Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
A végén van egy hidra-fejű nő,lehet ,hogy hétvégén megalkotom grafikában!Megjött tőle az ihletem,mert ez az archetípus vidáman-persze mint monszta-eléldegélhetne a Zónában!

Lehetne belőle nőnemű hidra-mutáns.Akkor nem volna,hát hogyis mondjam,olyan nagyon egynemű a játéktér.Aztán úgy urálna esetleg,mint a Wolfensteinben a bőrnyanyák a feszes didkóikkal,meg a "beszabta a pocok a vásznat" lábközeikkel. :twisted:

Hadde Jujj, vazze meg sem merem nézni, az első csa(j)(vó) után rajöttem hogy homofóbiás vagyok lol2

A wolffal kapcsolatban mondád?Oda kellettek az akrobatikus börösmacskák!Pedig hol volt annak a grafikája a jelenkoriakhoz képest. (2001.11.13-át írtuk a megjelenésekor...)
Követelem a bőröscicákat!na,jó.Lehetnek latexesek is... :oops:

Wolfeninstent a nepnek!!! Dezo ha olvasod majd irom mod dologba is de lehet csinalni egy oan palyat ami mondjuk egy eroditmenyt mutatna be? gondolok egy hasonlo kastelyra mint a Wolfeinstentbe. mert sztem jo lenne kicsivel tobb hazon beluli dolgok ahol nem lehet 300 meterrol leszedni az ellent mert az neha unalmas.

Igen,valami katonai erődféleségre gondoltam én is,esetleg mint egy rakétasiló?

nem tudom ki jaccott es mien jatekokkal de vmeikbe volt egy eoditmeny termeszetesen betonbol meg acelbol, tanklovegek voltak a falba epitve meg hasonlok es nagyon jol nezett ki na az lenne a kerdes h iet lehete csinalni meg hasonlokat

Volt egy olyan háburus játék, ahol újonc fokozaton játszottam, és az első küldetés partraszállás volt, a második meg repülőről ledobás. :D lol2

moh-ból is va tobb, de ezeken meg cod, meg battlefielden kívül nem is ismere masik 2.vhaborús jatekot.

Nem igazán, inkább taktikai elemekkel megtűzdelt 2. világháborús FPS

akkor nem tudom, de van egy ilyen 2 vhaborús stratégia is amit nem tudom hogy hívnak nem játszottam csak a haveromnál játszottam egy órát bele. de az sem volt teljessen stratégia hanem megvoltak a használható egységek és azokkal kellett manipulálni.

Hát ezekből a játékokból van mostmár annyi, hogy Dunát lehet velük rekeszteni. Ami hirtelen ezekből eszembe jut, Sudden Strike, Codename: Panzer, Panzer General, Blitzkrieg, Company of Heroes, Combat Mission....ezek mind taktikai\stratégiai játékok, és még van belőlük bőven...

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul