Kicsit továbbvittem a bandita vonalat!
Tapasztalat: Csak mazohistáknak! Lényegében semmi extra küldetés nincs a lényeg annyi, hogy a Duty-k, a Freedomok és a Stalkerek is téged b..tatnak. Ez a területfoglalgatás miatt irdatlan blama:
A Duty-k kb 1 percenként támadnak és sokkal erősebbek fegyverileg és páncélilag is mint a banditák!
Őket háttérbe szorítani, hogy tudd a bandita küldiket csinálni nagyon nehéz főleg, hogy ha elveszted a flee marketet, akkor kezdheted előlről.
Következtetés: Aki nagyon elvetemült vagy kevés cuccal képes 3 másodperc alatt átrohanni a pályán támadás kivédésére, annak ajánlom, amúgy kezdők messzire kerüljék el elsőre a bandita frakcióhoz való csatlakozást! Ami megérhet egy kis sunnyogást az az , hogy a bandita mérnök a Seva Suit-hoz ad küldetéseket. Tehát a pendrive-okat a SEVA suit tuningolásához kell begyűjteni, ami szerintem érdems megcsinálni! Mellesleg összesen 36000 RU-t ad a 3 pendrive-ért, amit kb 15000-ből kigazdálkodhatsz! Szóval megéri
Erre javaslat ne fő útvonalon menjünk át garbage-ra, hanem az oldaljáraton, vagy várjuk meg míg az embereink elfoglalják valamelyik átjárót, hogy a kirablást elkerüljük. Mindezt a stalkerekhez való csatlakozás előtt érdemes megcsinálni, mivel ha ellenség vagy nem tudsz dolgozni a mérnöknek. Én az összes pendriveot megtaláltam a garbage-on! Tehát átkelés után (fontos hogy legyen pénzed!) menj a depóhoz és vállald el az upgrade-s küldetéseket. És a kereskedőnél, meg a kocsmárosnál a Stash helyeket vedd meg, miután megvan a 3 pendrive, akkor már máshol is lehet (feltételezésem szerint, de ezt még konkrétan ellenőrizni is fogom) SEVA-t upgradelni! Ezután vissza Stalkerekhez és lehet csatlakozni, majd le lehet radírozni a banditákat a térképről
Tapasztalatot a későbbi küldetésekről bandita frakció mellett nemtudok mondani, az eddigiekből valszeg irdatlan nehéz lehet az oldalukon végignyomni a game-t! Mindenki ellenség!
Úgy vettem egyébként észre, hogy én a garbage-on is találtam pendrive-ot, ami nem a banditokhoz tartozik, tehát mindenhol lehet más frakcióhoz tartozó pendrive-ot találni!