Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
KönigsTiger: Gratulálok a műhöz esztergályos leszel? Vagy lakatos nem vágom annyira hogy kifoglalkozik cnc-vel. Én most bevont elektrodás iv hegesztést tanulom.

3 iskola kerult lehetosegbe valasztasnal:
1,CNC(szamitogepes esztergalyos) a varosba ahol lakok van repulogepgyar ott dolgoznak mintak alapjan esztergalyoskodnak. kb
2,repulogeppekkel foglalkozo ember szerelo, karbantarto, stbi
3,allatkertbe gondozo

itt van egy adag szoveg a CNCrol ami kep pedig van a geprol az olyan amit enis hasznaltam
http://hu.wikipedia.org/wiki/CNC

Azt mondják ott elég jó az élet.
Svédország tényleg oylan virágzó gazdag és békés hely?
Meg milyen szép tájak vannak ott.
Te már nyilván nyaraltál északra fent az északi sark felé.
És kb mióta élsz ott?

igen viragzik mint az allat bekerol most nem beszelnek mert a bevandorlo kozelkeleti nepek csinaljak a balhet. gondolom Malmöi roma visszatoloncolasrol mindenki hallott. :D :D
voltam fent eszakon igen meg a jeghotelt is megneztem meg a Kirunai vasbanyat ami iszonyat szep helyen van
3ikan volt 1 eve h idekoltoztunk

azert az tulzas h megtanultam a nyelvet a grammatikat tudom viszont szokincshianyban szenvedek bar abba meg nemelyeik sved is szenved :D :D :D

Hát azért a svéd nyelvet kemény lehet.
Én még az angollal se bírok :D
sőt a magyar nyelvtan se megy.

Egyszer én is szivesen elmennék egy nyugat-európai országba vagy skandináviaiba.
Főleg Németországba mert az a kedvenc országom bár nekem elég lenne ha csak kijutnák egyszer külföldre.

Svédországba azért lenne jó mert ott arra nagyon szép tájak vannak.

Hát igen mert mindkettő germán nyelv.
Sajnos nekem a nyelvtani részek a nehezek.

a magyar nyelvtant en se ertettem bar abba a tanar is benne volt (mondtuk h nem ertjuk erre jott a valasz h ezt nem erteni kell ezt tudni kell)

nekem fordítva is volt a matek tanár is mondta.
Ezt nem elég tudni ezt érteni kell--na az nem ment soha és most se naygon megy :?

Gondolom itten bárminemű témákat be lehet írni,azért társalgó!
Kérném ezúton a segítségeteket,ha olvassátok!
Kérdésem tehát, megéri e venni zöld lézeres ceruzaalakú mutatót?És ha már van valamelyőtöknek,megosztaná é velem a közvetlen tapasztalatait ezen eszközzel kapcsolatban?

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul