség de mondom nem izgat. :D

Hát szép a törvény mondhatom.
Akkor manapság ha valakinek adok egy stukkert és azt mondom ölje meg a pistát megöli és én teljesen szabadon vígan élem tovább az életem.
Mert én csak 1 stukkert adtam a kezébe és elmagyaráztam h hogy kell használni.
Tehát én ebben az esetbe semmilyen féle bűnhöz hasonló dolgot se követtem el. :twisted:

Murder3":ees6tr02 mondta:
Hát szép a törvény mondhatom.
Akkor manapság ha valakinek adok egy stukkert és azt mondom ölje meg a pistát megöli és én teljesen szabadon vígan élem tovább az életem.
Mert én csak 1 stukkert adtam a kezébe és elmagyaráztam h hogy kell használni.
Tehát én ebben az esetbe semmilyen féle bűnhöz hasonló dolgot se követtem el. :twisted:
Te rosszul vagy összerakva :D lol2 (de aztán nehogy megharagudj).

filmet azt érdemmes egyetemi hálóról tölteni... havernál úgy van hogy hogy le 4mb stabilan felfele meg 2küröl szal ha valami nagyobb kell megszerzi (upc egyébként milyen szolgáltató ? me én jót nemhalottam ról a )

Üdv
Tudom ez itt off téma de nem akartam feleslegesen új topicot nyitni tudna valaki mondani olyan honlapot ahol le lehet tölteni serialt kaspesky nevű internet securiti progihoz? Kösz előre is

Ez nem warez? ember.. akkor te vagy rosszul összerekva :D
NINCS WAREZ
itt mindenhez van serial.

Tudom hogy rosszul vagyok összerakva gurul1 fogatlan pattog1 megnézem az oldalt azért kösz. És hangsúlyozom nem warez én ilyen dolgokkal nem (fog), az öregapámnak kell mert szegény mikor megvette eredetibe szegény mikor begyújtott a kandallóba nem vette fel a szemüvegét és sajnos a dobozával gyújtott be és elégett minden. Ha sikerül megmondom neki hogy maga fox Murder volt aki segitett még mindig x-akta rajongó nagyon örülni fog :D

Elvileg ott mindenhez van game, progi,
vagy még kb a NINCS WAREZ-en is keresgélhetsz
Ez már viszont itt off :D taps1

rascal":3etmqr5a mondta:
Az faxa de azt ne mond nekem hogy csak filmet töltesz egész honapba ha 5.1-es 1 film(dvx) akkor 1.3 gb ha nem 650-700 mb átlag. Ha 250:1.3-nagyából 192 ne hogy már ennyit le szedsz havonta te se gondolod komolyan :oops: :D . De ahogy a szavak között olvasok nem rég lehet 20-as neted de gondolom ez elött se lehetett annyira gyengusz

HD filmekről van szó. Például...

hd_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

rascal amúgy nincs warez (serialok annak számítanak)! murder3 amit mondasz oldal az egyik legnagyobb vírusfészek, amit ismerek...

jim67: a UPC lassan a legnagyobb szolgáltató és a legjobb is, ezt bizton mondhatom. Én az említett sebességért összesen fizetek 8k-t, ami egy vicc... A rendelkezésre állás 100%, ingadozás nincs. Prohardveren érdemes elolvasni a többiek véleményét is...

Bocs főnök (Hispan) igy már értem , volna egy ? mért pont hd a hang meg a kép min. miatt és ezeket ki is irod magadnak(persze csak saját felhasz.)?
Murder3 csalódtam benned most nézem hogy olyan oldalt adsz meg ahol megfertőződhetek ? lövés1 ááá
Amúgy nekem is upc-m van de máshol sokan szidják megmondom őszintén szep. óta van netem úgy hogy még annyira nem vagyok képbe a dolgokba.

A hang nem is annyira, de a kép az fontos... Nagy monitorom van és a sima XviD-es dolgok csak tisztes távolból élvezhetőek ellentétben a HD-val... És igen, ezek lemezre mennek saját nézegetésre.

Értem akkor nálaD dvd bánya van rendesen de tény és való hogy a minőség fontos én 1-löre a hangminőségre tudok fókuszálni 5.1 a kép meg marad a régibe mert sima tft-van. amonitorom az azért lcd de azt nem fim nézésre használom .

Hispan nekem nem volt iylen tapasztalatom.
Bocsi Rascal kérdezte én csak válaszoltam neki.

Am a hazai oldalka a jó kmert ott kevesebb a vírus a külföldi publikus oldalakon könnyen szívhat az ember.

De akkor a filmek nem számítanak wareznak?

1 vélemény a HD filmekről.
Megéri akkor ha nagyon nagy a vinyód máskülönben a sima xvid filmeket is lehet élvezni szerintem még a hd nem ad olyan szép képet hogy most általános legyen.
Pár év múlva amikor mindenkinek nagy vinyója lezs majd biztos az lesz meg akkor jobban meg fogja érni.

Ez a vicc hogy 1 trailer 400mb ezt meg leszedni semmi értelme nincs torrentről.

vírust a külföldi oldalakról ez marahság csak tudni kell hogy honnan kell szedni..... mellesleg ha a legfrisebb játékok kellenek akkor ha leszedem (ném :D ) akkor az MO-i torrentoldallakon valaó megjelenés előtt megvan kb 2-3 nappal, más dolog hogy a seed-el az itthoni emberk mindig bajban vannak baromi lassúan töltök le és lelépek akkor jön a warn..... nénikéteket inkább leszedem máshonnan és szeedelek nekik (mert ugye jobb helyken az van hogy felfele megy 600mb lefele meg kb 300mb.. )

hd filmeket meg nem szedek mert nincs hozzá tv-m és normálsi dvd-n is ugyanolyan élvezhető mint blue ray- vagy hd minőségben .

1 külföldi oldalakról nem szedek semmit mert ha pár nap késés de fennt van magyaron még 2-helyre beakarok jutni azt teljes lesz a repertóár.
2- dvx-es filmeknél is fontos hogy mennyi a frame rate.- Amugy jövöre valamikor nyár felé akarok komolyabb tv-t nézni és akkor fogok hd-ra rámenni ha ráfér az anyag legalább 1-dvd.re addig hanyagolom a dolgot
3.jim67:mert ugye jobb helyken az van hogy felfele megy 600mb lefele meg kb 300mb.
De jó én még ilyen aránnyal nem találkoztam a letöltés ált. mindig nagyobb volt. A havernak 10 mb-s netje van nála is dettó
4.Murder3 idézete a film nem számit wareznak? :D :D :D filyelj menny el internet securitihez vagy nem tudom hova azt kérdezd meg .

Azért a külföldi oldalakon sok olyna dolog is van amik pl magyaron nem található meg.
Mert ugye a magyarok is az ilyen pubokról szedik.És úgy rakják fel.
Am érdemesebb várni mert gyorsabban jönnek hiába van pl a külföldieken 600 seeder.
:D

Nagy vinyó... ugyan, egy 1 terrás SATA 2.es lemez 32.000 HUF boltban, máshol még olcsóbb.

Ami a felbontást illeti: egy 1920x1200 pixeles film olyan szinten tökéletes minőség (de még egy 1280x720-as is), hogy csak na. A sima 700px-es filmek élvezhetetlenek egy 1680x1050-as monitoron...

Nekem annyival nem nagyobb élmény de ez már az én kis gondom.

Hát így kimondva hogy 1 terra úgy olcsó de ha úgy vesszük hogy pénz az ami az emberek életéből hiányzik főleg itt hunföldön akkor már drága csak 1 vinyóért.
Mert pl hiába a nagy vinyó ha meg a géped olyna hogy pl a hd se viszi.
ja és azért kell hozzá 1 kellően modern monitor is ami azért 30-50 ezerig szntén pénz.

Nekem megy csak példának írtam.

Murder3: igazad van 30 ropiból sokmindent lehet venni

viszont nekem télleg nincs semmi különbség a hd avagy nem fellbontás között... ha mindig olyat néznék akkor biztos szúrná a szemem a síma dvd. (jha aki akar az regelhet az 1st torrentra..... nyitott az az szabad reg van még 1 kis ideig )

Vissza
Top Alul