Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
ez....ez télleg működik ááá eljen mindenki nézze meg mert télleg jó

Először 6-ra gondoltam, nem 7-re.
LOL tényleg a répára gondoltam!!!
OF-nál tényleg kiakadtam... mintha ott sem lettek volna...
1 + piros... MIÉRT??? :D

Ez jóó :)

Nekem is van egy ilyenem, nem mágia, illetve tulajdonképpen igen, csak most nem találom a linket. Előkeresem ígérem.

7-re gondoltam, répára, 3F-et számoltam és piros csavarhúzóra gondoltam. Piros kalapács nincs is :D
A szabad gondolkodást egy Amstel segítette elő :lol: lehet különben más eredményt kapok taps1

A számnál 7 helyett 6-ra gondoltam, a répa helyett paradicsomra, de én is három F-et számoltam, és ami baromira meglepett, hogy tényleg piros színre és kalapácsra gondoltam ááá ááá ááá . De vajon miééééért :?: <:D>
Aki tud még ilyet az linkeljen, ez nagyon jó! eljen

Atkinson könyveb van lehetséges magyarázat: ezt a tesztet jellemzően nyugati jultúrkörben élőknek csinálták, és valamiért ezeknek az emberekek a szocializációja olyan, hogy bizonyos dolgok nagy valószínűséggel bizonyos másik dolgokkal kapcsolódnak össze, továbbá olyan a matematikai rendszerünk, hogy bizonyos sémákat gyakorolva bizonyos dolgokra gondolunk. Ez utóbbit előfeszítésnek hívják és például aki súlyos memóriazavarban szenved, ezzel mutatják ki (Pl. mondanak neki egy csomó szót, majd csak egy összetett szavakból álló táblázatot, ami hiányos, és ki kell egészítenie a szavakat. Az egészséges ember bizonyos százalékben fogja fölhasználni az előzőekben hallott - nem megtanul - szavakat, az amnéziás szinte alig használ belőlük. Érdekes dolgok ezek.).

jo volt a kérdőiv nekem tetszett csak sajnos rövid (kevés kérdés)volt.Amugy nálam az Első helyen a STALKER jeleskedett 10 ponttal második helyezett a Blazing Angels 1-2(igaz csak az 1el játszottam)de az is 10 pont harmadik a BioShock(csak a demoját probáltam ki)de 9 pontot kapott negyedik helyezett a Crysis 8 ponttal és ötödik helyezett az örök régi kedvencem a PROJECT IGI 5 ponttal.Nálatok mi lett a sorrend és melyik játéknak mennyi pontot adtatok és mért?A STALKER: a játékélmény a hangok a grafika és különösen a környezeti helyszin miatt kapott nálam 10est.A Blazing Angels: szintén a játékélmény a grafika de legfőképpen a hangok és a küldetések sokasága és száma miatt kapott 10 pontot.A BioShock: a kiválo grafika a játékélmény a hangok a történet és legfőkébb a játék KEZDÉSE miatt kapott erős 9-est.A Crysis a grafikája szintén szép a hangok jók a játékélmény és a történet is franko bár nálam kissé Far Cry-Klón érzetét kelti ezért kapott 8ast.A PROJECT IGI: pedig már nem mai darab de a hangok és a játékélmény miatt kapott 5öst mert mai napig is fel-felrakom ujra:):)Több játék kedvencem is van és lehet hogy a sorrendet nem gondoltam át eléggé mivel a HL 2 és epizodjai is nagy kedvenceimek valamint a Word In Conflict ami nagyon fain stratégia.Nagyon megfogott a könnyű kezelhetőség a küldetések sokasága és a hangok valamint a támadások sokasága miatt (Pl bombázás,lézerirányzékos bomba,Napalm).Ahhoz képest hogy utálom a stratégiát(csak két darabbal játszottam idáig)SZÁMOMRA ez a legjobb.Ha a kérdőivre utalo linket mondjuk kicsit korábban látom akkor lehet hogy a sorrend is más lett volna az első két hely kivételével mivel azota gondolom Ti is szedtetek le játékdemokat vagy videokat amik alapján a számotokra öt legjobbnak tartott játék sorrendje megváltozhatott.A jövőben ÉN legalábbis szivesen töltök még ki ilyen vagy hasonlo kérdőivet.Nektek is ajánlom.Mindenkinek további kellemes Fórumozást:):)

LOL!

Pont ez az amiről beszléltem:
http://www.messe-ideen.de/upload/magisc ... rkugel.swf

A játék: válassz egy kétjegyű számot, add össze a számjegyeit, majd ezt vond ki a számból. (van ott egy példa) Ezt követően megnézed, milyen szimbólum tartozik a számhoz (ahhoz, amit kiszámoltál), és a gép tudni fogja, mire gondoltál, bármilyen számot is választottál.

Akit érdekel, itt a trükk feketével írva, az elolvasásához jelöld ki:
A megadott művelet elvégzése után MINDIG CSAK BIZONYOS SZÁMOK JÖNNEK KI, úgy mint: 9, 18, 27, 36, 45, 54, 63, 72, 81. BÁrmilyen számról indulsz, mindig ezek valamelyikét kapot. És ezekhez a számokhoz mindig pont ugyanaz a jel társul. Így a gép mindig tudja, számodhoz milyen jel tartozik. Ötletes.

Brrrrr.... Pályát akarok tervezni Enemy Territoryhoz, de a GTK Radiant még a mapokat sem nyitja meg... brr.....

én most 1 olyan problémával küszködök, hogy nem tudom mit kéne csinálni, inkább idegesítő...

3 napja kaptam 1 csomagot külföldről, nincs feladó, és egy etnies póló volt benne. csomag fizetve volt, szal én csak átvettem és néztem hogy wtf?

erre ma reggel megint, de most thailandról, feladó is van, meg minden, és 3 póló... MI az xxxx van most kéremszépen? Honnan tudják ezek a címem, és minek küldenek nekem pólókat. Tiszta ideg vagyok már. Ezt az utóbbi csomagot nem mertem még kibontani, de rá van írva hogy 3x t-shirts...

valakinek ötlete? miért lehet ez? (ebayen néztem, 1éve nem vettem szinte semmit... szal kizárt hogy valaki helyettem rendel, ráadásul fizetve van, és nem olcsó cucc)

lehet de nem tudok emailcimet, visszaküldeni nemfogom saját költségen thailandra az ziher :D 20 dolcsi vót a postaköltség plusz a csomag értéke 30 dolcsi (3 póló de nemtom milyen mert még mindig nem nyitottam ki) lehet antraxos :D vagy nemtom, parás.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul