Tippek - Trükkök

hispan":19v4n90m mondta:
Ámen :)

Megkaptam a jussom a CS bázison a híd leengedéséért, erősen javasolt mindenkinek visszanézni tehát limansk előtt a CS kereskedőhöz :)

abbol pénzből elég sok mindere futja

Én speciel az NF2000-sre gondoltam, mert azt máshol nem láttam, illetve azt ott helyben fel is tuningolja a CS kovács. Annyi csak a baja, hogy csak 56-os kaliberrel megy és nem lehet csövet cserélni.

Egyébként hol tudtok exo-t venni / fejleszteni? Én még sehol sem láttam.

Egyszer már a dutys csávó rám akart sózni egyet :D
a bázisukon am a dutys bárban ahol az rp74 esekre lehet a pendrive stahokat megvenni valszeg csak addig vannak amíg be nem állsz vagy meg nem csinálod a küldetéseket.

most találtam, hogy hova tették remek kis tippemet. ez a következõ: A vörös erdõben a Vadász kéri az iránytût. Mielõtt odaadnád neki, neked adja a jutalmat. Ezzel a módszerrel korlátlan mennyiségû fegyvert szerezhetsz. Nekem 120db Vintarom van. Ezt csak el kell vinned eladni. Az össz pénzem most 715800 ru!!

agyar megtalálása elött vagy után van ez a pézforrási lhetöség?
Amugy volt 1-szer 1-olyan kérdésem hogy hol érdemes a megszerzett fegyvereimet elpasszolni jo pénzért és teszteltem egy kicsit az alap fegyvereket a semleges stalker bázison érdemes eladni mert elég jo pézt ad kereskedö amugy nem 1-2 fegyvert érdemes vinni eladni :lol: . Bolhapiac Sidorovics és tiszta égbolt bázis-on voltam beletellett 1-kis idöbe de megérte :wink: Szabadságiaknál és a Szologálatnál nem teszteltem nem1 amugy relikvia témábol Sido barátunk tényleg verhetetlen ugy hogy oda viszem öket eladni.

kornel111":2rct0tdt mondta:
most találtam, hogy hova tették remek kis tippemet. ez a következő: A vörös erdőben a Vadász kéri az iránytűt. Mielőtt odaadnád neki, neked adja a jutalmat. Ezzel a módszerrel korlátlan mennyiségű fegyvert szerezhetsz. Nekem 120db Vintarom van. Ezt csak el kell vinned eladni. Az össz pénzem most 715800 ru!!

ÉS akárhányszor odamész mindig adja a jutalmat?
Persze ha nem adod oda az "iránytű"-t.

Az iránytűt nekem sem eladni, sem elrejteni, sem eldobni nem sikerült, míg nálam volt. kornel111 nem értem, mire gondolsz: egyszer elveszi, és kész. Nem?

[mod]Minek ezt kétszer is megírni két szobában? - hispan[/mod]

arra már rájöttem hogy ha saját frakciomnak(stalker) adok el fegyvereket joval többet adnak mint más frakciok. De vizsont csak akkor tudok több fejlesztést kicsikarni hogy ha megtalálom a fles meghajtókat???? vagy pedig átállok máshova és akkor tudok fejleszteni alapból többet megirná valaki fontos lenne kösz elöre is :?

Megszerzed az iránytût. oda mész az erdészhez, aki kérdezi, hogy meg van e. Ha azt mondod hogy igen, oda adja a jutalmat, ekkor ne add neki az iránytût, hanem lépj ki a beszélgetésbõl. ha van türelmed, több zsáz v végtelen számú fegyvered lehet. azt nem tudom, h bug-e vagy rosszul van megírva. próbáljátok ki.

Szóval ezt úgy kell elképzelni hogy van a párbeszédpanelnél az igen arra mész ésutánna rögtön kilépsz? Nem veszi el az iránytűt amikor az igenre mész?

nem veszi el, mert a jutalmat adja elõbb. ahogy oda adja lépj ki. ha kipróbálod érteni fogod.

Ellenben egy csomót kell cipekedi így, mert a legközelebbi kereskedő, aki fegyverrel is foglalkozik, a világvégén van (agropromban). Igaz mundjuk az iránytű önmagában 50.000 rubel.

nem az iránytû a lényeg, egyszerre el tudsz vinni 30 fegyvert, ha 4000-et kapsz darabjáért, az 120.000 ru, azért talán megéri sétálni kicsit. am van ott egy vezetõ is...

Igaz. Mondjuk nekem az a vezető defektes, mert nem tud elvinni sehova (sem akkor nem tudott, sem most, a híd leengedése után).

Mellesleg ennél sokkal egyszerűbb, ha véded a stalker tábort agropromban: annyi fegyvert szerzel a hulláktól, hogy egyszerűen nem győződ bevinni.

igen, de háromszor fordulsz annyi pénzed lesz, h az életben nem költöd el. és itt minden fegyverért garantáltan sokat kapsz.

nem nem a kereskedők a cuccaidnak amit eladsz neki a tizedét adják érte asszem egyébként az h menyit ér az nem kell figyelembe venni 1 trs ami 6000 azé adnak kb 600 körül.

Elvileg akkor kapsz névértéket, ha benne vagy az adott frakcióban (akkor átveszik tőled annyiért). Ezért kérdeztem a delikvenstől, hogy hogy csinálta ezt, mert tényleg a 4000-es fegyverekért párszázat adnak.

freedeomos voltam, am tunningolt a fegyver, ezért fizetnek jól. ha kipróbálod akkor meglátod és nem kell mindent megkérdezni

Vissza
Top Alul