Az öreg Szid mindenért sokkal kevesebbet ad, mint bármelyik másik kereskedő és sokkal drágábban adja a cuccait, mint a többiek. Még az után is, hogy azt mondta,állandó árengedményt kapok nála...
Feladatokat se ad később...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Az öreg Szid mindenért sokkal kevesebbet ad, mint bármelyik másik kereskedő és sokkal drágábban adja a cuccait, mint a többiek. Még az után is, hogy azt mondta,állandó árengedményt kapok nála...
Feladatokat se ad később...

Jammer":vtm5lpjk mondta:A Freedom bázison lévő csapos már 2 olyan holttestet is mutatott (2 ezerért mindkettőt) amiben egy sniperhez lévő upgrade volt. Az utolsó pont egy gravi anomália mellett amiben 2db -4radiation artifact is volt. Mutatom a helyet:
Egyébként nekem már 3 snpierhez való flashdrive is van csak senkinek nem kell... Még Yantarban sem voltam úgyhogy gondolom arrafelé lesz. A frakicók közti balance billegtetésével rengeteget lehet keresni. Beállok az egyik oldalra, a területüket kipucolom, majd átmegyek Garbageba és ott is elfoglalok mindent nekik, esetleg még az ellenfél területén is ezt-azt, majd vissza a Stalkerekhez. Belépek hozzájuk, aztán egyből a másik oldalhoz és most átbillentjük a mérleget keményen az ő oldalukra majd ismét vissza...Jó játék!
Egyébként az ellenfél erőforrásai mit takarnak ? Mert azt értem, hogy mit jelent az osztagaik száma de a másik mi ? Mármint, hogy mennyire vannak fölfegyverezve vagy mi ?
Jammer":3m58xikb mondta:Hmm mindhárom megvan de nem jelenik meg az erre vonatkozó dialógus a párbeszédablakban...
Jammer":38cs4ko3 mondta:
Jammer":376wadnt mondta:Jaja azt megcsináltam, mikor felküldött a nem messze lévő tartályok tetejére valami cuccért. Azt lerendeztem vele de azóta nem ismer meg...![]()
Na hallod, a két rész között hét hónap van a történet szerint... A CS 2011 szeptemberében játszódik, a Soc 2012 májusában.Crayon":300mvuds mondta:Sidorovich is lehet ad annyit, vele egyszer találkoztam az elején és kész, többet nem, kicsit háttérbe szorult a pasas ebben a játékban
Plusz ő az egyetlen akinél látszik az, hogy a múltban vagyunk a SHoC-hoz képest, mert az öreg nem oylan ráncos és a notebookja helyén még egy ótvar CRT moncsi díszeleg![]()
Nálam is ez van.Jammer":1rfa6fgt mondta:Jaja azt megcsináltam, mikor felküldött a nem messze lévő tartályok tetejére valami cuccért. Azt lerendeztem vele de azóta nem ismer meg...![]()
Én annyit azért nem, de RPG-vel is megküldtem őket, meg két tucat F1-es gáránt nálam is megvolt. Semmi hatás. Ehh, kancsó csíter játék. :lol:Crayon":zbs1km2o mondta:"How to get out:
Drop anything that don't REALLY important.
Carefully hold down the sprint key
RUN FOREST RUN!!!"
Azok oda vannak scriptelve én 900 töltényt és 200 gránátot csesztem ott el és semmi![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.