Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
De ez akkor is, nem is tudom, szóval ki az az agyatlan emberke, aki már menne ki az ajtón, mikor világosság gyúl a monitorján, miközben beszél neki a dealer. Ez még nekem is világos volt...
Példál nekem én még mindig a második küldit csinálok elmegyek egy lagauthoz ahol van egy hlllott emberke elveszem a cuccot azt a nyíl semmit sem jelöl hogy hova a fa**ba vigyem a cuccot
Én ezt úgy oldottam meg, hogy kinyírtam a katonákat a híd alatt... nem dobálgattam csavarokat. Volt 2 gránátom, meg sörétes, meg pisztoly, azt adtam nekik...javaslom a fentről a vonat-hídról való megközelítésüket, olyankor nem tudnak egyszerre jönni... így szedtem le 3at(gránát) a többinek meg fejest a shotty-val!!!
Az első kóddal: pseudodog, második: snork. Ezzel aktiválódik mindkét MP pálya. Szóval lol, de legalább a doboz szép és a survival guide is egész részletes. Kb az van benne mondjuk, mint a PDA-ban, csak egy kissé régebbi verzió, mert pár artifact totál nem azt csinálja, mint amit benne írnak. Térkép is jó, de nagyobbra számítottam. :roll: