Tippek - Trükkök

Még a Kordon területén vagyok és nem tudok másik területre átlépni. A mocsaras vidékre átvisznek, de máshova nem. Mit tegyek?

Valaki irja már meg hogy pontosan mikor ütnek le és veszik el a culám??? Amikor először megyek át garbageből dark valleybe? Vagy küldetésfüggő és mikor megyek az 1-ik küldihez? Ha az utóbbi akkor az meik küldi?

Mi a halál az az easter egg? Mert a képen is csak 1 gitár van :S

GAdam, swamp-nál hogyan jutottál át oda északra-nyugatra a hídhoz? Én ha megkerülöm a kerítést a vízben, ott se tudok átmenni.

Egy másik kérdés: cordonnál, a pálya jobb szélén a vasúti alagútba hogyan lehet bejutni hogy a katona pda-t felvegyem? Fehér kép és visszadob a bejárathoz, a híd alatt üldögélő csávó mondta hogy kérdezzem a stalkereket, de eddig nem találtam róla semmi infót. :cry:

to mulli86: a cuccod akkor veszik el amikor visszajössz dark valleyből, és egy pda-t keresel a pinyóba, mielőtt lemész rakd le a cuccaidat valahova.

Czell, kövesd a kerítést visszafele és majd találsz egy rést ahol belehet menni. kb az S résznél a tavak közt a nádasban! :wink:

Czell, a vasúti alagútba a következőképpen tudsz bejutni: vasúti híd fölött lévő gömbszerű képződménybe (teleport) kell beleugrani a hídról és már ott is vagy.
Üdv.

mulli86":oefxqy5a mondta:
Valaki irja már meg hogy pontosan mikor ütnek le és veszik el a culám??? Amikor először megyek át garbageből dark valleybe? Vagy küldetésfüggő és mikor megyek az 1-ik küldihez? Ha az utóbbi akkor az meik küldi?

Mi a halál az az easter egg? Mert a képen is csak 1 gitár van :S

gondoltam a gitár egy easter egg-nek minősül de mind1 ha nme akk bocs
a cuccaidat nem muszály lerakni mer úgyis vissza fel kell venni majd de inkább előtte mindenki tegye el vhová.
A Cordonnál abba a gömbe a vasúti híd felett hogy lehet belemenni mert én nem jutok fel sehogy oda hol kell menni?

:) jó a map GAdam! csak így tovább. sajnos én is rengeteget megtaláltam, de nem screenshotoltam, meg jegyzeteltem hogy hol mit. meg felmerült egy olyan lehetőség, hogy nem mindig ugyanazt az artifactet adja ugyanazon a helyen. pl. én Agropomban a hátár bázisnál lévő "termeszvár"-nál (vagy mi az) én kobolokot (+4 gyógyulás, +2 radiation) találtam, haverom meg egy vérzés elleni artefactot. szal lehet, hogy nem mindig ugyanazt adja.

amúgy megpróbált valaki vörös erdőben a bányában lemenni az alsó szitnre (ahol van egy gödör és be van deszkázva, de le lehet esni), mert vannak ott lenn (az SHoCban a Politergeist nézett ki így) valami előlények amiket nem lehet sehogysem megölni és folyamatosan minden kezük ügyébe esőt hozzádvágnak, és hiába bújsz el, mert ha hozzád érnek, mintha villám anomáliába mentél volna, meghalsz azonnal. csak azért érdekes mert 2 stash és egy (valószínűleg) ritka artifact van odalenn. ötlet?

jha ottt lent kell lennie 1 vog 25 gránátvetőnek is.... én fel is szedtem de visszafele meghaltam :lol:

hát mondjuk én azon is gondolkodtam, hogy lemenni ok. de hogy lehet visszajutni? mert körülnézni nem nagyon volt időm, mert "lekötötték" a figyelmem.

Én most még csak Yantarnál tartok, lassan haladok, mert gyűjtöm a pénzt és tuningolom a fegyvereket. Legjobb pénzkeresési lehetőség szerintem a Dutynál a lőteres küldetések. Igaz néha eléggé bugos (néha egyértelmű találatokat sem értékel), de a AS Val karabéllyal 1000-et lehet menetenként szerezni és gond nélkül meg van 1 perc alatt, tehát aki ügyes 10 perc alatt 10 ezret keres.

a legegyszerűbb pénzkereset a klánváltogatás. belépsz a dutyba. kapod a ruhát a fegyót, optikát, meg a lőszert. utána átguide-olsz Kordon - Semleges bázisra, belépsz, a dutys cuccokat meg eladod. utána megint visszaguideolsz a dutyhoz és újra belépsz. megint megkapod a felszerelést és vissza kordon. ha nagyon kell valamire a lóvé ez a legegyszerűbb módszer.

ugyanezt el lehet játszani a freedom és a kordon között, de ott drágább a guideolás. amúgy ha valaki Clear Sky tagként akarja a játékot befejezni, akkor addig lépjen be míg nem teljesítette a Limanskba vezető híd küldetést, amelyhez tökéletes az előtte az erdésztől átvett Vintorez :) BOOOOM! headshooot!

Na ezt kipróbálom. Clear Sky után beléptem a Loner Stalkerekhez és ott is maradtam, mert nem akartam sem a Dutyval sem a Freedommal ellenséges lenni. Lenne egy kérdésem is, hogy most a CS-ben melyik a legjobb ruha? Már viszonylag az elején, Garbage-ben sikerült szert tennem egy Seva suitra, amit azóta fullra fejlesztettem, Yantarnal tartok és még nem találtam jobb ruhát, bár a 60-as bulletproofos Katonai páncél nem rossz, lehet cserélek, de annyival nem jobb. Szal remélem nem volt kidobott pénz az a kb. 40 ezer amit a SEVA-ra költöttem, javítgatásokkal együtt. Picit sokban van ez a ruha.

Egyébként aki a stalkerekhez belép annak elvileg hosszabb a játék mert ha a freedom v duty-hoz lép be valaki akkor értelem szerűen kiesik az 1 frakció küldetései.legalábbis szerintem :lol:

És szerintem az a legnehezebb kijátszása a játéknak ha belépünk a banditákhoz és veteránon megyünk :D

hát jah. akkor biztos nem egyszerű, ha mindenki ellenség... egyáltalán végig lehet úgy vinni?
jah és azért is jó ha stalker vagy mert akkor mindkét félnél lehet javítani fejleszteni, mert nem minden fegyveremester ért mindenhez. sajnos. meg vannak olyan upgradek amihez meg kell szerezni azt a flashdriveot, ami infókat tartalamaz a fejlesztéshez. szal aki tud valamit arról hogy hogyan lehet a flashdrivokhoz jutni az nyugodtan írja le. pls :) (a swampon megszerezhetőkön kívül, mert az szerintem mindenkinek megvan)

a seva suit tényleg elég jó az elejére, főleg ha kicsit tartósabbá és golyóállóbbá tesszük :) amúgy találtad a seva suitot vagy vetted? ja és limanskon csak keresztül kell magunkat harcolni, semmi trader, meg fegyvermester, vagy ott is el lehet dekkolni egy darabig? esetleg vissza is lehet jönni vörös erdőbe?

the_bunfi":2ussgqjr mondta:
:) jó a map GAdam! csak így tovább. sajnos én is rengeteget megtaláltam, de nem screenshotoltam, meg jegyzeteltem hogy hol mit. meg felmerült egy olyan lehetőség, hogy nem mindig ugyanazt az artifactet adja ugyanazon a helyen. pl. én Agropomban a hátár bázisnál lévő "termeszvár"-nál (vagy mi az) én kobolokot (+4 gyógyulás, +2 radiation) találtam, haverom meg egy vérzés elleni artefactot. szal lehet, hogy nem mindig ugyanazt adja.

amúgy megpróbált valaki vörös erdőben a bányában lemenni az alsó szitnre (ahol van egy gödör és be van deszkázva, de le lehet esni), mert vannak ott lenn (az SHoCban a Politergeist nézett ki így) valami előlények amiket nem lehet sehogysem megölni és folyamatosan minden kezük ügyébe esőt hozzádvágnak, és hiába bújsz el, mert ha hozzád érnek, mintha villám anomáliába mentél volna, meghalsz azonnal. csak azért érdekes mert 2 stash és egy (valószínűleg) ritka artifact van odalenn. ötlet?

Köszi sok visszajelzést kaptam, hogy folytassam szóval nem hagyom abba! Viszont ezt én is észrevettem és a .zip-ben le is írtam az "olvass el" txt-be! Amúgy Garbageon iszonyat rengeteg arti van!

Sziasztok! Cordonban csatlakoztam a stalker-ozhoz, a fegyvermérnök kéri hogy találjam meg a Chaser 13 shotgunhoz a fejlesztéseket. A 3-ból 1-et találtam. Hol és hogyan tudom megszerezni őket?

gyetlen tuti módja van a fejlesztések megtalálásához hogy mindenkit megkérdünk mit ud ajánlani és hogy pontosan mi ha fogalmuk sincs akkor semmiképp ne egyezetek bele.
Meg minden stasht meg kell nézni ami van a pályán persze csak ha jelzi a térképen.
Még küldetésekért fogtok majd kapni néhányat de jobbat nem tok.

Nekem egy Chser flash drive-ot a Duty-s tábornok adott ki stash formájában 750 rubelért. Még asszem Dark Valleyben vagy Garbage-on találtam egy 12500-at érő armor flashdrive-ot, ezt melyik fegyvermesternek lehet eladni?

Amúgy Garbageon iszonyat rengeteg arti van!

vagy én vok balfék, vagy nemtudom mivan :D
Eddig összevissz 2 fajta artifactot találtam és az artimapon lévő helyekből párat kipróbálva nekem volt olyan (swampsben konkrétan) ahol nem találtam semmit pedig egy rahedli anomália volt egymás mellett és úgy kellett betáncolni közéjük. Amikor meglátok több anomáliát mindíg nyitott radarral közelítek, ("Bear Detector"om van) de sosem jelez :(
Az eddigi sikeres találataimnál már messziről elhetett látni ahogy az anomáliák "dobálják" egymásnak a kincset és már kb. radar nélkül is el tudtam kapni. A többinél semmi...

a seva suitos fejlesztést ami 1enként 12 és 15 rugókat ér azokat a banditák fejlesztőmérnökének kell lepasszolni. Onnan tudom, hogy én ugy csináltam ,hogy az elején nem áltam be sehova, hanem összeszedtem anyi zsét amennyit tudtam, és a banditáknál hülyére tuningoltam az obokant. Aztán a Vintorezt, majd még amit lehetett aztán beáltam a stalkerokhoz és megb**tam a banditák száját amiért sikerült megtunnolni a stukiajimat :DDD

Vissza
Top Alul