Tippek - Trükkök

Könnyűn?Veterán?Sérteget uram?Mindig Mesteren tolom.Bár a CS vége complete mod-al mesteren egyszer kiakasztott, de amúgy mindig mesteren tolom:D Pesze nem mindig késelek, de azért vannak helyzetek.Érdekes BUG egyébként a Szolgálat bázisán, hogy ha elfoglalja az ember mindig újrateremnek a bázisukban lévő épületben.DE CSAK OTT.És csak engem támadnak.Aztán egyszer nem teremtek vissza, mikor már sokadszorra irtottam ki őket.És amikor azt mondják, hogy a Szolgálat visszatért helikopterekkel meg mindennel, akkor sincs ott senki, csak odamegyek és győztem. xD Kicsit sok volt a fű és félreinformáltak...

Ha beállnék a dutyba könnyebb, vagy más lenne a kűldetések
teljesítése?
Alapvetően minden megoldás érdekel!

Igen, de ha szeretsz sokakkal semleges maradni, akkor stalkerek.Viszont a szabadságosok cuccai sem sokkal rosszabbak a szolgálaténál.Pl a szervópáncéljuk nekik a legjobb!

De az OL egy mod.Hello Kitty-s szolgálatosok is lehetnének benne.Egyébként szerintem mindegy milyen Frakcióhoz csatlakozol, aki neked szimpatikusabb.Én sosem a frakciók egyenruháit hordom.

Erősen megkésve,de töretlen lelkesedéssel láttam neki a játéknak.(Mind a 3-nak,Szegény madárijesztőnek az idegeire is megyek a tanácskérésekkel).Azt csináltam hogy csatlakoztam a loonerekhez,majd a főküldetés után ,az új SEVA-mban feszítve átsétáltam a duty-hoz,minden tagtól felvásároltam a tuningosabb lőszereit,csatlakoztam a FREEDOM-hoz,(kimáshoz,a többiek úgyis nyomik) :-D ,majd a főküldetésüknek megfelelően rárongyoltam a szolgálatra. Az eredmény jól adta magát.Sehol senkinél páncéltörő lőszer,gránát dettó,sokkal könnyebben lehet leaprítani a majd 30 ellent.Gondolom dutyi-manóknál is működik ez a trükk.Végül is a saját lőszerükkel lőttem ki őket.

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul