Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
KönigsTiger":1c98hise mondta:
Nos most kovetkezik a masodik kozvelemenykutatas:

1, Esett-e mar vki magasrol?
2, Ha igen akkor, hogyan?
3, Ha nem akkor, hogyan tervezi a zuhanast?

en rendes kamion berakodo placcrol estem le a hatamra ugy h utana vakumaggyal vittek a korhazba ahol azonnal mentem a rontgenbe majd azt mondtak h egy csont a vallamnal vhol 2 darabba van. fel oraval kesobb megnezte egy masik doki is a rontgent es kiderult h 2 csont van ott 1 helyett, mondtak erre h semmi gond normalis dolog de ritka. mitne mondjak azalatt a fel ora alatt levegot alig mertem venni. lol2 lol2

1. Nem
2.-
3. Nem tervezem , eddig még nem sikerült sehonnan sem magasrol leesni , viszont pár éve rugtuk a bört ilyen füves pályán és beleléptem egy gödörbe , nah a derekam környékén valami megroppant , szal kb fél évig szenvedtem , a végén szerencsére helyrejött , de dúrva volt , szal nem kell ide nagy magasság , a baj gyorsan jön :S
jut eszembe :

1.ütöttek már el /vagy ütöttél e már el valakit ?
2.Ha igen akkor, hogyan?
3.Ha nem akkor, hogyan tervezed az ütközést ?

1, igen utottek el
2, biciklivel jottek nekem, mentem tok nyugodtan az utcan erre azt nezem h vki jon szembe az utca kozepen biciklivel, mondom magamban en nem megyek el majd o kikerul, de nem kerult hanem nekem jott :D :D :D :D :D . de szerencsere nem lett semmi kulonosebb bajom.
3, igen ha egyszer megint talalkozok a gyerekkel akkor bevasalom a foldbe vmi nagy jarmuvel :D :D :D :D

Hát,azt nem tudom,hogy "kárámbolónak" számít e,de gimnazista koromban-mivel nem volt rendes kismotorom-ezért a legjobb barátomét nyúztam. Sokáig nem is volt baj,de egyszer a srác megpiszkálta a féket-Simson Enduro volt-és nem ott fogott,ahol én megszoktam. Ugyan modta nekem,hogy figyeljek,de persze szokás szerint rá se retyetye...
No,Jött egy derékszögű elágazás,és későn fogtam bele a lassulásba,át a saras virágágyáson,neki a házfalnak,de akkorra már annyira lelassultam,hogy szissszent egyet a lengéscsillapító,kicsit nekiütődött a házfalnak,és semmi baja nem lett. a gépnek Én viszont oyannyira meglepődtem,hogy nem tettem le a lábomat-csodálkozván,hogy meily szerencsés vagyok-és ahogyan voltam,eldőltem,bele a virágágyásba,és nagyon koszosak lettünk,én is ,meg a motor is.
Ez volt a nagy ütközésem,önmagam elütése,hogy is mondjam...

Akit érdekelnek a filmek(és kit nem?),július 7-ig ingyen nézhető pld:
1268_small.jpg
854_small.jpg
4617_small.jpg

http://www.filmklik.hu/

ez ilyen kis promo , ha lejár az idő a kutya sem fog értük fizetni , inkább kiveszem dvd-n

S,ha már filmekről van szó,nos én azon gondolkodom,leváltom a jelenlegi kábelszolgáltatómat az Invitel-tv-re. Onnan ugyanis,szerény,vagy semmi pénzért le lehet tölteni ezt azt...
a jelenlegi szolgáltatóval nagyon nem vagyok megelégedve,folyamatos adáskimaradások,befagyott kép és hang, vagy egyéb műszaki hiba. teli van olyan csatornákkal,amiket soha nem nézek,ráadásul ötletszerűen cserélgetik a műsorkiosztást,ki tudja miért. (Eltüntették a TV_Paprikát,meg a Filmmúzeumot,amiket nagyon szerettem,persze a másik szolgáltató,tíz utcával arrébb még mindíg nyomja!)

jim67":wro9l51v mondta:
ez ilyen kis promo , ha lejár az idő a kutya sem fog értük fizetni , inkább kiveszem dvd-n

Én sem akarok fizetni,de az ingyenes,az nem rossz.

Zombimorzsi
Mi a T-betüsnél vagyunk,mindenben,és nem rossz.Bár nincs Filmmúzeum,pedig engem is érdekelne.

Szia Csiga!

Az átálláson tényleg komolyan elmélkedtem. Tavaly még sok probléma volt vele,de most itten a városban legalábbis lentebb engedték az árát. Akkoriban sokszor szétesett a kép,bepixelesedett minden,szaggatott a hang,de mostanság-ezt egy ismerősömtől tudom,akinek van ilyen előfizetése-havonta háromszor négyszer fagy le,olyankor set top box kikapcs,rendszer ujraindít.Más hibajelenséget nem észlelt. És ami a legjobb,egy -vagy talán másfél hétig- vissza lehet nézni bármit!!!!

Szia!
Nekem az ár volt elsődlegesen fontos.A netünk az Inviteltől volt,nem volt rá panaszunk,csak a másiknál nagyobb sebességet kapunk kevesebb pénzért.
De jó látni a régi képedet!

Nekem,mivel a pillanatnyilag leggyorsabb elérhető-polgári-itt legalábbis-internetem van,ezért relatíve még engednének is az árból,s ahogyan számolgattam,csak úgy jönnék ki vele,hogy lehet olcsóbb is lenne,mint a jelenlegi külön kábel-tv+Invitel zusammen.
Annyival lenne több,hogy miután két set top boxra van szűkségem,így még 3500 Forint egyszeri költség terhelne.
Ja,és valami olyasmit is mondtak,ha jól értettem,hogy pld. a HBO-ha akarom-akkor csak mondjuk a nyári szünetre van előfizetve,tehát nincs egy meg kétéves hűségnyilatkozat.Az időszak korlátozódhat egy hónapra is akár. Ez meg ugye télen lenne jó,ha nem tudok kint mit csinálni.

Értem,télen többet tévézik az ember.Meg netezik.Mennyi most a max letöltés kábelen?Nekem 8mb van,de ritkán több 3-nál.(mondjuk négyfelé van osztva)

én az invitelről tudnák nektek mesélni elég sokat :D

Nekem is 8 megás.de nekem nincsen bajom az Invitellel. Mondjuk nálunk,Szentesen-ja,bocs,elfelejtettem mondani,ez az én kedves szülővárosom,meg a lakóhelyem is egyben-szóval itten már nem sok "embérnek van téleéfonyos intérnyékkje!"
Jobban preferálják nálunk a kábeles internetet-Optanet,Szenteskábel,TV-Network-amit én a magam részéről inkább hanyagolok.
(Nem ad dinamikus IP-t,szemben az Invitellel!)

nekem sincs bajom az Invitellel 2 megás és ráadásul hárman használjuk :D

Cseresznyére nálunk csak egy gép műxik,úgyhogy nem kell lemondani a sebességről. Jó is az! Bár erős a gyanúm,hogy nem is tudom kihasználni,csak úgy tűnik,mintha!
A kisfiam már szóba hozta egy második gépegység beszerzésének alternatíváját,de mondtam neki,vannak más dolgok is,melyek pillanatyilag prioritást élveznek,ezért,vagy azért. de a lényeg,egyszerre csak egy gépegység, kettő nem!
És ezt nem a megosztás miatt nem akarom,hanem ,hogy ne legyen végnélküli kockulás a gép előtt!

na nálunk meg van olyan amikor mind a hárman rajta vagyunk és nagyon jól megy a net :D

Nekem sem volt bajom velük,365 napból 364-en volt net,de a másik gyorsabbat ad,olcsóbban :wink:

Nálunk akinek van gépe,az már érett,tudja mi a határ.Most akarok beszerezni egy gépet a kis gazember fiamnak,de a konnektor dugója a kezembe lesz! fogatlan

Azt gondolom... :lol: Van hozzá olyankor türelmed? Én attól kapok frászt,amikor a munkahelyemen-a suliban- oda kell ülnöm a gép mellé. Na,az egy igazi "Godot-ra való várakozás"...

Vissza
Top Alul