Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Én speciel az NF2000-sre gondoltam, mert azt máshol nem láttam, illetve azt ott helyben fel is tuningolja a CS kovács. Annyi csak a baja, hogy csak 56-os kaliberrel megy és nem lehet csövet cserélni.
Egyébként hol tudtok exo-t venni / fejleszteni? Én még sehol sem láttam.
Egyszer már a dutys csávó rám akart sózni egyet
a bázisukon am a dutys bárban ahol az rp74 esekre lehet a pendrive stahokat megvenni valszeg csak addig vannak amíg be nem állsz vagy meg nem csinálod a küldetéseket.
most találtam, hogy hova tették remek kis tippemet. ez a következõ: A vörös erdõben a Vadász kéri az iránytût. Mielõtt odaadnád neki, neked adja a jutalmat. Ezzel a módszerrel korlátlan mennyiségû fegyvert szerezhetsz. Nekem 120db Vintarom van. Ezt csak el kell vinned eladni. Az össz pénzem most 715800 ru!!
agyar megtalálása elött vagy után van ez a pézforrási lhetöség?
Amugy volt 1-szer 1-olyan kérdésem hogy hol érdemes a megszerzett fegyvereimet elpasszolni jo pénzért és teszteltem egy kicsit az alap fegyvereket a semleges stalker bázison érdemes eladni mert elég jo pézt ad kereskedö amugy nem 1-2 fegyvert érdemes vinni eladni :lol: . Bolhapiac Sidorovics és tiszta égbolt bázis-on voltam beletellett 1-kis idöbe de megérte :wink: Szabadságiaknál és a Szologálatnál nem teszteltem nem1 amugy relikvia témábol Sido barátunk tényleg verhetetlen ugy hogy oda viszem öket eladni.
most találtam, hogy hova tették remek kis tippemet. ez a következő: A vörös erdőben a Vadász kéri az iránytűt. Mielőtt odaadnád neki, neked adja a jutalmat. Ezzel a módszerrel korlátlan mennyiségű fegyvert szerezhetsz. Nekem 120db Vintarom van. Ezt csak el kell vinned eladni. Az össz pénzem most 715800 ru!!
Az iránytűt nekem sem eladni, sem elrejteni, sem eldobni nem sikerült, míg nálam volt. kornel111 nem értem, mire gondolsz: egyszer elveszi, és kész. Nem?
[mod]Minek ezt kétszer is megírni két szobában? - hispan[/mod]
arra már rájöttem hogy ha saját frakciomnak(stalker) adok el fegyvereket joval többet adnak mint más frakciok. De vizsont csak akkor tudok több fejlesztést kicsikarni hogy ha megtalálom a fles meghajtókat???? vagy pedig átállok máshova és akkor tudok fejleszteni alapból többet megirná valaki fontos lenne kösz elöre is :?
Megszerzed az iránytût. oda mész az erdészhez, aki kérdezi, hogy meg van e. Ha azt mondod hogy igen, oda adja a jutalmat, ekkor ne add neki az iránytût, hanem lépj ki a beszélgetésbõl. ha van türelmed, több zsáz v végtelen számú fegyvered lehet. azt nem tudom, h bug-e vagy rosszul van megírva. próbáljátok ki.
Ellenben egy csomót kell cipekedi így, mert a legközelebbi kereskedő, aki fegyverrel is foglalkozik, a világvégén van (agropromban). Igaz mundjuk az iránytű önmagában 50.000 rubel.
nem az iránytû a lényeg, egyszerre el tudsz vinni 30 fegyvert, ha 4000-et kapsz darabjáért, az 120.000 ru, azért talán megéri sétálni kicsit. am van ott egy vezetõ is...
nem nem a kereskedők a cuccaidnak amit eladsz neki a tizedét adják érte asszem egyébként az h menyit ér az nem kell figyelembe venni 1 trs ami 6000 azé adnak kb 600 körül.
Elvileg akkor kapsz névértéket, ha benne vagy az adott frakcióban (akkor átveszik tőled annyiért). Ezért kérdeztem a delikvenstől, hogy hogy csinálta ezt, mert tényleg a 4000-es fegyverekért párszázat adnak.