Tippek, trükkök

Mik azok a szörnyek aki láthatatlanok és mindenfélét hozzámvágnak?? párat lelőttem de nem tudom azonositani..........

Azok a Poltergeist-ek, de nem láthatatlanok (úgy néznek ki,mint egy elektroanomália, és fel-alá cirkálnak a foylosókon).
Ha lelövöd a "villámgömböt" és kinyúvad, a hullája már látható. Nem egy királykisasszony...
Poltergeist_screenshot.jpg

X18-ban a második látogatásomkor 5-6-ot kicsináltam, sajnos nem fogynak el, ahogy a rodentek sem.

Elakadtam a laborban. :cry:
Felkaptam már a dokumentumokat, de nem tom hogy kell kijitni.
Visszafelé nem tudok, mert az ajtó zárva.
Ilyen óriási lángcsóva állandóan lövöldöz... :x
Mit tegyek??

Lődd le azta mozgó lángot... olyan mint egy láng labda, és össze vissza mozog....fel alá... abba nyomj ólmot!

Szöszmötölős nyugdíjas haladási tempóban tolom most (már 2 napja, de a Garbage-n kívül még nem voltam) és azt vettem észre, hogy sok bandita kinyírása egy idő után önszivatásba megy át mivel a hullákra odacsődül minden mutáns a környékről és a megtisztítottnak hit tterületen új "meglepetések" várnak...

Ha valaki hasonlóan játtszik, a megölt hullákkal érdemes kicsi a rakást játtszani valami félreeső helyen, mert így csak oda mennek az állatkák és ki lehet őket kerülni.

Én jól eldugom a hullákat, nehogy legközelebb, ha arra megyek, egy rakás vakkutya falkát találjak amint éppen szétszedik a őket (utána meg jövök én :D ).

1.Lehet külön hangtompítót venni? Találtam már hangtompítós AK-t, IL 86-ost, meg minden de nem tudtam leszedni róluk :(
2.Hol lehet olyan gránátvetőt szerezni amit AK-ra lehet szerelni? Amit Lukash adott az nem passzol :(

U.i: Vintar BC POWA szeretem :D

Univerzális hangtopítót Agropromnál lehet találni, de az sem megy fel mindegyikre. Van olyan mod, amivel fel lehet tenni a hangtompítót bármire és venni is lehet.

gránát vetőt az ak-ra az x18-laborba találsz az öltözöbe az egyik szekrénybe van egy ak azon van és letudod szedni róla

hol lehet az X18as laborban belülről kinyitni, a dokumentumok megszerzése után bezárult kódos ajtót?? milyen biztositékot kell szétlőniés hol van???

milyen lángocska? amikor bementem futott körbe, néha rámfujtlángot, szétlőttem, felmentem a dokumentumokért, volt egy video, és utána ki akartam menni de zárva van, kivülről döngetivi valami állat......

Vissza
Top Alul