Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
nálunk se valami nagy a suliban a pl: azt nem tudom hogy gép miatt van-e de az egyik gép egy videót se tudott lejátszani a youtube-on a mellettem lévő gép meg simán lejátszotta #B

szal invitel az a legroszabb választás a tonline-al egyetemben , szal nekem elméletileg 8mb lenne de ebböl alig érek el 7mbt , és milyen az már hogy azért megy tönkre a modem mert máshol xaros invitv-t kötnek be ( nah az is a sátán találmánya ) ,meg az ügyfélszolgálaton marhák ülnek , mikor kötötem a 8mb-ra a szerződést akkor azt monda lehet hogy nem lessz pont 8mb de elfogja érni.... aham :D , meg mondom nekik rokonnak pesten digi-s netje van , aztán 25/10mb 3000 ft-ért elkezdi olyat nem lehet mert elégnek a kábelek :lol: , néha piszoklassú , néha elmegy a net aztán visszajön és ez eljátszódik olyan 2-4 szer , hívom a szupportot , ki is jönnek meg is nézik aztán azt mondják , tvt kötöttek be azért volt , szal az invitel és a tonline is a leggányabb szolgáltató (most mndhatjátok azt hogy váltsak másra , igenám de Szegeden kb az összes szolgaáltató az invitel hálózatát bérli , többek között ezért nincs , megállítható és visszatekerhető műsor a thome szolgáltatásaiban ) , viszont azt az egyet szeretem benne hogy normális modemem van nem ilyne pékné féle , azért dlinket nem minden szolgáltató ad , jha és a supportnál is aránylag normális emberek ülnek , és nem kell várnom 2 hete hogy kijöjjenek , másnap már itt is vannak , nemúgy mint a tonline-nál haver multkor írt mert fix lett az ip címe holott ő ezt nem kérte.. 1 hónap mulva válaszoltak a kérdésre :S .

Hát nem semmi,amit írsz,ha nekem annyi problémám lesz most mint előzőleg akkor meg leszek elégedve.A sebesség meg tök megfelel,mindenünk T-s,úgy hogy így a legolcsóbb,szerintem.

Jim: T-nél vagyok, 8Mbps-es netem lenne, gyakorlatban ez 6,5. Régi szolgáltatómnál olyan gyors volt amennyiért fizettünk. Szal ez nem egyedi problem, mindenkit átbasznak

Bizony,ebben lehet valami,bár én veletek szemben éppen meg vagyok "elegedve",persze,mint mondtam,nálunk meg éppen senki nem ezt fizetgeti elő. Ja,van még valami mikrohullámú szutyok is,s amikor ősszel meg télen köd van,akkor nem működ...
A haveromnak olyan volt egy darabig,aztán szépen búcsúztak,.

akkor itt nekem van a leglassabb netem de mégis tökjól behoz minden oldalt.

zombimorzsi":pk4l1os9 mondta:
Bizony,ebben lehet valami,bár én veletek szemben éppen meg vagyok "elegedve",persze,mint mondtam,nálunk meg éppen senki nem ezt fizetgeti elő. Ja,van még valami mikrohullámú szutyok is,s amikor ősszel meg télen köd van,akkor nem működ...
A haveromnak olyan volt egy darabig,aztán szépen búcsúztak,.

ahan ha fúj a szél vagy esik akkor sem működik , de az itthoni szolgálltatóttak csak baj van , viszont lehet nemsokára lapropvásárlásra adom a fejem és a tonline-nál van elég jó árnon mobilnettel együtt (és a gép sem olyan xar ) toshiba satellite l300

nekem is így van ha rossz az idő azért lassú, ha süt a nap azért lassú. egy antenna lóg a kéményen, egyszer lefelé állt elég jól, mondják nem vettük észre?? kijöttek megcsinálták rosszabb lett a net, pedig még akkoriban gyors is volt. de azóta lassabb. légpuskával kellene megint lefelé konyítani :D

úgylátom microsoft termékeket sem szabad venni , januárban vettem egy faja bill-t aztán most az előbb ez a kinyitható része egyzserűen letölrt de nem csak az egyik hanem a másik is.... szal holnap megpróbálom visszavini , de hogy lehet valami ilyen fos ??? (és nem is a legolcsóbb volt mert majd 9 ropit kostált :S )

vajon most miért jutott eszembe a mérges német kiskocka vidije? :D :D

jáccani mostnaság nem is jáccottam érted gépeléstől meg ilyenektől :S

jah aham. miket írsz egyébként olyan sokat? :)

miket bakker.... gondolj bele te mit csinálsz kb azt :D

oké. de nekem mégse megy szét :D igaz nemis kinyithatós kétoldalt. amúgy Logitech. ha kérdeznéd :D

nem érted az aján ha kinyitod akkor megnő a dőlés szöge :wink: , egyszerűen xar és kész , nem fogom visszavinni mert 3 hétig xarakodnának vele , veszek 1 kis ragsztót aztán megcsinálom , jobb leszint új korában :D

bezony ragasztó bőven elég,, én amikor véletlenül rákönyökölten letört a talpa utána megragasztottam azóta nincs gond vele :D

ja jóó :D mostmár értem. kicsit furcsa is volt az összecsukható billentyűzet lol2 lol2

Volt egy klassz Logitech egerem.Úgy a kezembe simult,mintha egyek lennénk.Egyszer állok neki,hogy kitakarítom,kiveszem a golyóját,megtakarítom,látom, hogy még beljebb porcicák vannak. Csavarozás,ketté szedem és akkor egy rakás miniatűr rugó szanaszét repült!Nem találtam meg az összeset,használhatatlanná vált.Azóta nem használok golyós egeret,pedig úgy érzem,az az igazi.

ez kicsit durva főleg ha az egér Logitech
és nekem meg egy Hama görgőjéről tört le egy 1 mm-es cucc és vissza kellet azt a szart mert ha nem ragasztom vissza akkor soha többet használhatom az egerem görgőjét pedig nem is ütöttem csak úgy letört amikor görgettem :|

Vissza
Top Alul