Tippek, trükkök

acura":3gcfg5kw mondta:
milyen lángocska? amikor bementem futott körbe, néha rámfujtlángot, szétlőttem, felmentem a dokumentumokért, volt egy video, és utána ki akartam menni de zárva van, kivülről döngetivi valami állat......

Én itt kurvasokat szarakodtam, aztán rpg-vel beleeresztettem egyet az ajtóba, és láss csodát :D

Akkor mákod volt, mert épp közel volt az ajtóhoz, ugyanis nem ez a megoldás, amit te mondasz!

Megoldódott:-))) vissza egy régebbi mentéshez, megszerez dokument, rohanás vissza, szétlő lángocska, továbbrohan, és lám!!! nyitva ajtó.........

Ezzel a jelenséggel én is találkoztam már. Írtam már.

:shock: Ha valahol sejtitek, hogy történnie kelle valaminek ami nem történik meg, mentés ott ahol áltok és újratöltés! Többször bevállt. (1.0-t használok, nem pöcsöltem pecseléssel.) :shock:

Hellósztok!!

Lenne egy iis problémám...elakadtam a játékban.
X16-os dokumentumok keresése közben olyan feladatot kaptam hogy kikell kapcsolni valami generátorféleségeket 4 perc alatt... nos ezzel végeztem is és visszakellene indulnom a dokihoz akinek viszem dokumentumokat de ahol lemásztam egy liftakna mellett, ott nem tudok visszamászni. A létra amin lejöttem túl magasan van és nem érem el..
Ha valaki tudja hogy hol lehet ez a pályarész illetve tud segíteni akkor lécci írjon... Köszi

Tipp: BTR vezetése
A játék végefelé van egy BTR a reaktor mellett, ami tüzel rád. Fuss oda (anélkül, hogy meghalnál :P) aztán nyomj egy F-et. Most konzolba, hogy turn_engine kb és nyomj egy b-t a motor beindításához. Még nem próbáltam, de elvileg működik :wink:
ssmrabstract03310722491og7.jpg

kick":iclxbl17 mondta:
Akkor mákod volt, mert épp közel volt az ajtóhoz, ugyanis nem ez a megoldás, amit te mondasz!
Tudom, h nem ez a megoldás, véletlenül volt nálam az rpg, csak már nem tudtam mit csinálni.

pYura":1pj87j78 mondta:
A játék végefelé van egy BTR a reaktor mellett, ami tüzel rád. Fuss oda (anélkül, hogy meghalnál :P) aztán nyomj egy F-et. Most konzolba, hogy turn_engine kb és nyomj egy b-t a motor beindításához. Még nem próbáltam, de elvileg működik :wink:
vezethető jármű? WTF? :?:

pYura":2ik2b5mj mondta:

lol ha tényleg működik... eljen

pYura":ikyo9bbt mondta:

Nekem nem müxik :x Be tok szállni, de a turn_engine kb nem jó :x

Hali!
MEgosztom ,hogy yantar előtt jóval is leeht narancsárga védő ruhát szerválni ,nem messze van a hátsó kijárattól a duty territoriból, egy keresztre van felakasztva,viszont még elnem éritek az alagutat addig ne cseréljétek le ,mert k*** nehéz átjutni a sok mercen úgy h még kruglov is életben maradjon (tapasztalat)

Valaki azt mondta nekem msn-en hogy kijött valami patch amiben lehet ladával tolni, és róla látott videót valaki halott róla valamit?

Kb. egy két évvel ezelőtti videón én is láttam. Nem jött ki ilyen peccs, tuti áprilisi tréfa volt.

nagycsupor69":2igq10j3 mondta:
Hali!
MEgosztom ,hogy yantar előtt jóval is leeht narancsárga védő ruhát szerválni ,nem messze van a hátsó kijárattól a duty territoriból, egy keresztre van felakasztva,viszont még elnem éritek az alagutat addig ne cseréljétek le ,mert k*** nehéz átjutni a sok mercen úgy h még kruglov is életben maradjon (tapasztalat)

Azt csak akkor tudod felvenni, ha stash-ként megtaláltad és a PDA is jelzi. Nekem első végigjátszásnál 3 ruha is volt benne :roll: ...jelenleg artifactokat gyűjtöm ide :)

Lada mod még nincs szerintem, de a BTR-be bepanhatna már valkai, mert szerintem működik (most nem tudok a héten STALKERezni, hogy magam megnézzem :()

Vissza
Top Alul