Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Nekem mostan 6M/256 van, 2 éves hűségnyulatkozattal, amiből fél év telt el, de nem volt olyan hónap, hogy az Actel nem szarakodott volna valamit (kezdve azzal, hogy 2 hónapig kötötték be). Szóval most be vannak fenyítve szerződésbontás ürügyén és ők meg mondták, hogy majd kitalálnak valamit, hogy a kedvünkben járjanak (LOL), erre megjegyeztem, hogy más szolgáltatók most dupláznak (erre meg azt mondták, "tényleg?", LOL). Szóval ha nyárig meglesz a 12M/512, akkor maradunk náluk, ha nem, akkor megyünk át a UPC-hez (most nyomták tele optikai kábellel a 12 kert, jön a 20Mbit-es net havi 17-ért, ami nevetséges összeg ilyen sebességért (és korlátlan).
Úgy érzem, kezd ez a dolog is európai színvonalt ölteni.

Nekem most Chello Classic van, 2MBit/sec. Néztem már többször is, és volt, hogy felkúszott 2,50 MBit/sec-re lol. De az UPC is sokat tud szarakodni. Volt, amikor 3 napig nem volt net, és ,,központi hibának" nevezték. Három napig? Lol. És nem egyszer! Kb. 3-4 szer (de azért megérte, mert kijöttek bekötni és véletlen itthagytak egy hálókártyát és nem is keresték lol :D :D :D ).

lol, gondolom nemigen keresnek egy filléres hálókártyát :)

Amúgy egészen nyugodtan legyél felháborodva azon, amit csinálnak, én is fel vagyok háborodva, mert nem tudják garantálni a szerződésben foglalt minőséget. És ez szerződésbontás alapja lehet minden további nélkül, ezt ők is tudják.

Na neee! Most nézem az UPC lapját:

chello_classic.jpg

Nekem 2,30 MBit/sec körül mozog, itt meg érdekes módon 3MBit/sec-et írnak! Nekem soha nem volt 3 MBit/sec! És még pofátlanul azt is képesek odaírni, hogy ,,A sebességnövelés jogát fenntartjuk!". dühös2 Még simán se bírják teljesíteni... embeeeer! fal1

Tibi":1col8q9t mondta:

chello_classic.jpg

Nekem 2,30 MBit/sec körül mozog, itt meg érdekes módon 3MBit/sec-et írnak! Nekem soha nem volt 3 MBit/sec! És még pofátlanul azt is képesek odaírni, hogy ,,A sebességnövelés jogát fenntartjuk!". dühös2 Még simán se bírják teljesíteni... embeeeer! fal1

Khm : "Szar ratyi Invitel 1024/128 net powwa .. 11 ropi , drága lassu , de stabil ha bajvan nem jönnek ki, ha nincs baj nem növelik " :D :lol xD

Akkor én már meg sem szólalok. Az előző netem 2 évig 1mbit/s-es volt, 3 giga forgalmi korláttal, havi 8 rugóért. Ez a rablás. Most kötöttünk egy 512/64-est, korlátlant, havi 3-ért. Ez valamennyivel jobban tetszik.

a upc rendszerét nem kellett elvileg seholsm bővíteni mert 30mbit-ig viszi a rednszer azért cserélték ki a régi modemeket, mert azok csak 8mbitet tudtak volna és most a motorola cuccok akár 40mbit adatátvitelre is képesek

hispan1":6gl76fa7 mondta:
Nekem mostan 6M/256 van, 2 éves hűségnyulatkozattal, amiből fél év telt el, de nem volt olyan hónap, hogy az Actel nem szarakodott volna valamit (kezdve azzal, hogy 2 hónapig kötötték be). Szóval most be vannak fenyítve szerződésbontás ürügyén és ők meg mondták, hogy majd kitalálnak valamit, hogy a kedvünkben járjanak (LOL), erre megjegyeztem, hogy más szolgáltatók most dupláznak (erre meg azt mondták, "tényleg?", LOL). Szóval ha nyárig meglesz a 12M/512, akkor maradunk náluk, ha nem, akkor megyünk át a UPC-hez (most nyomták tele optikai kábellel a 12 kert, jön a 20Mbit-es net havi 17-ért, ami nevetséges összeg ilyen sebességért (és korlátlan).
Úgy érzem, kezd ez a dolog is európai színvonalt ölteni.

Hispan! Másfél évig nem tudok elmenni :D Ha felbontjátok kifizhetitek az egészet előre :shock: Bizony ezt mi is egyszer majdem nagyon megszívtuk.... nem szólnak, hogy mi lesz a következménye ha felmondod fal1

Tibi":1eq4svpu mondta:

chello_classic.jpg

És ez mennyibe kerül? Annyira rossz nem lehet... Azo n kívül, hogy egyszer nem volt 3 napig stabilnak mondható?

Nekem T-Online 1MBites csomagom van 10500-ért. Drága és lassu (?) bár mindig működik.

pYura":2ql4yhts mondta:
Tibi":2ql4yhts mondta:

chello_classic.jpg

És ez mennyibe kerül? Annyira rossz nem lehet... Azo n kívül, hogy egyszer nem volt 3 napig stabilnak mondható?

Nekem T-Online 1MBites csomagom van 10500-ért. Drága és lassu (?) bár mindig működik.
Nekem Enetrent és 8Mbit/sec-es ugyhogy eléggé gyors :)

örüljetek hogy nektek több van 1mbit-nél, nekem 128/64!!!
na ehhez mit szóltok.
(eredetileg 64/64 volt, de duplázást kaptam bibí :P :lol: )

FreedomF":1skptg0d mondta:
pYura":1skptg0d mondta:
Tibi":1skptg0d mondta:

chello_classic.jpg

Nekem Enetrent és 8Mbit/sec-es ugyhogy eléggé gyors :)

Hol és mennyiért?

pYura":26yz3uzb mondta:
Tibi":26yz3uzb mondta:

chello_classic.jpg

Olyan 9000-ért (persze nem ennyi lenne eredetileg :) )

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul