Tippek - Trükkök

Ha ügyes vagy akkor lekapod aki a tornyon lő, ha nem akkor marad a sprint a kövek mögé pihi és utána ugrás át a fán! :D :D

[Dezodor....
mi az oka ha nem tudok átmenni cordonból a szeméttelepre?? mindig visszadob

angol verzio 1,504 patch és magyarositás

A mutáns "alkatrészeket" ebben a játékban nem lehet találni? Vagy csak én nem találtam? Az előző játékban jó pénz volt belőle...

Konkrétan elsőre átfutottam, Murder3 :D Igen, vagy marad amit GAdam mondd!

Még énse találtam 1-et se, pedig már jópár disznón és flash-en túl vagyok :P

Csak az a baj olyannyira selejtek a fegyverek benne például a viper5 amibe sokat fejleztgettem össze-viszza rángat pontos lövést szinte képtelenség leadni vele :?

így majd muszáj sprintelenm csak hamar leszed az a rohadék :evil:

Én ott a bal oldalon levő kerítés mellett lerohantam. A kerítés végénél éles kanyar balra és futás tovább a falu felé enyhe oldalazással. Kis idő múlva már egy domb takarásában is voltam. Még életet sem kellett ráadni. Csak arra kellett figyelnem, hogy minden találat után lépésből visszaváltsak futásra.

Hát mit mondjak nem kellett volna ilyen nehézre csinálni a játékot most ott tartok hogy a katonákat kell megölnöm persze normális fegyverem nem sok van amivel komolyabb esélyem is lenne ellenük mer a shotival se elég 4 bele amellett hogy fejlesztet.

Ha beállok a stalkerekhez, később még csatlakozhatok vagy a szabadság vagy a szolgálatosokhoz? Csak az válaszoljon aki biztosan tudja pls!

Persze! Amúgy Swampon az egyik torony tetején található egy scope ak-hoz!

Milyen kis szép és egyben hasznos artit találtam ma cordonon! :lol:

gadammg6.jpg

nice one! :)

Nekem nehezen megy a vadászat (olvastam sokfélét, de ha egyszer nincs ott akkor nincs ott), hiába köröök a "Bear Detector"-ommal :)
Ma jutottam el arra a szintre, hogy a scope-os ak 74"-vel kipucoltam a Military bázist a Cordon bejáratánál.
Mókás menet volt, ablakon benéz fejeket pötyögtet és kevésszer tudtak visszalőni.
Utánna "cuccolás" fel aztán Sidorovich-elad-vissza-cuccolás... kerestem 12000 rubelt és kb. az NPP-ig elég lőszerem van az Ak-ba :D

Más:
Sikerült valakinek megmenteni a fiatal stalkert Wolf első küldetésénél?
(akárhogy rohanok meghal, szvsz előrescriptelt dolog, vagy csak én vok iszonyat béna :D )

Köszi! :D Amúgy néha picit kockáztatni kell, hogy az artifact előpatanjon. Amúgy melyik ak-ra tudtad felrakni a scopot, mert én is megkaptam azt a küldetést, hogy menjek el a speciális kötszerért a militarysekhez, csak még nem merek mert nincs egy scopos fegyóm sem! :oops:
Amúgy én pont ma csináltam meg elég sok küldit cordonon és egyben azt is amelyiket emlegeted!: amikor megkapod a küldit próbálj minnél kevesebb cuccot vinni magadon ( sprint miatt ) aztán fogj egy shotty-t ( Chaser 13-at ajánlom kicsit tunnerelve ), és bőven előbb odaérsz mint a kutyák az újonchoz! Aztán próbálj kicsit rájuk lőni és felfognak futni egy kis camp-hez a militarysek felé és ott fognak dekkolni, na ott lehet nekik adni! :wink:

megpróbálom kösz.
A scopre bármeik karabélyra felszerelhető, (AK-74/2, AK-74.. stb.) csak fel kell rá maratnod egy mount pointot (Upgradek közt van)
Amúgy én egy AK74-re tettem, plusz könnyített cső és grip. -30% súly +30% pontosság.
Fejeket pötyögtetek armorpiercing tölténnyel távolról. Ha elég türelmes vagy 30 golyó 5-6 bandita vagy 2-3 katona :)

Kis tipp: Annál a questnél amikor Wolf tesóját kell megmenteni a banditáktól érdemes vinni egy "gagyi" (átlagos) karabélyt vagy shotit, vagy felszedni egyet a megölt banditáktól, mert a barátunk kérni fog valamit (mivel elvették a fegyverét) amivel megvédheti magát. Lehet nemet is válaszolni, de jobb ha Ő is irtja a mutánsokat hazafelé. A fullos upgradelt ak-t/shotit meg nem kéne odaadni, mert csak akkor kapod vissza ha szerencséd van és meghal a faluban másnapra (ilyen is volt már).

Én most 200 kilóval tolom, vki által készített mod, innen fórumról :wink: Nincs fent se patch se fixed scriptek, mit javasoltok, mit tegyek fel? patcheket vagy mit? patchel végiglehet tolni, melyik oldja meg bugot és melyiktől lesz még bugosabb, mert most így naturba még nem volt sok bug, áttudtam menni cordonba, nem dobott vissza, és nem tűntek el tuningok se fegyókról..

én 1.5.04el toltam eddig illetve először 1.000 val. Ott az tűnt fel, hogyha töltve van a fegyver amit upgradelsz akkor a tár tartalma eltűnik az upgrade végére. Mást nem vettem észre (én legalábbis)

Szevasztok stalkerok, nemrég kezdtem bele énis az CS-ba, ahogy végigolvastam az eddigieket nekem is van egy két tippem, a cordonos military probléma legeccerűbb megoldása sztem ha vissza mész a swampba és a másik átjárón mész a cordonba akkor nem messze a stalker tábornál lépsz be, aszzem kell hozzá travelfix. az AK-t érdemes tuningolni és minél hamarabb végzel a banditákkal annár hamarébb lesz a Vintarba is lőszer, és a legfontosabb, ha a dutyknál mész le a csatornákba légy könnyű mint a pihe sok söréttel puska nem kell ugyis kapsz a lejáratnál, ha lent vagy fuss, fuss és fuss az irányítót 4 adag ólom leteríti aztán nyisd a csapot és fuss ne törődj a rodentekkel fel a létrára és már csak pár bandita van a rejtekhelyig aki érzékenyek a szűk folyosóba a gránátokra, a PDA és a banditák után a lépcsőházban kell igazán gyorsnak lenned mert másképp megsülsz.
Van nekemis pár kérdésem, másnak is elveszneke a tuningok a fegyverekről ha elteszi egy dobozba? Hol lehet a legolcsóbban tuningoltatni? Ja és másnakis kilép ha nyom fölöslegesen egy G-t (drop item)?

Loner :D

Én az ő soraikat erősítem + semlegesek a Dutyval meg talán a Freedommal is :wink:

jogos, a lonerek mindenivel jóba vannak csak nem olyan fejlettek mint a duty vagy a freedom, ha olcsón akarsz tuningolni akkor duty v freedom, ha mindenkivel jóba akarsz lenni loner

Mindenesetre érdekes lesz különböző frakciók oldalán végigtolni a játékot.

Vissza
Top Alul