Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
és ott van a játékok topik is ahol nyugodtan lehetett volna folytatni.
Nem muszáj csak lehet.

míért kell állandóan belekötni mindenkibe arra még nem gondolt az a valaki hogy nem a rendszerben van a baj hanem abban a valakiban aki állandóan pofázik, lehet bannolni de nekem is elegem van...

1) Aki nem moderátor, ne moderáljon. Ne érts félre jim, de látod ez sokakat bánt.

2) Mellesleg igaza van. Ha valaminek van topikja, akkor azt nem kell a társalgóban elkezdeni... Nem off, csak minek itt is szaporítani a szót valamiről, aminek van saját szobája?

na megint mit csináltam?
annyit mondtam hogy lehetett volna ott is folytatni.
Én csak jim írására reagáltam mert egyetértettem vele nem kötöttem én bele semmibe akkor nem tudom mi francnak kell állandóan engem cseztetni mikor ne mis írtam semmi olyat ami ezt megindokolná.

Nha embrek ne vitázzatok, akit megsértettem a "beszólásommal " attol elnézést , de ahhhogy hispan is mondja van neki saját topic-ja.

Nagyon sajnálom,de közben el kellett távoznom a gép mellől,mert ebéd volt,aztán tüzelő behordása,majd kazánindítás,és a környék teljeskörű mentesítése!

Zárom a topikot, mert annyi a HSZ, hogy állandóan general error van. Társalgó II. néven keressétek.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul