Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
Hát ez az. Olyan gané némelyik műszaki cikk-ha nem mind-minősége a kutyás áruházláncban,hogy nem merek ott venni semmi ilyesmit. A Két m-es műszakiak is jól megvezettek nem egyszer,úgyhogy maradnak a kis üzletek. Azt mondják,akik jártak hasonló logóval ellátott angliai,frankhoni ugyanilyen helyeken,avagy német-földön,ott a minőség messze magosabb az itt levő áruknál. Nem tudom igaz lehet e,de nagyon gyanús,hogy mégiscsak igen.

Ez így van Zombimorzsi! Nyugat-Európába nem olyanok a műszaki cikkek, mint nálunk. Ide általában a selejtesebb sorozatok kerülnek a gyártóüzemekből. Nem kell ezen csodálkozni. :) Apple ugyanezt csinálja: ami nem megy át az ellenőrzéseken nyogaton, azt rásózzák a keletebbre lévő piacokra.

Szomorú ez,nagyon. Igaz ,elutazhatok mondjuk Passau-ba,csak azért,hogy bevásároljak műszaki cikkből,de ez csak akkor lenne megtérülő befektetés,ha mást is vinnék magammal,hasonló célból,s talán rentábilissé tehetném ezen bevásárló utat.
Akkor viszont ott a garancia kérdése,ugye,hogy miképp érvényesítem,ha véletlenül mégiscsak elromlik az a mikró,vagy éppen blue-ray dvd lejátszóm.
Vajon megéri e újból kifurikázni,aztán megint,hogy hazahozzam.
Ezen kellene a multiknak valamit lépni,de amíg a magyar-vagy úgy általában a kelet európai vásárló-örül a kutyás szemétnek,az ócsított dudváknak is,nem hiszem,hogy lesz változás. (A tudatos vásárlásról,a minőségbiztosítás sokat emlegetett vásárlóvédelem gyeszuraságáról már nem is beszélve...) dühös2 dühös2 dühös2

erre megint csak felhozom azt az esetet ami monitorvasarlasnal tortent mar masfel eve. minotort mentem venni es kerdeztem h pixelgarancia. erre nagy szemek h az meg minek, ezek nem mennek tonkre. es tenyleg nem ment tonkre.

Vannak nagyon jó tanárok :) Ma az volt hogy a suliban kampány volt, minden nagy felhajtás satöbbi, és a B osztály 5. óra utánra rendelt a sulihoz egy Subarut...Az egész suli kicsődült nézegetni, brümmögtetni miegymás. Majd hátravitték a 400 méteres futópályára, aki akarta az kipróbálhatta. Mindekőzben mi az osztályból csupán 7en bent maradtunk..én beszélgettem az osztály másik zolijával meg még egy fiú, és 4 lány. A tanár amikor már 5 perc eltelt az órából behívott minket az osztályba. Ugye zárnak nálunk minden termet és ezért. Behívott majd gondolkodott hogy ilyen kevesen vagyunk mi leyen? Én kikéretszkedtem WC-re...Mikor megyek be a kistöbbség látom hogy ír valamit..Tanár úr mondta: Dogát írunk foglaljak helyet, majd bezárta az ajtót kulccsal. A dolgozat kérdései:
1. Vegye fel az (5;2) koordinátájú pontot.
2. Rajzolja meg azt az egyenest ami áthalad a már felvett ponton és az origón.
3. Rajzoljon erre merőlegest.
Nekem ez 30 mp volt, és mondta hogy Hétfőn matekórán úgy osztja ki mintha egy rendes dolgozat volna és beírja az ötösöket hetünknek. Dlgozat írás közbe a többiek jöttek volna be, de mivel bevolt zárva az ajtó ezért kintmaradtak :D Majd később páran még bejöttek de az osztály nagyrésze hazament mert azthitték nincs óra. :) Most hálátadtam az égnek hogy nem kötnek le az autók :D

A fiam minden program-hibánál átszalad a szobámba és azt mondja:"A Windows elnézést kér!" :D

Hát,az enyém már ezen-koránál fogva-túl van. Ő jobban ismeri a trükköket nálam,és meglepő nyugodtsággal kezeli a rendszer hülyeségeit,amikkel szemben én sokszor tehetetlen dühvel állok. Igaz,maga szedi le/telepíti fel időnként újból a Windows-t,(amihez nekem lövésem sincs jószerével)állítgatja be a kívánt dolgokat,rakja fel a különbözős segédprogramokat.
Majd a tiéd is el fogja érni hamarosan ezt,aztán te is csak nézel tágra nyílt szemmel.
Viszont ez olyan jó érzés...

Zombimorzsi,már várom azt az időt,amit mondasz.. :D
Viszont most is jól kezeli a problémákat,ctrl-alt-del,aztán hajrá! :D

KönigsTiger,milyen Gollum?

Vissza
Top Alul