Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
én csak a doboz miatt venném meg, de azt meg valószínű csinálok hozzá...
(találtam egy remek alapanyagot. DVD-tok méretű sütisdoboz lemezből)
Amúgy sötétben próbáltad már? én tuti fluorescent festékekkel fogom lefújni, ha már rá van írva h radiation :)

Wow! Szép darab pYura! nekem is kéne ilyen kiszerelés. :) Tényleg mennyi a vám, meg ilyenek...szoval összköltség:D

Wow ez életem eddigi legjobb napja.Egyrészt 23ika Szülinapom másrészt ma mentem érte és végre MEGVAN a kicsike:):)Ugy örülök neki.Mostmár csak RAM-ot kell bele vennem meg egy jobb videokártyát és már tolhatom is.Mindenkinek Gratula akinek sikerült beszerezni akár a "sima" akár a Collectors Edition változatot és kellemes "Csernobilos Kalandokat"mindenkinek:):)

CityLife":2quqa3ob mondta:
Wow! Szép darab pYura! nekem is kéne ilyen kiszerelés. :) Tényleg mennyi a vám, meg ilyenek...szoval összköltség:D

12k körül volt.

RUSSIANBOY: Pozdralaju s dnom rozhdenje!! :D

Boldog Borzongásokban Gazdag szülinapot RussianBoy ! :D

RUSSIANBOY":lc91qwmw mondta:
Köszi szépen Doma Sajt és Freedom:):)Nektek kellemes GAME-ezést.Nekem sajnos még várnom kell rá nemtudom mikor tudom fejleszteni a gépemet :(
:( Akkor én most szomorú vok egy olyan STALKER bajtárs aki nemtud a játékkkal játsznai az engem szomorúvá tesz :( Pedig én már játszok és nálam nagyobb STALKER fan nem játszik hát az nem jó :(

igen én neki adom mert ha nálam marad akkor égeti a szebem/kezem igy inkább rábizom és mikor itthon van akkor fejlesztjük majd belőle a gépet.Én rosszul gazdálkodok a pénzzel ha van nálam akármennyi mindig elköltöm de most nagyon fontos hogy ne költsem el mert a STALKER miatt fejleszteni kell a gépet igy minden apro garast odaadok neki:)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul