Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Hát nekem régebben 3-4 gportal-os oldalam is volt de én mindig csak képeket raktam fel max az egyiken volt egy zene de hogy már azt is hogy csináltam nemtudom mert nekem is egy haver segitett benne meg azota meg is szűntek az oldalaim miota(ha jol tudom)fizetős lett a G-Portal......nekem még akkor voltak mikor ingyenes volt...........

Ezt akartam én is írni, de nem tettem mert azt hittem, hogy akkor azt írtátok volna nekem is! :D

Így van....ha most azt mondom: " Kedves Hispan1, semmi nem jut eszembe ami ideillő és csak úgy írtam ide egy ide-nem illőt", akkor az nem igaz, mert ideillő, lévén: nem szól semmiről. :wink:

Úgyhogy: " Kedves Hispan1, semmi nem jut eszembe ami ideillő és csak úgy írtam ide egy ide-nem illőt"

valami olyan is volt hogy bemásztak a kerítésen és odabent a konyhakertet áramos kerítés védte..... és meghalt mind a 2 jómadár a papa börtönban csücsül (állítólag óvadék fejébann kijöhetne csak kicst sok pénzt kell fizetni )

Erre azt tudom mondani hogy: Magyar igazságszolgáltatás. Mi az hogy tőlem lopnak, megvédem a saját tulajdonom erre engem ítélnek el? Remélem kiengedik ezt az embert. Amúgy emlékeimben él valami olyasmi hogy valaki bankot vagy takarékpénztárt akart kirabolni, gázpisztollyal bement, a biztonságiőr védte az alkalmazottak életét és lőtt. Erre vádat emeltek az őr ellen...

volt egy oylan is hogy az idős úr segbelőtte a betörőt és lecsukták mer nem volt fegyvertartási engedély vagy ilyesmi

ez tényleg daszság mert védte a saját tulajdonát és ráadásul még figyelemmel volt a gyerekekre is hogy csak este 22 és reggel 6 között volt bekapcsolva akkor ha pedig egy kisgyerek az utcán tartozkodik az már a szülő felelőssége nem az öregé hogyha emiatt baj lett volna elvégre is mit keresne egy kisgyerek 22 és reggel 6 között egyedül az utcán?Nagyon is jogos volt hogy megvédte a saját tulajdonát van ahol ezért csonkitás jár és az már nem lop többet.....

nemtudom lehet hogy én értettem félre valamit a főoldalon a PATCHről olvasva De az ELSŐ PATCH a SoC-hoz?Nem a Clear Sky-hoz?A SoC-hoz már voltak PATCH-ek nem ezek az 1.000 sorozatok.Azért nézem hogy ELSŐ PATCH A SOC-hoz?Nem a CS-hoz?

RUSSIANBOY":2z5g5jkl mondta:
nemtudom lehet hogy én értettem félre valamit a főoldalon a PATCHről olvasva De az ELSŐ PATCH a SoC-hoz?Nem a Clear Sky-hoz?A SoC-hoz már voltak PATCH-ek nem ezek az 1.000 sorozatok.Azért nézem hogy ELSŐ PATCH A SOC-hoz?Nem a CS-hoz?

szerintem widra rosszul írta kki a hírt és a cs-hez van az eurpópai verzióhoz.... a ruszkik talán ma kkapnak vlalamiféle patch-et

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul