Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Szépen ki is lettünk okitva!Dr. hispan1":38dtk47g mondta:Minden egyetemen windows van. Egyszer, mikor nem volt itthon net és éppen fateromhoz se tudtam bemenni, lenéztem a sulis gépterembe, adol szépen rendben sorakoztak a gépek és az egyiken walamilyen minősíthetetlen office volt (talán épp openoffice). Jellemzően senki sem ült annál a gépnél. Felsétáltam a rendaszergazdához és megkérdeztem tőle, lenne-e szíves adni egy office telepítőt, hogy renderakjam a dolgot, mert dolgom lenne ott. Erre közölte, hogy nem adhatja oda erre közöltem vele hogy én viszont felmehetek az egyik tanszékvezetőhöz és elmesélhetem neki, milyen szarokkal pakolja tele a gépet. Erre valahogyan megkaptam azt a CD-t. Egy szó, mint száz, nem kell abajogni, hol mi lesz, mindehol akad egy windows telepítő...
Semmi gond nincsen azzal, hogy az informatika oktatás Microsoft termékekre épül, mert ez egy egységes platform. Nem lehet ilyen ingyenes, támogatást nem élvező, "ma van, holnap nincs" lufikkal oktatni az embereket. Ha egy iskola beruház Microsoft termékekbe, azzal 5-8 évre biztosítja a számítástechnia-oktatását. Ezzel győzte meg a legtöbb sulit a Mucrosoft Magyarország az XP megvásárlásáról és kivételesen teljesen igaza volt.
Ha már a tanároknál tartunk: én is az leszek![]()
Tibi":1qnd46aq mondta:Úúúú most utáltam meg ezt a rohadt XP-t... társítom és elkezdi, hogy nem betűtípusfájl... :shock: Ha meg megakarom nyitni a fontview.exe-t, akkor is azt írja ki hogy nem betűtípusfájl... lol :evil: Amúgy köszi!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.