Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Sirály lesz az új fórum. Egy picit még hozzá kéne igazítani az oldalhoz és okkés lesz. :wink:
Az aktivációs levelet spamnak érzékelte a freemail. :lol:

A hozzáigazítást az oldalhoz remélem nem úgy gondoltátok, hogy megint összenyomorgatni középre. :S Jó lenne ha kapásból külön ablakba nyílna meg teljes képernyő szélességben.

Kapásból teljes ablakban nyílik meg, de ez a fix szélesség valószínűleg marad, mert pont jó és szép. Nem tervezem, hogy az oldalon lenne benyomva az információs keretbe, be se férne ez a fórum.
Ami új hír: akiknek nem tetszik ez a dizájn, megnyugtatásul mondom, hogy lesz majd több választható is (a profilban lehet majd válogatni).

No máris van 2 szép dizájn meg lehet szavazni is a Fórum főtémakörben, hogy legyen-e még több.

Na igen, de a többieknek pont arra volt igényük, hogy egy világosabb fórum legyen. Elárulok amúgy egy titkot: egy fórum csak úgy lehet kellemes hely, ha alapvetően világos. Bármennyire megleő, én nem használom a stalker skint, sokkal jobb szeretem az alexisBlue-t. Jobb a hangulata. Ja és még egy gyakorlati érv: a szemnek hosszú távon kibírhatatlan, hogy fekete alapon fehér vagy szürke betűket olvasson. Tapasztalat, persze a lelkes ifjúság a stalker fórumot feketében nézi, de a tapasztalt öreg rókák tudják: világosban szép az élet.
Tapasztalt fórumozók: nincs igazam?

hispan1":zhoaa8o2 mondta:
Elárulok amúgy egy titkot: egy fórum csak úgy lehet kellemes hely, ha alapvetően világos. Ja és még egy gyakorlati érv: a szemnek hosszú távon kibírhatatlan, hogy fekete alapon fehér vagy szürke betűket olvasson. Tapasztalat, persze a lelkes ifjúság a stalker fórumot feketében nézi, de a tapasztalt öreg rókák tudják: világosban szép az élet.
Tapasztalt fórumozók: nincs igazam?

:lol: :lol: :lol: :lol: ez nem volt egy kicsit arcos? :D Nem ismersz és nem tudod, hogy "lelkes ifjú", vagy "öreg róka" vagyok. Nekem a szürke alapon a fehér betű tökéletesen megfelel és nem bántja a szemem. Ne indulj ki ebből.

hispan1":94zpj4tf mondta:
Oké, figyi, ez a demokrácia: van több kinézet és midnenki abban nézi, amiben akarja :D

Azért mostanában kezd új jelentéssel is bírni a demokrácia..pölö Gázáremelés, ingatlanadó és egyebek

off

Na politizáljunk. Ez kell. Azok a változások, amik most végbemennek társadalmi és kormányzati szinten, elengedhetetlenek. Tudom, mert belülről látom a dolgot. Ezekért a dolgokért később mindenki nagyon hálás lesz, hidd el.
No de politika OFF

Én is tisztában vagyok azzal, hogy szükségesek a megszorítások ahhoz , hogy az államháztartás egyensúlyba legyen , de valamilyen szinten sokakat ez már sokkol. Ha belegondolunk ezen intézkedéseket már kábé 6 évvel ezelőtt is el lehetett volna kezdeni és nem egy nagy ütemben lezavarni az egészet, személy szerint nem ragaszgodok egyik párthoz sem , de most megcáfolom magamat, mert azért az MSZP jobban próbálja az én irány elveimet megvalósítani, de egy részben mernek...a nari csak dumált és nyomta a demagók politikát, de ez van nagyon sokan bekajálták....

Tényleg nem akarok belemenni ebbe nagyon, bár nem baj, hogy ilyenekről is beszélünk, de szerintem erre a sok válttozásra most érett meg az idő. Most először marad egy kormány hatalmon másodszorra is és ha úgy tetszik, most van ideje ezeket elkezdeni és remélhetőleg véghez is tudják majd vinni. Rövid távon ez persze nem mindenkinek jó, de hosszú távon az ország érdekeit szolgálja.

Van is benne valami meg nem is...de igazad van nem érdemes ilyenbe belemenni, mert az nem jau senkine úgy is annyi féle változata van e kérdésnek ahány ember van.... :wink:

Így van, mindenki másképp látja a dolgot. Az a lényeg, és ez egyben megnyugtató is, hogy alapvetően szakemberek csinálják ezeket a változásokat és nem (annyira) a lobbikörök érvényesülnek, hanem az, hogy valaki eddig mit tett le az asztalra. Persze, ahol nagyok a létszámleépítések, ott néha a jó munkaerőt is el kell küldeni.

1 hétre elutaztam Mátraházára, nuku net, nuku fórum...

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul