Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
mulli86":oefxqy5a mondta:Valaki irja már meg hogy pontosan mikor ütnek le és veszik el a culám??? Amikor először megyek át garbageből dark valleybe? Vagy küldetésfüggő és mikor megyek az 1-ik küldihez? Ha az utóbbi akkor az meik küldi?
Mi a halál az az easter egg? Mert a képen is csak 1 gitár van :S
the_bunfi":2ussgqjr mondta:jó a map GAdam! csak így tovább. sajnos én is rengeteget megtaláltam, de nem screenshotoltam, meg jegyzeteltem hogy hol mit. meg felmerült egy olyan lehetőség, hogy nem mindig ugyanazt az artifactet adja ugyanazon a helyen. pl. én Agropomban a hátár bázisnál lévő "termeszvár"-nál (vagy mi az) én kobolokot (+4 gyógyulás, +2 radiation) találtam, haverom meg egy vérzés elleni artefactot. szal lehet, hogy nem mindig ugyanazt adja.
amúgy megpróbált valaki vörös erdőben a bányában lemenni az alsó szitnre (ahol van egy gödör és be van deszkázva, de le lehet esni), mert vannak ott lenn (az SHoCban a Politergeist nézett ki így) valami előlények amiket nem lehet sehogysem megölni és folyamatosan minden kezük ügyébe esőt hozzádvágnak, és hiába bújsz el, mert ha hozzád érnek, mintha villám anomáliába mentél volna, meghalsz azonnal. csak azért érdekes mert 2 stash és egy (valószínűleg) ritka artifact van odalenn. ötlet?
Amúgy Garbageon iszonyat rengeteg arti van!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.