Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Nem is sürgős annyira... nemhiszem, hogy túl sok újat tud majd mutatni a FarCry-en felül a grafikát leszámítva. Pálmafák alatt már kitomboltam magam, szeretnék valami újat látni :D

Oh most olvasta, hogy lehet, hogy nyárra csúszik hmm..

Nekem tetszik ez a környezet, csak ennyi monsztert meg zombit nem kéne belevinni. Én a farcry-t is ott nagytam abba, mikor már több volt a zombi, mint az ember. Egy ilyen grafikát kultúráltan is fel lehet használni. :)

Ja, egyet értek... én mondjuk végigvittem, de a szöres részek nagyon nem jöttek be :( minek kellett beletenni?!

Én is végigvittem, mert kíváncsi voltam a grafra, de a mondszterekre nem, így nyomtam egy örökéletet és gyönyörködtem.
Mondjuk néha elgondolkodtam, hogy hogyan is lehetne élesben megcsinálni egy-egy részt, pl mikor kidobtak a helikopterből egy szál M4-essel és 30 tölténnyel és ott volt egy zombi, aminek alapesetben 3 tár kell.

hispan1":9t7n13d6 mondta:
Én is végigvittem, mert kíváncsi voltam a grafra, de a mondszterekre nem, így nyomtam egy örökéletet és gyönyörködtem.
Mondjuk néha elgondolkodtam, hogy hogyan is lehetne élesben megcsinálni egy-egy részt, pl mikor kidobtak a helikopterből egy szál M4-essel és 30 tölténnyel és ott volt egy zombi, aminek alapesetben 3 tár kell.

Fu arra emlékszem 30 golyó 1 szörnybe -.- ehh azért megcsináltam.

Én szeretek GOD moddal is úgy parázni, mintha nem is lenne GOD mód. Arra gondoltam, ha most nem lenne GOD módom, meghalnék, így inkább leugrom. :)

Najó bevallom 9 (?) évesen én is IDDQD-vel vittem végig a Doom1-et és iszonyatosan féltem :wink:

Mik derülnek ki :)
Nekem a nagy reneszánszom az volt, mikor AoE 2-ben rájöttem, hogy vannak kódok és annyi nyersanyagom van, amennyit csak akarok :)

Azzal nem játszottam, de az 1-el igen :D Kóddal lehetett kérni olyan katonát (az ókorba lol), hogy lézerfegyvere van és kiírtod vele az egész pályát. Elég hamar meguntam és azóta nem csítelek.

AOE1-ben én is alkalmaztam lézerharcost.
AOE2-ben ugyanerre jó a cobra autó: egy szabályos AC Cobra és írdatlanul gyors és gyorsan is lő és sokat sebez és nagy a HP-ja :)

hispan felveszlek msn-en és akkor nemkell szétoffolnunk minden szobát :lol:

Én nem vagyok nagy lépregény olvasó. Ha már marketing, lehetne csinálni stalkeres bögréket, sugárzásmérőket, kulcstartókat, reaktor-maketteket, stb :)

Tibi":2y01jns9 mondta:
Jó lenne, ha csinálnának képregényeket is a játkból. Az lenne még a jó :)

Lesz még könyv, ami a játékon alapul. Képregényt rajzolj te magad :wink:

hispan1":3sjvgoit mondta:
Én nem vagyok nagy lépregény olvasó. Ha már marketing, lehetne csinálni stalkeres bögréket, sugárzásmérőket, kulcstartókat, reaktor-maketteket, stb :)

Hidd el... lesz :D

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul