Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Golza":1e4413gt mondta:Jammer":1e4413gt mondta:Agropromban a STALKERek táborában arról az oldalról közelítve ahol a banditák mindig támadnak a belső udvaron szemben lévő lépcsőn fölmenve az első emeleten van egy elektromos anomália amiben 2 artifact is van. Nem túl jók de vannak...Egyébként a legfelső emeleten is futkároztam kicsit az anomáliában de nem találtam az artifactokat sehol sem. Az "artifactmeter" nem mutatja a magasságot...
![]()
jammer ott kellenene lennie egy stashnak is de én ******ra nem találom elméletileg az első emeleten kéne lennie egy villanydobozban ami pedig a másodikon van :?
GAdam mikorra várható a köv. térkép??? :roll:
hispan":1wkaqua4 mondta:Freedom bázison hol van a fegyverfejlesztő? Esküszöm nem találom![]()
Golza":14fiesvc mondta:a freedomos mester a főbejárattól jobbra a garázsok végében.
Asszem megtaláltam a militari vonalat, csak már későn. az elrabolt ezredes sofőrje a kis hid alatt bújik nem messze a Sidrovicstől, ha elbeszélgetsz vele segíthetsz kiszabaditani az ezredest, de fegyvert ne adjatok neki
GAdam":1gge6tak mondta:Ha ügyes vagy akkor lekapod aki a tornyon lő, ha nem akkor marad a sprint a kövek mögé pihi és utána ugrás át a fán!![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.