Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
De ez akkor is, nem is tudom, szóval ki az az agyatlan emberke, aki már menne ki az ajtón, mikor világosság gyúl a monitorján, miközben beszél neki a dealer. Ez még nekem is világos volt...

Példál nekem én még mindig a második küldit csinálok elmegyek egy lagauthoz ahol van egy hlllott emberke elveszem a cuccot azt a nyíl semmit sem jelöl hogy hova a fa**ba vigyem a cuccot :)

Közvetlen megelőző hozzászólást nem idézünk.

Át kell menni az alagúton (dobálj az anomáliába csavart) és menj egyenesen aztán kinnlesz a nyil.:)
OFF

Én ezt úgy oldottam meg, hogy kinyírtam a katonákat a híd alatt... nem dobálgattam csavarokat. Volt 2 gránátom, meg sörétes, meg pisztoly, azt adtam nekik...javaslom a fentről a vonat-hídról való megközelítésüket, olyankor nem tudnak egyszerre jönni... így szedtem le 3at(gránát) a többinek meg fejest a shotty-val!!! :D

Közvetlen megelőző hozzászólást nem idézünk.

Én meg áttörtem magam a töle keletre levő vasuti átjáró alatti blokádon :D

Megjött a CE
steelcasebk4.jpg

steelcaseinsidect0.jpg

ANYU ÉN IS ILYET AKAROOOK ! :D:D:D:D
Szép darab .. Sok Sikert !!!

Nézem a sok regisztráltat , 3/4-ének nincs egy hsz-a se ... :wink: :roll:

Mpytyu":9am5bj0h mondta:
A másik dvd az micsoda?

Van rajta pár extra kép / video + leírások. Igazából 90%-át már láttam :roll:

Crayon":9am5bj0h mondta:
Az extra kódókkal milyen tartalmakat tudtál unlockolni?

Az első kóddal: pseudodog, második: snork. Ezzel aktiválódik mindkét MP pálya. Szóval lol, de legalább a doboz szép és a survival guide is egész részletes. Kb az van benne mondjuk, mint a PDA-ban, csak egy kissé régebbi verzió, mert pár artifact totál nem azt csinálja, mint amit benne írnak. Térkép is jó, de nagyobbra számítottam. :roll:

Na azért már tényleg megéri megvenni :lol: :lol:

sajt88":1rhjnl4o mondta:
Nézem a sok regisztráltat , 3/4-ének nincs egy hsz-a se ... :wink: :roll:

Mert csak olvasni akarják a fórumot és ehhez is regisztráció kell.

pYura: szép :) Nekem is megjött, igaz nekem mezei verzió, de megteszi. :D

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul