Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Sziasztok.Lehet hogy már tudjátok vagy már le is szedtétek de megjelent a 1.003as patch.A www.sg.hu rol letölthető de csak annak aki regizve van:)Ha már erről tudomásotok volt vagy már valaki irta akkor elnézést kérek de nagyon ritkán forumozok mivel még mindig nem tudtam a game-el játszani.Ha már tolni fogom biztos sűrűbben jövök és jobban oda tudok majd figyelni volt e már a dolog pl valami ajánlva mint most a patch:):)Sziasztok:)
http://www.sg.hu/letoltesportal.php?status=linkletoltes&refid=4767

Sziasztok!

Attól tartok súlyos melegedési és windows rendszerbeli problémákkal küzd a gépem.
Ez teljesen lehetetlenné teszi a játékot nyáron. sír1
Időm sincs mostanában játszani.

De ha ősszel meglesz még a magyar STALKER közösség akkor visszatérek.
(Remélhetőleg átépített géppel.)

Addig jó játékot mindenkinek!!!

daszvidanyja

kaptam youtubeon egy mailt, 1ik csávó írta miután megnézte a blowout stuff videóját...

elkezdi:
"csiteltem? vagy mivel hoztam elő ezt, mivel ő nemtudja mivel lehet, pedig már 2x végigvitte, ha tudom a cheatkódot, írjam már be neki, ja és a konzolba kell beírni?"

löller.

mind1 leírtam neki a lényeget...

Nem tud valaki egy olyan programot, amivel például képek neévt egyszerre úgy tudom megváltoztatni, hogy például van pár kép (nekem most 90 képet kéne átnevezni :D ), hogy A1; A2; A3; A4; A5; A6; A7; A8; A9 stb. és az legyen belőle hogy B1; B2; B3; B4; B5; B6; B7; B8; B9 stb. szóval hogy ne kelljen egyenként mert ez így barmoi sokáig tart :? .

acdsee setleg vagy photoshop ha meg nam akkor marad a munka.

Tibi":2iskb9gn mondta:
Nem tud valaki egy olyan programot, amivel például képek neévt egyszerre úgy tudom megváltoztatni, hogy például van pár kép (nekem most 90 képet kéne átnevezni :D ), hogy A1; A2; A3; A4; A5; A6; A7; A8; A9 stb. és az legyen belőle hogy B1; B2; B3; B4; B5; B6; B7; B8; B9 stb. szóval hogy ne kelljen egyenként mert ez így barmoi sokáig tart :? .

Windowsba kijelölöd az összeset és átnevezés :?

Üdv!
Lenne egy kérdésem, hogy a játékban a fegyverből kilőtt golyó egy ív alaku pályán mozog, szóval pl. ha messzire lövünk mondjuk egy mesterlövésszel, akkor a célzott pont alá csapódik be a töltény? Azért kérdezem, mert 2215-ös beta-ban volt ilyesfajta ballisztika, de ma amikor kipróbáltam a végleges verziót(semmilyen javítás nem volt instalálva), nem tapasztaltam ilyesmit. Vagy lehetséges hogy a nehézségi szint határoza meg?

Nézd csak meg az VSS-t, annak a nehéz tölténye igen sokat esik. Ha kevésnek találod a bulletdropot keress rá modok közt, egyes realism modok is növelnek rajta.

Én meg remélem, hogy az E3-on azt fogják bejelenteni, hogy a Stalker kiegészítője jelenik meg, mely tartalmazni fogja a kimaradt részeket.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul