Tippek - Trükkök

Golza":1e4413gt mondta:
Jammer":1e4413gt mondta:
Agropromban a STALKERek táborában arról az oldalról közelítve ahol a banditák mindig támadnak a belső udvaron szemben lévő lépcsőn fölmenve az első emeleten van egy elektromos anomália amiben 2 artifact is van. Nem túl jók de vannak... :) Egyébként a legfelső emeleten is futkároztam kicsit az anomáliában de nem találtam az artifactokat sehol sem. Az "artifactmeter" nem mutatja a magasságot... :)

jammer ott kellenene lennie egy stashnak is de én ******ra nem találom elméletileg az első emeleten kéne lennie egy villanydobozban ami pedig a másodikon van :?

GAdam mikorra várható a köv. térkép??? :roll:

ilyen detektort honnan a fenéből lehet venni (vagy találni.... előző végigjátszáskor volt agroprom-ban a duty trader-nél most nincs )

Én vettem valamelyik kereskedőnél, de a mocsár bal felső sarkában, a kissé körülményesen megközelíthető, leszakadt híd alatt is ilyen van eldugva a matrac alá...

Jaja, de az csak a 4-es patch után asszem, én patch nélkülibe nem találtam! Írják is patch leírásban, hogy: 'added items to secret locations in the Swamps level.'

Én nem nagyon néztem körül swampon, mert elég gyorsan meglett. Összesen ha 1,5 órát voltam ott... Visszamenni meg nincs kedvem...

Juteszembe nincs valami tippetek gyors pénzkereseti lehetőségre? Alig van mánim...

Az a para, hogy 400kg-al játszom most, és dugig szedtem magam fegyókkal meg sok sz@rral, de max ha párezret kerestem ezen (mondjuk artifactokat még nem adtam el). Jobb így, hogy nincs több százezer rubeled mint SoC-ban, megkell dolgozni mendenért, mondjuk sztem kicsit erős pl hogy AK-ra egy tuning 2100 pénz lol2 :D

én vettem 1 seva suit-ot asszem 22.000 rúbelért azt feltuningolni kb még 1x ennyi. (asszem 1 fejlesztés hozzá 7500ru ) (pénzkereset.... gyorsan vagy kibirod a limaszki híd-ig aztán ha leereszted akkor lessz sok péz.... vagy mmegszerzed azokat a penndriv-okat (van olyan ami 12500-at is ér )

kerestem azt a detektort ott.... a matrac alatt de nem volt ott.... mmindeggy majd veszek vagy nem :D

De sztem azzal is van, mert én most kezdtem el komolyabban a CS-t és az 5. patchel, és nekem volt, mondjuk lehet hogy azt még a 4. patchel szedtem fel, mivelhogy működnek a mentések az 5.-el. De sztem az 5. után is ott van jim!

Én elég sok kis küldetés megcsináltam csak lusta voltam viszamenni a jutalomért(stalkerekhez), egyszer csak viszamentem és ledöbentem: egy seva ruha, egy relikvia(-6 sugárzás)+14500Ru, nagyon vidám lettem. mellesleg van az a relikvia h +10kg, abból betettem 3mat most max suly 80kg:D(+10)igy tudok magammal vinni 3 agyon tunnigolt fegyot+ sok sok löszert.
Egy kérdés: a seva ruhának hol lehet megtalálni az utolsó fejlesztését?

Ruha fejlesztés is van egy +5 és egy +10 kg-s. Arra figyeljetek, hogy a kevlár és egyéb ruhabetétek növelik a ruha tömegét...

a freedomos mester a főbejárattól jobbra a garázsok végében.

Asszem megtaláltam a militari vonalat, csak már későn. az elrabolt ezredes sofőrje a kis hid alatt bújik nem messze a Sidrovicstől, ha elbeszélgetsz vele segíthetsz kiszabaditani az ezredest, de fegyvert ne adjatok neki

Golza":14fiesvc mondta:
a freedomos mester a főbejárattól jobbra a garázsok végében.

Asszem megtaláltam a militari vonalat, csak már későn. az elrabolt ezredes sofőrje a kis hid alatt bújik nem messze a Sidrovicstől, ha elbeszélgetsz vele segíthetsz kiszabaditani az ezredest, de fegyvert ne adjatok neki

hehe én adtam neki és abban a pillanatban megölt. legközelebb mikor mentem arra, nekinyomtam a sörétessel a kukának kicsit :)

Crayon köszi. Erre nem is gondoltam :D

GAdam":1gge6tak mondta:
Ha ügyes vagy akkor lekapod aki a tornyon lő, ha nem akkor marad a sprint a kövek mögé pihi és utána ugrás át a fán! :D :D

A fán nem kell átugrani egy idő után elfogy a drótkerités a fa előtt... Utána meg mint a nyuszi futás me még ellő egy jó 50 méterre a militarysta...

Most tartottam ott, hogy követtem agyart vissza a szeméttelepre (a PDA-ja után) és leütöttek és kifosztottak. Gondoltam annyira nem lehetnek buták, hogy ha betöltök egy korábbi mentést és a "baleset" előtt eldobálok mindent, utána meg felveszek minden cuccot, akkor megúszom, de mégis! :-)

jha én is úgy csináltam.... ott a rablás helyszínétől mész ellőre és ott vann 1 kis fedett terült ahhol electro annomáliák vannak nos ott van 1 rejtekhely... oda érdemes bepakolni a cuccokat .

Vissza
Top Alul