Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Mpytyu":1k24mh28 mondta:
Figyelj te menj fel az első szerverre én meg a 2.-ra.

Egyszerre úgysem tudtok játszani, mivel először a THQ master server ellenőrzni le a kulcsot...

Valaki elmondja nékem honnan tok leszedni S.T.A.L.K.E.R-es themet a honlapomra mert azt akko beépiteném a php-be :) Tőlem lehet e107.es theme vagy drupal vagy Joomla-s csak S.T.A.L.K.E.R-es theme legyen THX előre is :)

Nem tud valaki stalkeres témát XP-re? És ha nincs nem tud valaki csinálni?

Lehet hogy aki le fogja tölteni a S.T.A.L.K.E.R.-t illegális forrásbol annak kaka lesz mert ugyebár az 1ik NPC is megnyerheti a játékot és az illegális game meg lehet olyan lesz hogy jáccol 5 percet és Game Over mert az 1ik NPC végigvitte a játékot. :evil: :D

FreedomF":2lujv342 mondta:
Valaki elmondja nékem honnan tok leszedni S.T.A.L.K.E.R-es themet a honlapomra mert azt akko beépiteném a php-be :) Tőlem lehet e107.es theme vagy drupal vagy Joomla-s csak S.T.A.L.K.E.R-es theme legyen THX előre is :)

pont stalkeros theme-t nem tudsz sehonnan leszedni, mert ilyen nincs egy helyen olvastam, ahol árulták, de nem tudom hogy hol a linkje szóval...készíts egyet magadnak az mindig jobb szokott lenni :roll:

Végre sok nehézség árán sikerült kipróbálnom a játékot. Nekem nagyon tetszik. Iszonyat jo a hangulat,ahogy változnak a napszakok,fuj a szél,esik az esö. A harc is király,hallani ahogy a távolban tüzpárbaly zajlik,figyelni a léptek hangjára. Fegyverek is jok,veteránon vagy magasabb rangokon egész érdekes,futurisztikus cuccok is vannak. A háttérhangok is eltaláltak,orditások,kutyavonyitás,mennydörgés. Már látom magam ahogy a SP-ben majd meglapulva várom hajnalt:) Én megtaláltam az fps-em egy idöre:)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul