Tippek - Trükkök

Agropromban a STALKERek táborában arról az oldalról közelítve ahol a banditák mindig támadnak a belső udvaron szemben lévő lépcsőn fölmenve az első emeleten van egy elektromos anomália amiben 2 artifact is van. Nem túl jók de vannak... :) Egyébként a legfelső emeleten is futkároztam kicsit az anomáliában de nem találtam az artifactokat sehol sem. Az "artifactmeter" nem mutatja a magasságot... :)

Hát a yantar elég érdekes a zombik mindig újraswanolnak de a szerencsétlem stalker csrek nem tudják visszafoglalni a bázist főleg mikor a pda kell visszavinni tele zombikkal nem érdemes védeni úgyis beveszik a zombik

Na az exoskeleton cucc télleg jó mert fel tudtam nyomni annyira, hogy csak az égés és a becsapódás (első 2ő) rosszabb de csak 1 kicsivel mint a SEVAnak. illetve ha berakom az 1ik artifactett akkor kapok +20kg ot és max 140et tudok cipelni illetve 150et. Viszont szerintem a sebzést nem bírja olyan jól mint kéne, csak papíron :s Csak most mentem át yantarba de nem tudok bemenni a dokihoz. "zárva az ajtó" Valaki tipp?

GAdam":j3uq1qye mondta:
És ha egyszer csatlakozol, milyen küldetéseket kapsz? a játék vége máshogy sül el? :roll:

Nemtudom sajnos időhiány miatt addig jutottam, hogy csatlakoztam és elkezdtem a frakcióháborút velük. Nem hiszem, hogy más lenne a vége emiatt, de elég hangulatos szeritem a bandita főhadiszállás.

Stenderd frakciós küldetések, de mondom nem volt túl sok időm vele gamelni, csak eddig jutottam!
Ezt is csak kíváncsiság végett végigszaladtam a sztorin, hogy kipróbáljam.

Spoiler!!!!

A főbandita adott egy olyan küldit a csatlakozás után, hogy foglaljam el a flee marketet, de ott vannak a freedomok! Ez még nem lenne elég a Duty-k valami eszméletlen módon szorongatják balról a banditákat, szóval nem valami könnyű a helyzet. De én szeretem a kihívást.

Nekem a varjúlövöldözés mellékkülid (játék a bázison) pl bejövős!
Duty-nál van a céllövölde ugyebár!

Spoiler vége!

Freedomnél milyen szabadidős tevékenység van és Stalkereknél talált valaki valami hasonlót szabadidős tevékenységet (pénzes játék)! mert az úgy kimaradt a banditák miatt?

Murder3":2fv6nqzu mondta:
Hát a yantar elég érdekes a zombik mindig újraswanolnak de a szerencsétlem stalker csrek nem tudják visszafoglalni a bázist főleg mikor a pda kell visszavinni tele zombikkal nem érdemes védeni úgyis beveszik a zombik
Egyből meg kell csinálni a hűtőrendszer javításos küldit és nem jön több zombi.

Nem tudok dumálni a dokival! Megmentem a zombiktól a stalkereket, aztán odamennék a bejárathoz, de nem tudok bemenni! A doki meg sehol. Valaki tipp?

Ha van mentésed közvetlenül Yantar előttről, akkor próbáld onnan újra. Nekem is volt ilyen az első végigjátszásnál még anno, de mivel igen sűrűn mentek és általában 10 különböző mentésre nem volt gond.

kick":2z023bld mondta:
Ha van mentésed közvetlenül Yantar előttről, akkor próbáld onnan újra. Nekem is volt ilyen az első végigjátszásnál még anno, de mivel igen sűrűn mentek és általában 10 különböző mentésre nem volt gond.

hát elég érdemes milliónyi mentést csinálni mert sosem lehet tudni milyen bug jön elő

kick":2ry9bzcp mondta:
Murder3":2ry9bzcp mondta:
Egyből meg kell csinálni a hűtőrendszer javításos küldit és nem jön több zombi.

nekem ugyan annyi jön ráadásul még a cspat fele is átalakult :D

elnézést a dupla postért

valaki nem tudja honnan lehet letölteni azt a zenét ami a bandita bázison szól vagy mi a címe?

Ja, az jópofa kis zene, még az agropromi Stalker bázison szól jó muzsika és a Freedomosoké sem rossz.

Kicsit továbbvittem a bandita vonalat!

Tapasztalat: Csak mazohistáknak! Lényegében semmi extra küldetés nincs a lényeg annyi, hogy a Duty-k, a Freedomok és a Stalkerek is téged b..tatnak. Ez a területfoglalgatás miatt irdatlan blama:
A Duty-k kb 1 percenként támadnak és sokkal erősebbek fegyverileg és páncélilag is mint a banditák!

Őket háttérbe szorítani, hogy tudd a bandita küldiket csinálni nagyon nehéz főleg, hogy ha elveszted a flee marketet, akkor kezdheted előlről.

Következtetés: Aki nagyon elvetemült vagy kevés cuccal képes 3 másodperc alatt átrohanni a pályán támadás kivédésére, annak ajánlom, amúgy kezdők messzire kerüljék el elsőre a bandita frakcióhoz való csatlakozást! Ami megérhet egy kis sunnyogást az az , hogy a bandita mérnök a Seva Suit-hoz ad küldetéseket. Tehát a pendrive-okat a SEVA suit tuningolásához kell begyűjteni, ami szerintem érdems megcsinálni! Mellesleg összesen 36000 RU-t ad a 3 pendrive-ért, amit kb 15000-ből kigazdálkodhatsz! Szóval megéri :-)

Erre javaslat ne fő útvonalon menjünk át garbage-ra, hanem az oldaljáraton, vagy várjuk meg míg az embereink elfoglalják valamelyik átjárót, hogy a kirablást elkerüljük. Mindezt a stalkerekhez való csatlakozás előtt érdemes megcsinálni, mivel ha ellenség vagy nem tudsz dolgozni a mérnöknek. Én az összes pendriveot megtaláltam a garbage-on! Tehát átkelés után (fontos hogy legyen pénzed!) menj a depóhoz és vállald el az upgrade-s küldetéseket. És a kereskedőnél, meg a kocsmárosnál a Stash helyeket vedd meg, miután megvan a 3 pendrive, akkor már máshol is lehet (feltételezésem szerint, de ezt még konkrétan ellenőrizni is fogom) SEVA-t upgradelni! Ezután vissza Stalkerekhez és lehet csatlakozni, majd le lehet radírozni a banditákat a térképről :-)

Tapasztalatot a későbbi küldetésekről bandita frakció mellett nemtudok mondani, az eddigiekből valszeg irdatlan nehéz lehet az oldalukon végignyomni a game-t! Mindenki ellenség!

Úgy vettem egyébként észre, hogy én a garbage-on is találtam pendrive-ot, ami nem a banditokhoz tartozik, tehát mindenhol lehet más frakcióhoz tartozó pendrive-ot találni!

rat":1ii37pyg mondta:
Kicsit továbbvittem a bandita vonalat!

Tapasztalat: Csak mazohistáknak! Lényegében semmi extra küldetés nincs a lényeg annyi, hogy a Duty-k, a Freedomok és a Stalkerek is téged b..tatnak. Ez a területfoglalgatás miatt irdatlan blama:
A Duty-k kb 1 percenként támadnak és sokkal erősebbek fegyverileg és páncélilag is mint a banditák!

Őket háttérbe szorítani, hogy tudd a bandita küldiket csinálni nagyon nehéz főleg, hogy ha elveszted a flee marketet, akkor kezdheted előlről.

Következtetés: Aki nagyon elvetemült vagy kevés cuccal képes 3 másodperc alatt átrohanni a pályán támadás kivédésére, annak ajánlom, amúgy kezdők messzire kerüljék el elsőre a bandita frakcióhoz való csatlakozást! Ami megérhet egy kis sunnyogást az az , hogy a bandita mérnök a Seva Suit-hoz ad küldetéseket. Tehát a pendrive-okat a SEVA suit tuningolásához kell begyűjteni, ami szerintem érdems megcsinálni! Mellesleg összesen 36000 RU-t ad a 3 pendrive-ért, amit kb 15000-ből kigazdálkodhatsz! Szóval megéri :-)

Erre javaslat ne fő útvonalon menjünk át garbage-ra, hanem az oldaljáraton, vagy várjuk meg míg az embereink elfoglalják valamelyik átjárót, hogy a kirablást elkerüljük. Mindezt a stalkerekhez való csatlakozás előtt érdemes megcsinálni, mivel ha ellenség vagy nem tudsz dolgozni a mérnöknek. Én az összes pendriveot megtaláltam a garbage-on! Tehát átkelés után (fontos hogy legyen pénzed!) menj a depóhoz és vállald el az upgrade-s küldetéseket. És a kereskedőnél, meg a kocsmárosnál a Stash helyeket vedd meg, miután megvan a 3 pendrive, akkor már máshol is lehet (feltételezésem szerint, de ezt még konkrétan ellenőrizni is fogom) SEVA-t upgradelni! Ezután vissza Stalkerekhez és lehet csatlakozni, majd le lehet radírozni a banditákat a térképről :-)

Tapasztalatot a későbbi küldetésekről bandita frakció mellett nemtudok mondani, az eddigiekből valszeg irdatlan nehéz lehet az oldalukon végignyomni a game-t! Mindenki ellenség!

Úgy vettem egyébként észre, hogy én a garbage-on is találtam pendrive-ot, ami nem a banditokhoz tartozik, tehát mindenhol lehet más frakcióhoz tartozó pendrive-ot találni!

Azt lírnád a pendriveokat hol találtad

Az egyik bandita pendrive garbage délkeleti részén van a mérgező felhők között van egy hulla és egy hátizsák, abban van, a másik asszem a garbage északi részén van nemtom pontosan hol!
A stash helyekről kell információt venni a banditák kereskedőjétől máshogy nem találod meg, amúgy van még 2 db pendrive ezen a mapon 2 db kék, amit nemtom kinek kell eladni! Valami ötelt? Mindkettő pisztolyra vonatkozik, tudtommal a Duty-ék valami gépfegyverre való pendrive-ot keresnek!

A 3. bandita pendrive valószínűleg cordonon van vagy a fősztori folyamán lehet begyűjteni!

Most ugrott be valami azthiszem, hogy amikor jössz vissza garbage-re a Dark Valley-ból és lemész a pincébe, akkor ott van talán Fang PDA-ja mellett! De nem biztos az információ!

rat":nd0komgv mondta:
amúgy van még 2 db pendrive ezen a mapon 2 db kék, amit nemtom kinek kell eladni! Valami ötelt? Mindkettő pisztolyra vonatkozik, tudtommal a Duty-ék valami gépfegyverre való pendrive-ot keresnek!
köszi a pisztolyos pendrive az agroponi stalkereknek kell

és ezek hol találhatók kell venni vagy simán is begyűjthető?

És megcsináltam a jantaros küldid utánna már nem jönnek a zombik igaz?
De a tudós bázison még vannak ha őket kiírtom akkor nem spawnolnak oda vissza?

Pendrive minden esetben csak stashból származik vagy kapod, én úgy emlékszem, hogy a bandita pendrive-ok stash-ekből vannak.

Azt szeretném kérdezni, hogy amúgy el lehet foglalni garbage-on a depot a stalkerekkel? Mert amint megcsinálom, várok de senki nem érkezik. Amint kiteszem a lábam már újra is spawnoltak a banditok... :cry:

El lehet, de csak egy guide-ot raknak be meg néhány manus mászkál ide-oda, szal nem igazi bázis lesz, a guide sem túl használható, de nekem mindig megszállták a Stalkerek. Sőt, második végigjátszásnál nélkülem foglalták el, amikor megérkeztem először Garbagera már javában ment érte a harc.

kick":av5iwtza mondta:
El lehet, de csak egy guide-ot raknak be meg néhány manus mászkál ide-oda, szal nem igazi bázis lesz, a guide sem túl használható, de nekem mindig megszállták a Stalkerek. Sőt, második végigjátszásnál nélkülem foglalták el, amikor megérkeztem először Garbagera már javában ment érte a harc.

Az jó mer nekem meg se mozdultak hiába kérdezgettem mindegyiktől segíthetek semmi.
Amikor kiirtottam a bázist mondta h mennyek vissza a jutalomért de ahogy pályát léptem már vissza is spwanoltak és megint feladat írdst ki a bázist

Jammer":27krzff7 mondta:
Agropromban a STALKERek táborában arról az oldalról közelítve ahol a banditák mindig támadnak a belső udvaron szemben lévő lépcsőn fölmenve az első emeleten van egy elektromos anomália amiben 2 artifact is van. Nem túl jók de vannak... :) Egyébként a legfelső emeleten is futkároztam kicsit az anomáliában de nem találtam az artifactokat sehol sem. Az "artifactmeter" nem mutatja a magasságot... :)

jammer ott kellenene lennie egy stashnak is de én ******ra nem találom elméletileg az első emeleten kéne lennie egy villanydobozban ami pedig a másodikon van :?

GAdam mikorra várható a köv. térkép??? :roll:

nekem a szolgálatosok másznak át szemételepre és jáccadoznak a fosztogatokatl.stalkerek le sz*rják a banditák főhadiszállását.

Vissza
Top Alul