Szevasztok stalkerok, nemrég kezdtem bele énis az CS-ba, ahogy végigolvastam az eddigieket nekem is van egy két tippem, a cordonos military probléma legeccerűbb megoldása sztem ha vissza mész a swampba és a másik átjárón mész a cordonba akkor nem messze a stalker tábornál lépsz be, aszzem kell hozzá travelfix. az AK-t érdemes tuningolni és minél hamarabb végzel a banditákkal annár hamarébb lesz a Vintarba is lőszer, és a legfontosabb, ha a dutyknál mész le a csatornákba légy könnyű mint a pihe sok söréttel puska nem kell ugyis kapsz a lejáratnál, ha lent vagy fuss, fuss és fuss az irányítót 4 adag ólom leteríti aztán nyisd a csapot és fuss ne törődj a rodentekkel fel a létrára és már csak pár bandita van a rejtekhelyig aki érzékenyek a szűk folyosóba a gránátokra, a PDA és a banditák után a lépcsőházban kell igazán gyorsnak lenned mert másképp megsülsz.
Van nekemis pár kérdésem, másnak is elveszneke a tuningok a fegyverekről ha elteszi egy dobozba? Hol lehet a legolcsóbban tuningoltatni? Ja és másnakis kilép ha nyom fölöslegesen egy G-t (drop item)?