McClain":32hm33cu mondta:gránát vetőt az ak-ra az x18-laborba találsz az öltözöbe az egyik szekrénybe van egy ak azon van és letudod szedni róla
Mehetek vissza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
McClain":32hm33cu mondta:gránát vetőt az ak-ra az x18-laborba találsz az öltözöbe az egyik szekrénybe van egy ak azon van és letudod szedni róla
acura":3gcfg5kw mondta:milyen lángocska? amikor bementem futott körbe, néha rámfujtlángot, szétlőttem, felmentem a dokumentumokért, volt egy video, és utána ki akartam menni de zárva van, kivülről döngetivi valami állat......
Tudom, h nem ez a megoldás, véletlenül volt nálam az rpg, csak már nem tudtam mit csinálni.kick":iclxbl17 mondta:Akkor mákod volt, mert épp közel volt az ajtóhoz, ugyanis nem ez a megoldás, amit te mondasz!
vezethető jármű? WTF? :?:pYura":1pj87j78 mondta:Tipp: BTR vezetése
A játék végefelé van egy BTR a reaktor mellett, ami tüzel rád. Fuss oda (anélkül, hogy meghalnál) aztán nyomj egy F-et. Most konzolba, hogy turn_engine kb és nyomj egy b-t a motor beindításához. Még nem próbáltam, de elvileg működik :wink:
pYura":2ik2b5mj mondta:Tipp: BTR vezetése
A játék végefelé van egy BTR a reaktor mellett, ami tüzel rád. Fuss oda (anélkül, hogy meghalnál) aztán nyomj egy F-et. Most konzolba, hogy turn_engine kb és nyomj egy b-t a motor beindításához. Még nem próbáltam, de elvileg működik :wink:
pYura":ikyo9bbt mondta:Tipp: BTR vezetése
nagycsupor69":2igq10j3 mondta:Hali!
MEgosztom ,hogy yantar előtt jóval is leeht narancsárga védő ruhát szerválni ,nem messze van a hátsó kijárattól a duty territoriból, egy keresztre van felakasztva,viszont még elnem éritek az alagutat addig ne cseréljétek le ,mert k*** nehéz átjutni a sok mercen úgy h még kruglov is életben maradjon (tapasztalat)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.