Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
nem láttad az a története hogy már megtörtént a klíma katasztrófa és minden jégben van ( new yourk ban játszódnak és menekülnek a jég elől) :arrow:

Egy katasztrófálisan sz*r film, de a zenéje kiváló (én már csak filmzenemániás vagyok...)

A film látványos, de nem sok igazságalapja van (pl amikor jön a fagy és kizárják az ajtón hát azon besz@rtam.) :D

viszont A csernobili csata az jó film (dokumentum és katasztrofa film )

ÉS mit szóltok a magyar informatika oktatás minőségére (én tudnák mesélni )

Nálunk van vagy 15 gép majdnem mindegyik vadonáns új AMD 10MBit/s kapcsolattal XP vagy 2000 (1-2 gépen még 98 ) oprendszerrel némelyikbe tv tuner kártya... nálunk tök jóóó! :P eljen

Tibi: minden csak akarás kérdése.

jim67: az oktatási poltikára vagy kíváncsi, vagy arra, hogy mi valósul meg belőle?

úgy az egészre tanárokra, eszközökre (nálunk...)

a mi infó tanárunk (szerintem nincs diplomája :D ) na szóval nem tudja kezelni a windowst ("gyerkek tudjátok mi az az xp") akkor ki akarja nyitni a cd neghajtót és KIKAPCSOLJA a gépet :lol: , mi mutatjuk neki a dolgokat world.. stb-ben ("ha valamit megtudtok akkor mutassátok meg") , kitépte az egeret +a billentyűt a gépbűl és "gyerekek leszaladok a rendszer gazdához".
("ne kazsinózzatok mert nem vagyok csendőr") akkor olyan könyveket hoz be hogy windows 3.11,olyanokat mesél hogy régen 1 mbram-ra költötte a fizetését (maradjanak velünk a következőkben bemutatjuk az "informatika" termünket) :arrow:

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul