Tippek - Trükkök

Azt nem tudjátok megmondani ha tapasztaltabb leszek a játékba csillagokat rak a stattom fölé akkor nem húznak le a kereskedésbe?

Crayon":1v8y4kbc mondta:
Amúgy Garbageon iszonyat rengeteg arti van!

vagy én vok balfék, vagy nemtudom mivan :D
Eddig összevissz 2 fajta artifactot találtam és az artimapon lévő helyekből párat kipróbálva nekem volt olyan (swampsben konkrétan) ahol nem találtam semmit pedig egy rahedli anomália volt egymás mellett és úgy kellett betáncolni közéjük. Amikor meglátok több anomáliát mindíg nyitott radarral közelítek, ("Bear Detector"om van) de sosem jelez :(
Az eddigi sikeres találataimnál már messziről elhetett látni ahogy az anomáliák "dobálják" egymásnak a kincset és már kb. radar nélkül is el tudtam kapni. A többinél semmi...

az 1.5.04-es patchel tolod? :| :roll: Még csak garbage 2.5/5 jártam be és már találtam 5 artit és +2-vel szenvedek mert rohadt nehéz elkapni... és még ott a másik 2.5 rész! :lol:

Egyébként ha csatlakoztatok a stalkerokhoz akkor a freedomhoz nem tudtok beálni de a duty.hoz igen oda meg érdemes mert azok mint akik speedetdelnek seperc alatt elfoglalják az egész szemétdombot utánna meg jöhet a dark valley meg csak a dutyhoz lehet beállni ha a stalkereknél vagytok.
Ajánlm sokkal könnyebb így mer a freedom sokkal gyengébb adutynál sztem :lol:

Én gond nélkül be tudtam állni a Freedomhoz is és a Freedom nálam sokkal erősebb a Dutynál, sztem jobb cuccokat is adnak csatlakozáskor, a SIG-nél legalábbis eddig még nem találtam jobb fegyvert. Faction Strenghtben nálam mindig első helyen mutatja a Freedomot, Duty csak a harmadik a Stalker frakció után. Eleve a Freedom alapból két területet ural teljesen, a Duty csak egy felet, mert Agropromot megosztják a Loner Stalkerekkel. Red Forestben mindketten jelen vannak, Garbage-on nálam alapból ott voltak a Freedomosok, de az alapvetően Bandita ill. Loner Stalker terület.

Amúgy a Freedommal jóban lehet lenni csatlakozás nélkül, csatlakozáskor meg szintén erősebbnek mutatta a Freedomot a Dutynál.
cs1.jpg

cs2.jpg

GAdam":62lxrq1w mondta:
Nah találtam egy igen jó dolgot! Swampont nézzetek körül észak nyugaton legfelül a hídnál és találtok egy bunkert! Ha bementek a bunkerba a matrac mögött megtaláljátok a játék legjobb artifact detektorát és vele együtt egyből egy artifactet ha előveszítek a detektort! :wink:

Bementem, de nem volt ott semmi, csak egy matrac, egy ásó, egy üres vödör, meg az égő tűz...

Akit esetleg érdekel a dolog újraélesztem a STALKER adatbázist és szeretném a CS tapasztalatait, valamint egy SHoC-CS összehasonlítást belevenni.
Természetesen a fegyverek, mutánsok, artifactok most is a szerves részét képeznék, tekintve, hogy adatbázis.
Akit érdekel a dolog dobjon meg egy PM-el ha úgy érzi, hogy van mondanivalója a játékról a közösségnek.

A db a http://stalker-game.cwi.hu (átirányítva) és a http://stalker.akatsuki.hu címeken lesz elérhető valószínűleg ma estétől.

SaGa":2je1hltg mondta:
GAdam":2je1hltg mondta:
Nah találtam egy igen jó dolgot! Swampont nézzetek körül észak nyugaton legfelül a hídnál és találtok egy bunkert! Ha bementek a bunkerba a matrac mögött megtaláljátok a játék legjobb artifact detektorát és vele együtt egyből egy artifactet ha előveszítek a detektort! :wink:

Bementem, de nem volt ott semmi, csak egy matrac, egy ásó, egy üres vödör, meg az égő tűz...
Én meg csak artifactet találtam ott (Gravi), detektort nem, bár mikor oda visszamentem már megvolt a legjobb detektor. A játék elején amúgy nekem sem jelent meg az artifact, csak már mikor Agropromból jöttem vissza, akkor volt ott.

valami gond van nekem a játék 12:50 perckor egyszerűen ledob az asztalra mit tudok csinálni a 1.5.04patch van fent most fogom majd újra rakni akkor jó lesz ha esetleg valakinek hasonló problem támadt az mondjon már valami biztos megoldást és lehetőleg a mentések maradjanak meg.

SaGa":348t48ln mondta:
GAdam":348t48ln mondta:

mert az is egy "stash" aminek a koordinátáit véletlenszerüen kapod meg. vagy ugy ha megölsz ellefeleket átkutatod és megjelenik, vagy megveszed az infot barátsgos stalkerektől.

Nekem nem jelezte semmi a térképen, hogy ott stash lenne.

Az 1.5.04-es patchel ott kéne lenni egy detektornak a matrac mögött ( nem stashként feltüntetve! ).

Pedig nincs. Mindegy, annyira nem számít. Közben végigtoltam a játékot, majd élménybeszámolós topicban írok pár sort.

Aki nem találja a Swamp pályán a vasúti hídnál lévő bunkerben a legjobb detektort, az csinálja a következőt!

Állj a matraccal egyoldali fal mellé vedd elő a távcsövet és nézz a matrac mellett a sarokhoz a matrac és a fémlemez között ott figyel a detektor!

Én sem láttam először! Megnézed a távcsővel és úgy kell lavírozni, hogy fel tud venni!
Meg lehet csinálni kipróbáltam ,ott van a hír igaz! Nem tudod úgy felvenni, hogy közvetlen a matrac mellé mész csak kicsit távolabbról gugolva!

Ja és nem stash, nincs belerakva semmibe, csak a földre ledobva!

Én arra lennék kicsáncsi, hogy hogy lehet a bandita frakcióhoz csatlakozni?

Nagyon hálás lennék, ha valaki leírná!

Azt hallottam, hogy a Duty-s küldetések után lehet beállni hozzájuk, de addig nem nagyon érdemes őket ölni, nehogy megutáljanak! ŰNekem addig sikerült elvinnem, hogy csináltam 2 küldetést és mondta a bandita főnök Yoga, hogy utánnanéz a hátteremnek kalandozzak egy kicsit és ha megfelelek értesít! Azóta sem kaptam semmit!

Ha valakinek van ilyen mentése próbálja ki és írja meg legyenszives! Én még nem járok ott és valószínűleg nem is nagyon fogok mostanában (sok a dolog kevés az idő játszani :-( )

Bocs a két egymásutáni Hozzászólásért, de 2 teljesen külön téma! Most az egyszer így írtam! Bocs érte!
Moderátorok elnézést kérek érte, de légyszi hagyjátok így!

Nagyon helyes! Így van! Én se láttam elősször, de addig kerestem azon az 1 négyzetméteren míg meg nem lett. :D És amúgy olyan irracionálisan kicsi az a szaros detektor, hogy mondjuk inkább valami gyűrűként kéne a csávónak a kezén hordoznia.:D

kick mondta:
Én gond nélkül be tudtam állni a Freedomhoz is és a Freedom nálam sokkal erősebb a Dutynál, sztem jobb cuccokat is adnak csatlakozáskor, a SIG-nél legalábbis eddig még nem találtam jobb fegyvert. Faction Strenghtben nálam mindig első helyen mutatja a Freedomot, Duty csak a harmadik a Stalker frakció után. Eleve a Freedom alapból két területet ural teljesen, a Duty csak egy felet, mert Agropromot megosztják a Loner Stalkerekkel. Red Forestben mindketten jelen vannak, Garbage-on nálam alapból ott voltak a Freedomosok, de az alapvetően Bandita ill. Loner Stalker terület.

Amúgy a Freedommal jóban lehet lenni csatlakozás nélkül, csatlakozáskor meg szintén erősebbnek mutatta a Freedomot a Dutynál.

http://kepfeltoltes.hu/view/080923/ss_u ... es.hu_.jpg
Hát itt érdekes módon a duty az erősebb és amúgy mienst csatlakoztam hozzájuk már mostanra a dark valleyt is elérték

Télleg a klánváltogatás a legjobb módszer pénzszerzésre! Annyit hogy számolgattam és ha a stalker táborban adod el a culád illetve a szabadsági bázison (tehát ezt a kettőt váltogatod) Akkor mindenképpen jobban jösz ki kb 5000 rubelle még ha a duty utazása 400-al kevesebbe kerül. És ha valakinek nem tűnt fel az adott frakció kereskedője több zsetont ad ugyanazért a cuccért ha már a frakció tagja vagy és le és kiszedtél mindent a stukiból(lőszer, távcső, stb).

Vissza
Top Alul