Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
akkor én is kérdezek a dialógusok mien formátumban vannak nekem az a dialógus kéne ami kordon elején megy a hangosbemondóbol (millitary outpost-ban) :?:

szomszédba lecsapott, úgy megijedtem... kb 20méterre van innen, nyitott ablak minden, és így TSSSSSSS és kész, de igy világos lett a szobámba pár pillanatra és akkora hangja volt, mint még sose... mákom volt, itt nem égett ki semmi, ellenben a szomszédban minden :F

Tegnap ismerősünk fia elfelejtette elzárni a vizet a lakásukban. Mikor felkelt, minden úszott: a parketta, a frissen feltett tapéta, minden. Ekkor még nyraraltak a szülei. No mindegy, megesik az ilyen... Aztán ma meg belecsapott a házba a villám, kiégett szinte minden, többek között 5 TV, azok közül legalább egy egy hatalmas plazma... Szar hétvégéjük volt...

hja, szomszéd is hasonlóképp járt tegnap éjjel :F (kivéve a víz) ... ejj az azért durva, hogy mindenhol villámlik körülöttem, és itt Szentesnél meg csillagos az ég.

Tegnap faterommal Tököl felett olyan viharcellát találtunk, ahonnét 5-10 másodperces közökkel csaptak a villámok felfelé... Elég érdekes volt...

dezodor":j9ab1sbn mondta:
ejj az azért durva, hogy mindenhol villámlik körülöttem, és itt Szentesnél meg csillagos az ég.

Itt is ugyanez volt <:D> . Már 9-kor kezdődött és 11-re szinte körbevette a várost <:D> . De legalább nálunk meg lehetett tartani rendesen a tűzijátékot
dscn2341.jpg

:D :D

Itt meg áramszünet volt fél kilenctől mittom én meddig. Inkább bontottunk pár üveg bort és gyertyfénynél iszogattunk :)

nálunk meg pont a tüzijáték után kezdődőtt de nem volt semmi áramszünet ahhoz képest hogy 2 percenként lecsapott a villám eső csak utána esett meg most is csöpörög :D

Hajnali 3-kor arra riadok, hogy valami óriási robajjal reccsen egyet. Utána kiderült, hogy nem én képzelődtem, más is hallotta kb. ugyanakkor. Ilyen még nem fordult elő, hogy egy dörgés felkeltsen :D :D (bár lehet hogy egy Blowout volt, csak mindenki lusta volt felkelni hogy kinézzen :D ).

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul