Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
ez már ősrégi , majd 1 éve a gs-ben volt egy ilyen feladvány , oszt lekelett tölteni ,valami egeret. De valóban jó dolog :D

Nem,ez tragédia,legalábbis a rokonainak,ismerőseinek,barátainak.
Az oltás 70%-os védettséget nyújt,pont 70%-al többet,mint a semmi.

Sziasztok.

Na elég rég jártam erre de gondoltam most felnézek.

2-3 héttel ezelőtt elkezdtem egy ujabb történetet irni mivel a STALKER:Csak Magadra Számithatsz szavazás eredményei nagyon jol estek hogy tetszett nektek a mű.A mostani részben a főszereplő Mihail aki talál egy uj artifact-et a Zónában és vissza tud menni a multba a még baleset előtti Pripyat-ba.A mű a "Pripyat Él" cimet kapta és elolvashato a Stalkers Story topikban.Várom a véleményeket szavazásokat:):)

Sziasztok.

TOm'hogynemtartozikide,de! Ezt olvastam valahol,és most ideidézem nektek,mert szerintem nagyon jó:

"Tegnap az M5-ön mentem. Balra tőlem egy hölgy tűnt fel egy vadiúj BMW-vel, több mint 130 km/h-s sebességgel, az arca egészen közel a visszapillantó tükörhöz, és éppen sminkelte magát.
Egy pillanatra félrenéztem, amint ismét odanéztem, már majdnem az én sávomban volt és még mindig a sminkjével foglalatoskodott. Habár kemény fickónak tartom magam, mégis úgy megijedtem, hogy a villanyborotvám kiesett a kezemből és egyúttal kiütötte a szendvicsemet a másik kezemből. Amint megpróbáltam autómat a térdemmel a sávban tartani, leesett a fülemnél tartott mobilom egyenesen bele a lábam között lévő forró kávéspohárba. A kávé természetesen kiröccsent, leforrázta legnemesebb testrészemet, tönkretette a mobilomat, és megszakított egy fontos telefonbeszélgetést. A cigit a számban még éppen sikerült megmentenem. Ki nem állhatom a nőket a volánnál. Életveszélyesek ..."

A közeljövőben akarok LCD tv-t vásárolni.80-90 cm átlójú full hd tv-re gondoltam. Szerintetek mire figyeljek oda?

Hát elsősorban mindenképpen az árára hogy ugye ne legyen 150 rugonál drágább mert van ez a vagyonadó vagy mi a fene.Ha pedig nem jelent gondot az ár akkor szerintem vedd alaposan szemügyre milyen paraméterekkel rendelkezik valamint szerintem ne nagy bevásárloközpontokban vegyél mert több embertől hallottam (ismerősőktől) hogy ott nem nagyon szabad venni elektronikai cikket.Ugyhogy szerintem műszaki boltban ha nem is venni de körülnézni érdemesebb előtte.

RUSSIANBOY":192q1xy5 mondta:
Hát elsősorban mindenképpen az árára hogy ugye ne legyen 150 rugonál drágább mert van ez a vagyonadó vagy mi a fene.Ha pedig nem jelent gondot az ár akkor szerintem vedd alaposan szemügyre milyen paraméterekkel rendelkezik valamint szerintem ne nagy bevásárloközpontokban vegyél mert több embertől hallottam (ismerősőktől) hogy ott nem nagyon szabad venni elektronikai cikket.Ugyhogy szerintem műszaki boltban ha nem is venni de körülnézni érdemesebb előtte.

médiamárktban meg főleg ne , ott piszok drága.

Csiga07":1zulnn4n mondta:
A közeljövőben akarok LCD tv-t vásárolni.80-90 cm átlójú full hd tv-re gondoltam. Szerintetek mire figyeljek oda?

Nagyon fontos, hogy fullHD legyen, vagyis minden HD szabványt támogasson, mert akkor biztos, hogy bármilyen lejátszót vagy TV adást is nézel rajta, az teljes valójában fog megjelenni. Emellett a HDMI bemenet legyen alap, mert akkor a gépet a TV-vel összekötve lehet nézni szintén bármekkora HD filmet.

Még nem vettem ilyet, szóval gyakorlati tanácsom nincs, lényeg a funkcionalitás.

Köszönöm,megvettem.LG,full HD,32",gyönyörű képe van,a hangja is megfelelő, :)
Most boldog vagyok :wink:

Csiga07":amdcvdc7 mondta:
Köszönöm,megvettem.LG,full HD,32",gyönyörű képe van,a hangja is megfelelő, :)
Most boldog vagyok :wink:

az jóféle , az lg az jó szokott lenni , árát lehet tudni :) ? és merre vetted ?

"Ennyijé adogassák a tacskóba is ugyanazot!" De most nem veszek,bár döglődik a tv-m. Inkább a házra költök!

Vissza
Top Alul