Tippek - Trükkök

A Freedom bázison lévő csapos már 2 olyan holttestet is mutatott (2 ezerért mindkettőt) amiben egy sniperhez lévő upgrade volt. Az utolsó pont egy gravi anomália mellett amiben 2db -4radiation artifact is volt. Mutatom a helyet:

Egyébként nekem már 3 snpierhez való flashdrive is van csak senkinek nem kell... Még Yantarban sem voltam úgyhogy gondolom arrafelé lesz. A frakicók közti balance billegtetésével rengeteget lehet keresni. Beállok az egyik oldalra, a területüket kipucolom, majd átmegyek Garbageba és ott is elfoglalok mindent nekik, esetleg még az ellenfél területén is ezt-azt, majd vissza a Stalkerekhez. Belépek hozzájuk, aztán egyből a másik oldalhoz és most átbillentjük a mérleget keményen az ő oldalukra majd ismét vissza... :) Jó játék! :D Egyébként az ellenfél erőforrásai mit takarnak ? Mert azt értem, hogy mit jelent az osztagaik száma de a másik mi ? Mármint, hogy mennyire vannak fölfegyverezve vagy mi ?

Jammer":vtm5lpjk mondta:
A Freedom bázison lévő csapos már 2 olyan holttestet is mutatott (2 ezerért mindkettőt) amiben egy sniperhez lévő upgrade volt. Az utolsó pont egy gravi anomália mellett amiben 2db -4radiation artifact is volt. Mutatom a helyet:

Egyébként nekem már 3 snpierhez való flashdrive is van csak senkinek nem kell... Még Yantarban sem voltam úgyhogy gondolom arrafelé lesz. A frakicók közti balance billegtetésével rengeteget lehet keresni. Beállok az egyik oldalra, a területüket kipucolom, majd átmegyek Garbageba és ott is elfoglalok mindent nekik, esetleg még az ellenfél területén is ezt-azt, majd vissza a Stalkerekhez. Belépek hozzájuk, aztán egyből a másik oldalhoz és most átbillentjük a mérleget keményen az ő oldalukra majd ismét vissza... :) Jó játék! :D Egyébként az ellenfél erőforrásai mit takarnak ? Mert azt értem, hogy mit jelent az osztagaik száma de a másik mi ? Mármint, hogy mennyire vannak fölfegyverezve vagy mi ?

a sniper-es flashdriva a freedomos csávónak kell.
Én találtam egy sörétespuska mechanizmusáról egyett
http://kepfeltoltes.hu/view/080926/ss_u ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080926/ss_u ... es.hu_.jpg

Hmm mindhárom megvan de nem jelenik meg az erre vonatkozó dialógus a párbeszédablakban...

Egyáltalán nem kommunikál az ipse... :) Megmutatom mik a lehetőségek, ha "F"-et nyomok.

>LINK<

Jammer":38cs4ko3 mondta:
Egyáltalán nem kommunikál az ipse... :) Megmutatom mik a lehetőségek, ha "F"-et nyomok.

>LINK<

hanyadjára beszélsz vele?

Mert először van egy munkája amitcsak este lehet elvégezni meg ott van az a rész hogy"van valami munkád"

Hozd el a fejlesztéseket munkák vannak
lehet bug :?

Jaja azt megcsináltam, mikor felküldött a nem messze lévő tartályok tetejére valami cuccért. Azt lerendeztem vele de azóta nem ismer meg... :D

Jammer":376wadnt mondta:
Jaja azt megcsináltam, mikor felküldött a nem messze lévő tartályok tetejére valami cuccért. Azt lerendeztem vele de azóta nem ismer meg... :D

akkor ez bug lesz :?

Crayon":300mvuds mondta:
Sidorovich is lehet ad annyit, vele egyszer találkoztam az elején és kész, többet nem, kicsit háttérbe szorult a pasas ebben a játékban

Plusz ő az egyetlen akinél látszik az, hogy a múltban vagyunk a SHoC-hoz képest, mert az öreg nem oylan ráncos és a notebookja helyén még egy ótvar CRT moncsi díszeleg :D
Na hallod, a két rész között hét hónap van a történet szerint... A CS 2011 szeptemberében játszódik, a Soc 2012 májusában.

Jammer":1rfa6fgt mondta:
Nálam is ez van.

Freedomos exo használhatóbb, a sima túl nehéz sajna alapos tuning után. Armor tuningos SEVA-nál sztem nincs jobb, most másodszorra azzal nyomtam végig. Mentem pár órácskát az exoval is, jobb, mint a Bulat Armor,de a sprint néha nagyon hiányzott. :(

Bár gondolom mindenki vágja de azért megemlítem. Agropromban ahol a Dutyk melletti Stalker bázis van hátul mindig jönnek a banditák. 1-2 óránként nem árt összeszedni a sok fegyvert. Vintar az mindig van 3-4 meg IL-86 is és a sok jóféle karabély is hever szanaszét a földön... :)

Lent a Red Forest bányában a két villámló izével egész sokáig kergetőztem, de nem sikerült őket kinyírni, van lent amúgy egy Bubble artifact a mosdó szerű szobában egy jó erős electro anomália mögött, a Bubble a -6 rados arti. A lényeg, hogy nem értem mi értelme van annak a szintnek, egyszerűen nincs kijárat és a két "advanced poltergeist" meg eléggé god mode-os csíternek tűnik... Ha valaki sikerrel járt a kimeneküléssel légyszi ne tartsa magában.

"How to get out:
Drop anything that don't REALLY important.
Carefully hold down the sprint key
RUN FOREST RUN!!!"

Azok oda vannak scriptelve én 900 töltényt és 200 gránátot csesztem ott el és semmi :D

Na eredmény született bandita frakció fronton! Aki nem vitte még végig csak az elején jár és nem akar semmi poént lelövetni, az hagyja ki a hozzászólásomat! Aki kíváncsi a banditákhoz csatlakozás részletes bemutatására az olvasson tovább! Játékélmény elb...áért az események ismerete miatt felelősséget nem vállalok!

Sikerült csatlakoznom a bandita frakcióhoz a lényeg az, hogy ne nyírjatok ki egy banditát sem, amíg el nem juttok egy bizonyos pontig:
Cordon után átmész garbage-re! Ha letarhálnak a banditák a határon hát oda se neki (ha másik átjárón mész nem fognak kirabolni :-) )
Elmész a Garbage közepén lévő Depóhoz és bemész beszélsz a góréval (Yoga) és elkezded neki a küldetéseket csinálni. 2 küldetés után azt mondja, hogy utánnanéz a hátterednek és majd értesít, ha felvesz a frakcióba. Innentől nem tudsz mit csinálni a felvétel érdekében, csak ne ölj banditát, egyet sem!

Meg kell csinálni a freedomos főküldit : Spoiler!

A zsoldosok kipucolása Dark valley-ból, majd vissza Garbagra Közben a visszatérés a garbagre, amikor elveszik a cuccaidat a pincében és vissza kell szerezni, habár pirosnak mutatja a banditákat, nem kell őket lelőni! Odamész felszeded a cuccaidat és tovább agropomra!
A Duty-s küldetést: AMi nemtom pontosan tán árazd el az agropom undergroundot (nem igazán értettem ezt a részt)!

Spoiler vége!

Na és ezután jön a lényeg miután kijössz az agropom undergroundból a lépcsőn keresztül a küldetés továbbvisz Yantarra! Na ekkor tudsz visszamenni Garbagra és Yogával ha beszélsz újra, akkor felvesz a bandita frakcióhoz és megindulhat a frakcióháború a Stalkerekkel.

Aki olyan maximalista vagy kíváncsi az biztos ki akarja próbálni legalább egyszer ezt a vonalat is!
Legalább nem az van, mint más frakciókban, hogy odamész oszt rögtön föl is vesznek! Egy kis kihívás kell nemde! :-)

És ha egyszer csatlakozol, milyen küldetéseket kapsz? a játék vége máshogy sül el? :roll:

Crayon":zbs1km2o mondta:
"How to get out:
Drop anything that don't REALLY important.
Carefully hold down the sprint key
RUN FOREST RUN!!!"

Azok oda vannak scriptelve én 900 töltényt és 200 gránátot csesztem ott el és semmi :D
Én annyit azért nem, de RPG-vel is megküldtem őket, meg két tucat F1-es gáránt nálam is megvolt. Semmi hatás. Ehh, kancsó csíter játék. :lol:

Vissza
Top Alul