A
Anonymous
Azt nem tudjátok megmondani ha tapasztaltabb leszek a játékba csillagokat rak a stattom fölé akkor nem húznak le a kereskedésbe?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Crayon":1v8y4kbc mondta:Amúgy Garbageon iszonyat rengeteg arti van!
vagy én vok balfék, vagy nemtudom mivan
Eddig összevissz 2 fajta artifactot találtam és az artimapon lévő helyekből párat kipróbálva nekem volt olyan (swampsben konkrétan) ahol nem találtam semmit pedig egy rahedli anomália volt egymás mellett és úgy kellett betáncolni közéjük. Amikor meglátok több anomáliát mindíg nyitott radarral közelítek, ("Bear Detector"om van) de sosem jelez
Az eddigi sikeres találataimnál már messziről elhetett látni ahogy az anomáliák "dobálják" egymásnak a kincset és már kb. radar nélkül is el tudtam kapni. A többinél semmi...
GAdam":62lxrq1w mondta:Nah találtam egy igen jó dolgot! Swampont nézzetek körül észak nyugaton legfelül a hídnál és találtok egy bunkert! Ha bementek a bunkerba a matrac mögött megtaláljátok a játék legjobb artifact detektorát és vele együtt egyből egy artifactet ha előveszítek a detektort! :wink:
Én meg csak artifactet találtam ott (Gravi), detektort nem, bár mikor oda visszamentem már megvolt a legjobb detektor. A játék elején amúgy nekem sem jelent meg az artifact, csak már mikor Agropromból jöttem vissza, akkor volt ott.SaGa":2je1hltg mondta:GAdam":2je1hltg mondta:Nah találtam egy igen jó dolgot! Swampont nézzetek körül észak nyugaton legfelül a hídnál és találtok egy bunkert! Ha bementek a bunkerba a matrac mögött megtaláljátok a játék legjobb artifact detektorát és vele együtt egyből egy artifactet ha előveszítek a detektort! :wink:
Bementem, de nem volt ott semmi, csak egy matrac, egy ásó, egy üres vödör, meg az égő tűz...
SaGa":348t48ln mondta:GAdam":348t48ln mondta:Nah találtam egy igen jó dolgot! Swampont nézzetek körül észak nyugaton legfelül a hídnál és találtok egy bunkert! Ha bementek a bunkerba a matrac mögött megtaláljátok a játék legjobb artifact detektorát és vele együtt egyből egy artifactet ha előveszítek a detektort! :wink:
Bementem, de nem volt ott semmi, csak egy matrac, egy ásó, egy üres vödör, meg az égő tűz...
kick mondta:Én gond nélkül be tudtam állni a Freedomhoz is és a Freedom nálam sokkal erősebb a Dutynál, sztem jobb cuccokat is adnak csatlakozáskor, a SIG-nél legalábbis eddig még nem találtam jobb fegyvert. Faction Strenghtben nálam mindig első helyen mutatja a Freedomot, Duty csak a harmadik a Stalker frakció után. Eleve a Freedom alapból két területet ural teljesen, a Duty csak egy felet, mert Agropromot megosztják a Loner Stalkerekkel. Red Forestben mindketten jelen vannak, Garbage-on nálam alapból ott voltak a Freedomosok, de az alapvetően Bandita ill. Loner Stalker terület.
Amúgy a Freedommal jóban lehet lenni csatlakozás nélkül, csatlakozáskor meg szintén erősebbnek mutatta a Freedomot a Dutynál.
http://kepfeltoltes.hu/view/080923/ss_u ... es.hu_.jpg
Hát itt érdekes módon a duty az erősebb és amúgy mienst csatlakoztam hozzájuk már mostanra a dark valleyt is elérték
És tényleg ott van, jól elbújtGAdam":2u03buus mondta:Én mondtam, hogy ott van nem írok hülyeségeket! :wink:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.