Csiga07":3n7r4bgk mondta:
nem volt furcsa először az egér használata?
De, beletellett egy kis időbe, amíg megszoktam! Viszont nagyon fekszik a kezemnek, nagyon kicsi mancsom van, például egy Logitech G5-tel ha kattintani akarok, akkor igencsak emberesen ki kell nyújtóztatni az ujjaimat, valahogy nagyon nem passzol a kezembe, alig tudom átérni a tenyeremmel. Ezzel viszont nagyon kényelmesen el lehet egerészni! A csuklómat kényelmesen le tudom támasztani, és csak az ujjaimmal mozgatom az egeret, a tenyerembe nem is fekszik föl, ami azért is jó, mert kevésbé izzad a tenyerem. Egyik osztálytársamnál láttam először ezt az egeret, aki a notebook-jánál használta, és annyira megtetszett, hogy ilyen komfortos, hogy azonnal szereznem kellett nekem is egyet. Nem bántam meg, pedig sokan fikázták, akik kipróbálták nálam, hogy nagyon kényelmetlen és kezelhetetlen... De mindegy más mit mond, a lényeg, hogy nekem nagyon bejön.
Billentyűzetből viszont semmiképpen nem vennék olyat, mint ami a lentebbi képen van! Két okból mondom ezt: egyrészt én az olyan lapos billentyűket preferálom, mint amik a notebook-okon vannak, mert hihetetlenül megnöveli a gépelési sebességet, és az ujjakat is sokkal kevésbé fárasztja. Én is lapos billt vettem a hagyományos után, viszont azt nagyon megbántam, hogy feketét... A fehér műanyag nem tetszik, a feketét viszont nagyon rosszul látni sötétben, pláne ha elkezd koszolódni. A legjobb az ezüstszürke fém billentyűzet szerintem, így ha ezt teljesen elnyűttem (kb. még tíz-húsz év fogatlan), akkor majd olyat fogok venni legközelebb.