Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
én nem is a görényket szidtam hanem a pc görényeket :D

Nem az ára a lényeg,hanem hogy hol tart a technika!
Képzeld el,ott állsz a 33"-os falra szerelt lcd-monitorod előtt és és járkálsz a zónában.Kutyaugatást hallasz,előkapod a (láthatatlan)fegyvered és lősz. Aztán tovább mész.Egy relikviát veszel észre,lehajolsz érte,felveszed,megcsodálod .Aztán zsebre rakod.Sötétedni kezd,elkezdesz szaladni hogy még időben beérj a Bárba.A nagy sietségben belegyalogolsz egy anomáliába.Megforgat,szét akar szaggatni.Kiugrassz belőle,csak egy pillanatod van,hogy javíts az életerődön,mert pont egy katonai őrjárat jön feléd.Elő a hátizsákot,Vintar elő és ismét egyedül vagy.Átkutatod őket,elveszed tőlük, ami neked kell és mész tovább.A Bárban nyugalom hajtod fejedet(otthon lefekszel a szönyegre :D )
Csodálatos!Juhu! taps1

Csiga07":1ugb5ha3 mondta:
Nem az ára a lényeg,hanem hogy hol tart a technika!
Képzeld el,ott állsz a 33"-os falra szerelt lcd-monitorod előtt és és járkálsz a zónában.Kutyaugatást hallasz,előkapod a (láthatatlan)fegyvered és lősz. Aztán tovább mész.Egy relikviát veszel észre,lehajolsz érte,felveszed,megcsodálod .Aztán zsebre rakod.Sötétedni kezd,elkezdesz szaladni hogy még időben beérj a Bárba.A nagy sietségben belegyalogolsz egy anomáliába.Megforgat,szét akar szaggatni.Kiugrassz belőle,csak egy pillanatod van,hogy javíts az életerődön,mert pont egy katonai őrjárat jön feléd.Elő a hátizsákot,Vintar elő és ismét egyedül vagy.Átkutatod őket,elveszed tőlük, ami neked kell és mész tovább.A Bárban nyugalom hajtod fejedet(otthon lefekszel a szönyegre :D )
Csodálatos!Juhu! taps1

ottmár lenne nem kis játékélmény ... aztán a játék mellé csomagolnának műanyag ak-t aztán azzal lövöldöznél :D

edit1 red orchestra jó game stalin subway inkább feljetsd el én a részével jácottam és beajánlottam a rossz pc játékokba szal lessz majd videó is , de a ro az nagyon jó szal azt ajánolm

Köszönöm a segítségedet Jim! Így marad a Red Orchestra. Különben egy árban voltak a Tacskóban,a kifutós részen. remélem nem lesz vele gond. Annak idején vettem a MoH-t a kisfiamnak, ami persze,hogy nem volt képes feltelepülni a meghajtóra,mert valami amerikai területi kódokat kéregetett. Visszavittem,pénzt visszaadták. Nah,van ilyen is.

az ra az jó lessz szal az az utolsó forintig megéri az árárt

Egy kis érdekesség Robert Capa-ról (ha jól emlékszem a múltkor volt róla szó):
1944. június 6-án hajnalban ő volt az egyetlen fotós, aki a partraszállók első hullámával Normandia földjére lépett. 6 tekercs filmet (106 kockát) fotózott el, majd délután 2-kor, amikor már biztosnak látszott a hídfőállás, az első kórházhajóval visszatért Portsmouth-ba. A filmtekercseket bevitte a LIFE londoni irodájába, majd lefeküdt aludni. A laborban az asszisztens, az akkor 15 éves Larry Burrows (aki később maga is hadifotós lett) annyira kíváncsi volt a képekre, hogy az előhívás után a szokásosnál magasabbra állította a szárítóban a hőmérsékletet, hogy gyorsabban száradjanak a negatívok. A hő azonban leolvasztotta az emulziót, 8 teljes kép és további 3 kocka bizonyos részeinek kivételével teljesen megsemmisültek a felbecsülhetetlen értékű, megismételhetetlen fotók, a megmaradtak is elmosódtak. Mindazonáltal a LIFE június 19-én leközölt 10 képet "slightly out of focus"("enyhén életlen") magyarázkodó képaláírással. Ez annyira felbosszantotta Capa-t, hogy később ezt a címet adta önéletrajzának is.

forrás:
http://www.mohaa.hu/news.php?extend.1344

Egy kis türelem és most láthatnánk 106 képet a valódi partraszállásról.
Nem ölte meg Larry Burrows-t? :D
Mellesleg igencsak megszállott lehetett,tudod mikor mentem volna oda fényképezni!

Én is ezen gondolkodtam... :D Mások ott az életükért küzdöttek, ő meg fotózott :D Bár nyilván ez is fontos (lenne). így utólag.

Nagy bátorság kell hozzá,bárhol fotózza is valaki a harci cselekményeket,főleg testközelből. Rá ugyanúgy lőnek,nem számít,hogy nála csak egy fényképezőgép van. Bár,ahogy tudom,mostanában a katonák maguk is sokszor-csak úgy ,dokumentálás céljból,hogy "asszonygya,itt is jártunk" módon-videóznak,fotóznak.

Jaja, főleg Irakban volt szokás az amcsiknál (YouTube-on rengeteg ilyen videó van fent).

Biztos nem az Omahán fotózott, akkor vagy híresebb lenne vagy nem jutott volna ki élve.

De az Omaha Beach-en fotózott és úgy olvastam, hogy Vietnámban halt meg. Aknára lépett.

VAN róla egy film is a BBC-től. Adták az M1-en.

kozvelemenyt kutatast inditok a forumon:

1, B*szott-e mar meg az aram?
2, Ha igen, akkor hogyan?
3, Ha nem, akkor hogyan tervezed magad megb*szatni az arammal? :D

jo peldaval elol jarva elkezdem: eloszor 5 eves koromba baszott meg az aram meg pedig ha hiszitek ha nem a trabantunkba, a radioja, nagyon jo erzes volt kicsit remegtem utana de egyebkent jo volt :D :D . masodszorra mar a hazba kaptam aramloketet a forugepbol, az is jo volt de utana kaptam a lebaszast h elejtettem a furot es osszetort a csempe a foldon.

már többször is csapott meg elektromos kerítésből de ha megszokja az ember akkor jó ideig tudja a drótkerítésen tartani a kezét

Vissza
Top Alul