Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Volt valaha bármelyik TV-nek is ősznte korszaka? Mert ugye ha állami, azért rossz, ha meg kereskedelmi, azért.

Ehh, 10 millió négyzetkilométer lemodellezve. :lol: :lol:

Ugyan, ez nekik nem lehet para. Közlik majd, hogy 20 év múlva kiadják, és 40 év múlva már játszhatunk is vele...

Nem is rossz ötlet. :-)
Belekeverhetnénk még a naprendszerünket is. Miután megszüntetted a Zónát (true ending) és felrobban a Paksi erőmű, ez lesz az egyetlen hely, ahol egészségben lehet élni, ezért a volt Zónát ellepik az emberek. Mivel itt már nincs mit keresniük, a S.T.A.L.K.E.R.-ek elhgyják a területet, mert már az egész világ egy Zóna. Elindulnak hát szerencsét próbálni. Hosszú küldetések és megpróbáltatások után eljutva Bajkonurba, lehetne egy küldetésünk, hogy szedd össze a pénzt, hogy az Anettka nevű S.T.A.L.K.E.R. kijuthasson a vilgáűrbe, mert a földön már akkora a sugárzás, hogy elviselhetetlen, és hálából magával visz, de ott meg már várnak a földet leigázni készülő idegen lények, ezért egy idegen űrhajón folytatjuk küldetéseinket, hogy megakadályozzuk őket ebben. Időközben találunk egy szerkezetet, amely képes meggyógyítani a földet a sugárzás okozta sérülésekből. Hosszas harcok után hősünknek sikerül is legyőznie a lényeket, és lejuttatnia a földre a különleges szerkezetet. Beindítja, és a dolog működik is, csak sajnos nagymértékben megváltoztatja a kontinens időjárását, ezért Európában beköszönt a jégkorszak. Itt kettéválik a cselekmény szála. Vagy tovább harcolunk a jeges világban, vagy megpróbálunk tenni ellene valamit. Ebben az esetben kutatásaink eljuttatnak minket Angliába, ahol egy kis csoport kitalálja, hogy ha előidéznének egy termonukleáris robbanást, akkor újra felolvadna a jégtakaró. Persze megnyugtatnak, hogy ez semmilyen problémát nem okozna, hiszen az idegenek gépe immunissá tette a földet a sugárzásra. Újabb 168 óra összefüggő játék után kész a robbanószerkezet, és fel is robbantják, de ez sajnos ugyanoda vezet, ahonnan elindultunk. A Zóna újra feltámad, és kezdhetjük előről a játékot, mert a program ekkor törli az összes mentett állást.
Ha tovább harcolunk a jeges világban, akkor 20 év játék után meghalunk, de 1000 év után felolvad a jégtakaró, és élhet mindenki boldogan.
A megfilmesítésre való ajánlatokat majd átnézem.

ROFLOL :lol:

Más:
Mivel tényleg eljött a vizsgárakészülés ideje ezért mostantól kinek bánatára, kinek örömére kénytelen vagyok itthagyni Titeket, ezt a remek STALKER közösséget egy időre.
A 3. patch környékén találkozunk újra!
Jó Crayonmentes fórumozást mindenkinek!
(és a többi moderátor vigyázó szeme figyelje hozzászólásaitokat! ;-) )

ez azt jelenti, hogy megint egyedül leszek, mert mindenki nyugdíjba vonul? :cry: reméljük pYura mesternek csak a neve változik.. :)

Az ErőMŰ legyen veled Crayon!
jeddi.gif

:D

háát én mingyá rosszul leszek, komolyan mondom! felmérgel (szépenmondva) ... felregeztem 1 amcsi fórumra ilyen modderek egyesülése, és ők majd mindent csinálnak, mondom jóvan! legyen úgy. nézem a mod ötleteket, mind gyér, semmi ötlet, csak a weapon ltx-et irogatják át meg a töltényeket, pf.. és igy mondom adok nekik feladatot. beírtam hogy milenne ha a blowout-okat mer ugye scriptelve vannak és 2x van a játék alatt, szal azokat átnézni, és megcsinálni hogy úgy legyenek mint annó Oleg elmondta 1 interjúba hogy 2-3 naponta történnek majd... erre egy site admin féleség ilyen ranggal hogy MOD DESIGNER beír nekem hogy:

"hé má nemazé de mondja mán meg valaki nekem - aki már 6x végigmynomta és már számtalan modot csinált - , hogy miafene az a blowout mer életembe nem hallottam róla"

ilyen nagyképűen, nos én szépen leoltottam, ő meg kidobott a fórumról ennyit erről... nyomik (tisztelet a kivételnek)

és akkor a gsc-s fórumról nem is beszéltem még, hátmég a filefrontosról... mindkettőről tudni kell, - legalábbis nálem így történt - hogy ha pl: teszemazt feljött az a téma, hogy kimaradt részek, és én részletesebben elkezdtem irkálni, hogy melyik file-ban, melyik xml-ben stb. kell átírni valamit, akkor egyből törölték az üzim... (és jött a pm, hogy najo ezt azé nemkéne) vicces mert akárhányszor olyan téma volt, ami engem érdekelt, nemcsak ezek a csiricsáré jajj lelőttek micsinájjak stbstb. hanem tényleg ami komolyan belemélyed a játék felépítésébe, sosem kaptam választ, mert aki felhozta a témát, azt 1:1-ben törölték. :F

összességébe nézve még mindig EZ a fórum a legjobb!

vicces: régebben amikor elküldtem alfa-béta modjaimat filefrontnak, emailben megfenyegettek, hogy vigyázzak magamra. közben meg egész filefront illegális. :lol:

ejj :D

viszont szerencsére a 1096ba bennevolt az unpacker szal nemvolt nehéz belemászni, és már akkor is mennyi minden bennevolt... ami a későbbiekben is... szal sokmindent gyorsan megcsináltak viszonylag, csak gondolom az alife miatt volt ennyi csúszás meg péz péz péz

a többi bétával sem volt gond, legalábbis most kaptam párat ismiktől, 1096. 1154, 2215, 2945, 2939 és mind kitömtem, most okoskodok.. hátha valami menthető, főleg a 2215 meg a 1154 ami érdekes

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul