Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
a felbontás mértékegysége lol2 (legközelebb használd a google-t és az emotikonokkal légyszives sporolj )

pl: wowban beállítod makróra hogy mennyen oda egy falhoz és üljön le és mondjuk kajáljon..... de fps-ben ilyen lehetőség nincs , próbáltam , de nincs .

a tegnapi vihar egy része itt Borsodban. Sony Ericcson k800i-vel csináltam...

DSC00122_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nagy mázlid volt, hogy el tudtad csípni :D

Én meg Logitech V500 vezeték nélküli egerentyűvel tolom! fogatlan Nincs rajta görgő, hanem érintésérzékeny a közepén, és görgetésnél a hátát kell vakargatni... Tud scrollozni fel-le és jobbra-balra. Ja, és dorombol is, ha az érintésérzékeny részre teszem az ujjaim (olyan hangot ad, mintha egy görgős egér görgetőjét forgatnád)! :lol:

Hát Barin!
Ehhez GRATULA tényleg! Nagyon betyárosra sikeredett! Én villámfotót csak a hagyományos gépemmel tudok készíteni,kinyitott blendével,és távkioldóval! Mondjuk azzal sikerült már üstökösfotókat,meg repülőgépnyomot is szépen rögzíteni az éjszakai égbolton.

én csak hobbifotós vagyok a kicsi telómmal :oops:
de am köszi szépen gurul1

van még pár villámos kép kb. 10 amin látszik de messze ez a legszebb :)
csak próbálkozz és egyszer összejön nekedis, de akkor mutasd meg :D

Csiga07":3n7r4bgk mondta:
nem volt furcsa először az egér használata? :D
De, beletellett egy kis időbe, amíg megszoktam! Viszont nagyon fekszik a kezemnek, nagyon kicsi mancsom van, például egy Logitech G5-tel ha kattintani akarok, akkor igencsak emberesen ki kell nyújtóztatni az ujjaimat, valahogy nagyon nem passzol a kezembe, alig tudom átérni a tenyeremmel. Ezzel viszont nagyon kényelmesen el lehet egerészni! A csuklómat kényelmesen le tudom támasztani, és csak az ujjaimmal mozgatom az egeret, a tenyerembe nem is fekszik föl, ami azért is jó, mert kevésbé izzad a tenyerem. Egyik osztálytársamnál láttam először ezt az egeret, aki a notebook-jánál használta, és annyira megtetszett, hogy ilyen komfortos, hogy azonnal szereznem kellett nekem is egyet. Nem bántam meg, pedig sokan fikázták, akik kipróbálták nálam, hogy nagyon kényelmetlen és kezelhetetlen... De mindegy más mit mond, a lényeg, hogy nekem nagyon bejön.

Billentyűzetből viszont semmiképpen nem vennék olyat, mint ami a lentebbi képen van! Két okból mondom ezt: egyrészt én az olyan lapos billentyűket preferálom, mint amik a notebook-okon vannak, mert hihetetlenül megnöveli a gépelési sebességet, és az ujjakat is sokkal kevésbé fárasztja. Én is lapos billt vettem a hagyományos után, viszont azt nagyon megbántam, hogy feketét... A fehér műanyag nem tetszik, a feketét viszont nagyon rosszul látni sötétben, pláne ha elkezd koszolódni. A legjobb az ezüstszürke fém billentyűzet szerintem, így ha ezt teljesen elnyűttem (kb. még tíz-húsz év fogatlan), akkor majd olyat fogok venni legközelebb.

Nekem meg az jutott eszembe,hogy kakaómentes klaviatúrát akarnék szerezni,nagy nehéz ,krómozott,soha tönkre nem menő bombokkal! :D

Ki tudja,talán tényleg ez a jövő. Egyébiránt tényleg láttam valahol ilyeb vandálbioztos fémbillentyűzetet,nagyon dizájnos volt,gondolom nem két forint...

eszkimóknak meg jágbillentyűzet :D
hordozható: elolvasztod, elviszed másikhelyre, beleöntöd a formába VOILÁÁ :D :D

no én épp pár órája szerkesztettem meg a bill-t , jobb mint új korában , várjak rá 4 hetet hogy aztán biztos azt mondják hogy azért ment tönkre mrt széttvertem..... aha

Vissza
Top Alul