Tippek, trükkök

Tipp:

Ha lelakatolt ajtót vagy zárt szekrényeket találsz, párat beleeresztesz a lakatba/zárszerkezetbe és már nyitva is van. Ez nem a kulcskeresések játéka :)

*UPDATE*
A szekréynajtókon a zárakat jó irányból kell eltalálni.
*UPDATE*

Ez utóbbi nem minden lakatra igaz sajnos.

pölö Army Warehouseban, ha a berusholós taktikát választod és megölsz mindenkit, akkor a fegyverkészletüket így lehet megszerezni (lelakatolt ajtó, benn sok zárt szekrény sok sok munícióval)

Igen, nekem csak annál az egynél jött be, az összes többi lakat golyóálló volt, szal a tipp hasztalan szerintem :)

emélkeim szerint valameik labban egy rácsos ajtóról lőttem le a lakatot és volt mögött eeg yhalott amibe volt 3 medkit meg muníció... de végülis kevés helyen van, ebben igazad van.

Hát végülis semmibe sem kerül belelőni mniden lakatba, szal meg kell próbálni. Kulcskeresés valóban nincs amúgy, de kód keresés már annál inkább :D

kick":hfzmhs02 mondta:
pYura":hfzmhs02 mondta:
Mit, hogy hol van Colt?
Nem, henm ,hogy hol van a ruha. Na ezért hülyeség, hogy nem lehet idézni a közvetlenül utánam jövőt, mert így ha valaki közbeír, akkor máris nem egyértelmű a post! Amúgy pedig hivatalosan az RPG az bizony gránátvető, hiszen a Rocket Propelled Grenade az RPG rövidítés feloldása, vagyis rakéta póthajtású gránát. :wink:

Nézd meg itt pl. :http://www.world.guns.ru/grenade/gl02-e.htm

Pontosítva az RPG rövidítése eredetileg ugye orosz, nem angol!!!
reaktivnyj protivotankovyj granatomjot
és igen, ők is gránátnak híjják! :D

"Reaktív Tankelhűrító Gránát" A Második Világháborúban is volt a németeknek ilyesmi neű hadosztályuk.

Úgy látom, már észrevettétek, hogy le lehet lőni a zárat a dolgokról. Nekem működött öltözőszekrénnyel, asztallal is:) ja késsel is ment 8)

Hát igen, én is csak lestem :) mondom ezt a szekrényt rommá lövöm, aztán egyszercsak felpattant a cucc :lol: a fiókokat viszont nem (mindig) viszi...

nem tudom ajánlotta-e már vki, de: tüzelési mód váltást érdemes használni (alapértelmezetten: Ö)

Fél oldallal lejjebb írtam, le lettem hurrogva, hogy 1 helyen használható csak... egyébként érdemes mindent szétzúzni mert a zárt szekrényekben jó cuccok vannak :)

Más: ha nem vagytok besz@riak (én az voltam de hozzá lehet szokni) a laborokban kettesével mászkáló snorkokat tisztán is el lehet intézni... elfutsz jönnek hörögve, biotrutyi (anomália) elé beállsz, mikor ugrik eloldalazol... azt nézheted hogy sistereg :)

huh srácok baj van: lementem a laborba yantar alatt, és nem tudok átváltani gránátra! Miaf..? volt valakinek hasonló?

honnan lehet szerezni valamikomoly védőruhát ???

Ave!

Igen előfordul, hogy nem hajlandó elővenni. Írtam is róla. Próbáld meg kirakni a földre majd újra felszedni. :wink:

Van egy nagyon olcsó trükk, amivel halomra lehet hentelni az ellenséget házon belül, nemrég jöttem rá... adot egy ajtó, amit bekempelsz, ha kilősz az ajtón azzal becslogatod az ellent és így csak sorba fejbe kell tunkolni őket. Too easy. :roll:

Hát én már több lakatot is szarrá lőttem, de eddig baftak leesni. Gránátnál sztem azért nem veszi elő, mert a két féle között szoktatok választgatni és ha az egyik elfogyott és az volt kiválasztva, akkor a másikat nem fogja előhozni.

jim67":3binel2s mondta:
honnan lehet szerezni valamikomoly védőruhát ???

Crayon a másik topikban":3binel2s mondta:
Védőruhák: Alapból van rajtad egy gagyi. Annál jobbat majd a Bar-ban tudsz venni (Stalker's suit, de megkapod úgyis küldetéshez)
Annál jobbat meg Yantarban ill X16 ban. Yantarban lesz sima kutatóruha ami megvéd mindenféle hatástól de gyengén golyóálló. Aztán X16ban a Ghost nevű stalkertől lehet elvenni a ruháját (ez öngyógyítóvá tesz).
Ezután ha a dokinál felveszed extraként kapsz egy nagyon jót. (olyat mint a kruglov nevű kutatóé)
Most Army Warehouse-nál tartok, itt a fegyverraktárban (ahonnét a gránátvetőt is el kell hozni) találtam egy igen jót. Ez búrás minta kutatóké, de egyben golyóálló is. Ennél jobb sztem már csak a SEVA lesz Smile

Vissza
Top Alul