Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
Valaki aki jártas(abb nálam) facebook-on: már mindent jogosultságot beállítottam, nagyon de nagyon beszabályoztam hogy belőlem meg a falamból ki mit láthat, de arra még mindig nem jöttem rá, hogy hogy lehet beállítani, hogy egyes emberek üzeneteit ne jelenítse meg konkrétan (vagy egyes csoportokét). Ötletek?

Nézegettem, keresgéltem de nemtalálom...amúgy is az csak a főoldalra teszi ki mint hírfolyam, ezt meg szerintem nem is lehet leszabályozni hisz az a lényege... :) bár szűrője lehetne :)

UPDATE: alighogy elküldtem meg is van. Szóval ha valaki kitett valamit a főoldalra akkor men rá..oldalt lesz hogy elrejt...arra rákatt és ott lesz hogy például "Kis András elrejt" és ezt fogja kiírni: A(z) András Kis nem jelenik meg a Hírfolyamodban. A megjelenítendő elemek szerkesztéséhez kattints ide: Beállítások szerkesztése.

Ááá értem... ez fura, régen ha azt a gombot megnyomtam, akkor az adott típusú (például adott alkalmazás) üzeteteket rejtette el. Köszi.

Tigriske: igen, azok vannak. Vagy csak a humorérzéked korlátozódott a "narancs tetves és dugó" szintű "építő" hatalmas poénokra.
De továbbra sem értem: te tényleg a himbilimbis lányokat szereted?:D

a kisasszony megint csak magabol indul ki :D egyebkent Scare! sztem kerdezd meg magadtol. mert tolem nincs ertelme iet kerdezni. mit nem lehet ezen nem erteni? en a lanyokat szeretem. az esotanccot meg tartsd meg magadnak:
him-bi lim-bi him-bi lim-bi him-bi lim-bi him-bi lim-bi him-bi lim-bi him-bi lim-bi him-bi lim-bi him-bi lim-bi him-bi lim-bi

Hát tisztára,mint a saját hetedikes osztályom..."Mingyá beröhögök!"

Na jó, Tigriském eddig is sovány humorszertára végleg kiapadt, úgyhogy nem is erőltetem ezt:D

zombimorzsi":1t7fr4th mondta:
Hát tisztára,mint a saját hetedikes osztályom..."Mingyá beröhögök!"

7.-es ejj sajnálllak , remélem rövid pórázon tudod őket fogni.

és most jános felesége trógerné p borbála következik :)

Vissza
Top Alul