Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
jah a 1096-ba is, meg is volt vele a szenvedés mire a xp0-t kitömtem, de annyira legalább jó volt hogy megnézzem mik vannak benne.... néztem pl a 2215be a logokat, admin log meg minden és ilyen amd 1.7+es meg 2.0+os gépeik voltak :) jo persze volt egy 2.7es is intelből...

jim67":2ijwsflm mondta:
http://stalkerfansite.extra.hu/community/index.php?

végre van a stalker-fansite-nak is fórumA

Ez minden bizonnyal tévedés. EZ A Fórum. Azért egyesült, mert minden oldal STALKER-es oldal közössége megtalálja egymást és egy helyre írjon és így nem hullik szét a haza fan tábor :)

de igaz a hír és nem azért jött létre a forum, hogy szétbontsa vagy megossza a közösséget, hanem azért mert nekem vannak egyéni igényeim, melyeket csak így tudok megoldani....

Bárkinek joga van fórumot nyitni, csak az a baj, hogy mostanában így is csökkent a hardwired fórum iránti érdeklődés, valószínűleg ez összefügg a játék iránti érdeklődés megcsappanásával, s így még egy fórum létrejöttével a mostani kevés létszám mégjobban csökkenni fog.
De én nem vagyok se admin, se moderátor, úgyhogy semmi közöm hozzá.

Igen, ez is igaz Tibi. Számtalanszor előrfordult már velem is, hogy amerikai fórumokon találtam olyan infókat, amelyeket a hazaiakon hiába kerestem. Én csak arra próbáltam rávilágítani diszkréten, hogy másik Stalker fórum nyitása helyett inkább ezt kéne valamivel feldobni, mert már nem olyan nagy az érdeklődés, mint eleinte, szerintem.
Mondjuk ha történnének lépések annak érdekében hogy kimaradt dolgokat visszategyünk és azokat itt kommunikálnánk, az mindenképp pozitív lendületet adna a fórumunk életében.

A legnagyobb érdeklődés akkor volt, amikor kiadták Oroszországban. Aznap egyszerre 47 ember... huhh :D . Meg egész nap, ki tudja hányan fordultak meg akkor. Utána szépen lecsendesedett....

Amúgy ahhoz képest, hogy ma péntek van, elég kihalt lett a fórum :D . Persze holnap is munkanap, de az már nem olyan...

widra":13msai45 mondta:
de igaz a hír és nem azért jött létre a forum, hogy szétbontsa vagy megossza a közösséget, hanem azért mert nekem vannak egyéni igényeim, melyeket csak így tudok megoldani....

Szerintem az itteni Fórum keretein belül is meg lehetett volna oldani, de szó sem volt ilyesmiről eddig :roll:

szerintem meg nem nem azt mondom, hogy teljesen külön van a másik, neme a klán miatt és a hibajelentéshez kell mert minden egyéb szoba ide lesz átirányítva... :wink:

szóval minden marad a régiben

Valami fejlesztésről vagy folytatásról volt szó az Obliion-Lost, nem nagyon értem, ,,S.T.A.L.K.E.R. - Sequel planned!" név alatt felülről a harmadik, meghogy munkatársakat keresnek... Remélem, a mostanit akarják továbbfejleszteni és belerakni a hiányzó pályákat 8) eljen .

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul