Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
Görgős egerentyű? Az minden koszt összeszed. Tisztogatása meg körülményes. Nekem a egy optikai Genius van 2003-óta. Akkor kaptam szülinapomra,és kifogástalanul műkszik.
A klaviatúrával már nem volt ilyen szerencsém,szerintetek lehet olyan,hogy egyes billentyűk alatt kikopott az érintkezés,?

zombimorzsi:hát szerintem igen de az is lehet hogy túl erősen nyomkodtad :roll:
ja és görgőset nem összekeverni a golyóssal :D

Most Logitech EX110-es vezeték nélküli billentyűzetet és egeret használok,meg vagyok elégedve vele.Márka hű vagyok :D

én nem szeretem a vezeték nélküli cuccokat tudod milyen idegesítő ha kockulás közben lemerül az elem lol2

Két garnitúra tölthető elem és megszűnik a probléma.Setpoint jelzi,ha fogy az erő.Ezenkívül gépeltem az ágyamból,a földön fekve,nincs kábel rengeteg,nekem tetszik. eljen

De csak márkásat,a névtelen szarok 20 centi után már nem veszik a jelet :D
EDIT
Most olvasom az PestiEstben: Robert Capa kiállítás a Ludwig múzeumban,Júl3-okt11, Bp IX. Komor Marcell u.1

elgondolkodtam azon ha az én klaviatúrám meg egerem szétmegy vezeték nélkülit veszek...mennyi egy olyan jobb ami 20 centi fölött is jó? :D

hát nem kell felette idegeskedni meg rombolni a szoba berendezést gurul1

6-7 ezer Ft
logitech-ex100.jpg

ilyen ekem is volt , gyorsan meg is váltam tőle , de játékosoknál az az aranyszabály van hogy vezetéknélkülit nem használunk

azért az egérnek a felbontása kicsit kevés , de te tudod , viszont a bill nem olyan rossz .

lehet tudsz rá makrókat tenni , de az életben nem fogod őket kihasználni , viszont netezéskor hasznos lessz , nem kell a vissza gombot nyomogatni , ott lessz az egéren :D

ki lehet azt használni főleg kockulásnál :D csak még nem veszek ilyet majd ősszel a cop mellé :D

pl wow vagy mmorpg-k alatt igen stalker és fps társai alatt nem , és azért az a 1000 dpi kicst ciki

Vissza
Top Alul