Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
Sajnálom hogy ha neked az a lényeg hogy hülyeség legyen. Itt miért nem lehet kitárgyalni? Így is van már rengeteg topic, jó lenne ha átlátható maradna a fórum. Legközelebb ,,Mindent a felkelésről" vagy ,,Miért esett le Magdi néni a lépcsőről?" szobát fogtok nyitni vagy miaszösz?

Jójó Tibi értettük... :) Zini te meg ne beszélj a nevembe nem hülyeségből nyitottam meg csak mert mindenki szeret aludni de úgylátszik tibi inkább virraszt :)

Azt most vettem észre és most röhögtem szét az agyam :D:D Meg "Monolaith" topikjai is jók :D

Valaki nem tud olyan honlapot vagy céget vagy nem tudom mit ahol csináltathatnék magamnak egyedi pólót? Úgy képzeltem hogy leírom nekik részletesen milyen kell, küldenek egy látványtervet bár ez nem muszáj és aztán aztmondom hogy tetszik az nekem kell, megcsinálják postázzák. Valaki ismer ilyet? Írtam most a pólóműhelynek, de láttam hogy egyedi pólót minimum 10 darabtól csinálnak :S

az utca végén a csillagtéren van 2 papír írószer... oszt ott foglakoznap ilyen dolgokkal. Szomszédom pasija születésnapjára készítetett ilyen fényképes pólót.. tán nem is vót olyan drága. Vagy valami komolyabbra gondolsz ?

Hát de szegedre hogy menjek le? nekem csak 1 egyéni póló kellene :D Van elképzelésem és olyan :D :D

Asszem Szentendrén is van egy hasonló jellegű hely.
Ott lehet kapni jó kis pólókat, és lehet csináltatni olyat is, amit te gondolsz ki.
Nem is olyan drága, asszem a póló ára és még egy ezres pluszba.

honlapjuk van vagy valami email? a pólómnak amúgy is lenne köze szentendréhez :D :D

Barin":1gy9liyc mondta:
Hát de szegedre hogy menjek le? nekem csak 1 egyéni póló kellene :D Van elképzelésem és olyan :D :D

ki mondta neked, hogy gyere le barátom lol2 ? . Azt sem hiszem el , hogy ott a környéken nincs valami nagyobb város... vagy akármlyen haver aki megcsináltatja oszt majd kifizeted neki...

Milyen elfelejtett képet találtam!
Még karácsonykor csináltam,ezzel akartam mindenkinek boldog ünnepet kívánni,csak aztán sok dolgom volt,meg elfelejtődött.
Az avatarokat abc-sorrendbe raktam,azt hiszem.
De már sokról nem is tudom,hogy kit takart.
Be tudjuk azonosítani? :D
uhsf.jpg

Vissza
Top Alul