Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Azt nem tom hogy milyen progival csinálják a hivatalos honlapra az emberek a képeket? Mert nem másik képből vágják ki hanem maguk csinálják az emberekeket. De hogy? :shock: pl:http://www.stalker-game.com/en/fanart_frame.php?id=85&res=0

AZ a fil miről szól ??? (valami vérfarkasos :D vgy lüvős lövés1 )

1ik se. A könyvet ismred? Ha igen akkor ugyanarról szól csak kicsit másképp. Ha meg nem arról szól hogy van egy Zóna ahol különböző anomáliák vannak és akik bejárnak azok a stalkerek és ezeket az anolmáliákat kihozzák és eladják. Mint a játék csak ismeretlen helyen van a film leforgása. Nagyvonalakban ennyi! :D

Ma voltam angol versenyen és minden padba amiben ülök ráfirkálom az oldalára hogy S.T.A.L.K.E.R. tollal és most egy másik suliban is felírtam! :D :lol: 8)

A firkálásnak nem az lesz a következménye amire Te gondolsz.
Valami nagytudású tanár, vagy neadjisten pedellus meglátja és az lesz neki az első: Ez itt egy felirat. Az a tahó diák aki ezt idefirkálta kötődik ehhez a névhez, hogy "S.T.A.L.K.E.R.". Namármost ha neki ez jó, akkor nekünk rossz. Tehát a STALKER szó rossz. És ez nem tesz jót a "felnőttek" (inkább legyen idősebb korosztály) és a STALKER kapcsolatának.
De majd kinövöd...

Doma: ha idézel, akkor elég csak annyit idézni, amire válaszolsz. Jelen esetben az utolsó sorom...

Kimoderálhatnám, de akkor káosz lenne. Neked nem arra kell ügyelned, hogy mások hogy szegik meg a szabályzatot, csak arra, hogy Te ne tedd ezt.
Ha mindenki magára figyel, akkor nincs gond. Nem kérek sokat, egyszerű és logikus dolgok a szabályok.

Tényleg a régi fórumosok miért nem írnak erre a fórumra? Ja és meik topicban van hispan1 és pYura első hsz.-e??? :D

Nem tudom (volt az előbb egy hsz--em hogy Jééé! Megtaláltam az első hozzászóláspmat :D csak kitöröltem a hsz-t hogy ne legyen 1más után 2 :) ). Biztos nincsen rá idejük, vagy elpártoltak a játéktól, vagy más nevük van most...

Ma néztünk meg a suliban óra helyett egy drogos fiúról egy filmet.Arról szól hogy hogy jutott el a füves cigitől a heroinig.Heroin túladagolásban halt meg. :cry: Itt le lehet tölteni a filmet a Videók menüpont alatt. www.kareszvegakarata.hu

A régi fórum fórumozói mind megindokolták távozásukat anno a régi fórumon (volt, aki megunta a várakozást, volt, aki eleve nem gondolta komolyan a dolgot).

Arra már nem emlékszem, melyik volt az első HSZ-em, mert szerintem azokat admin panelről variáltam be, mikor építettem a fórumstruktúrát.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul