Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
Király.Én holnap megyek megvenni.
Jim,még mindig zűrös a telepítése a 2. és 3. kiegészítőknek?

nem vágom , nekem még régebbröl van meg , ez viszont nincs , de gondolom itt már megoldódtak a problémák .

Állítólag folyamatban a COD 7,amiben leszen "VIETNÁMOS" rész is!!!! Na ,véééégre!

Jaj,nagyon. Egy időben el szerettem volna oda útazni,csak olyan körülményes és drága,hogy erre nem "fussa". Nagyon tisztelem azokat az embereket!

Igen. Az összes verzió közül kizárólag ez az egyetlen,amivel most is játszom. A fiam a BF-2 kiegészített packját éli,meg esetenként a 2142-őt,de én...Kizárólag ez. Valahogy olyan jó kis átmenet a modern és a II.Vh-s taktikák,stratégiák közt. Nincsenek halálpontos fegyverek,de van már IR-rocket,meg komoly orvlövész puska,ami mellett ott vannak a pungi-botok,meg a rizsarató sarló is... :D

Nos jelentem, megvettem a GS-t. Van eredeti GoW-om. Beregeltem a win live-ra angol címen, elvileg minden f...a

Kérlek segítsetek. A clear sky-ben csatlakoztam a freedom-hoz majd a szeméttelepre mentem ahol jön a kisugárzás és kb 3másodperc múlva halott vagyok, mit tegyek? Sajnos már el van mentve a játék.

Én a helyedben beszaladnék a szeméttelep nyugati szektorában levő vasúti alagútba,jó mélyen. Bár volt olyan,hogy a valamiért-én ugyanis a fal mellé szorosan álltam- kihajított a játékon kívülre és meghaltam ott....
Ez szerintem akkor következik be,amikor a Kordon felől érkezel a szeméttelepre,azaz délről. Ott a banditosok fikázgatnak,tedd le a fegyvert,meg ehhez hasonlók-én kiírtottam őket-szóval még mindíg marad annyi időd,hogy ÉNY-i irányban szaladva elérd a kérdéses alagút bejáratát. Az állomásra úgy sem juthatsz be,mert a bűnözők becsukják,meg teli van velük az egész.

zombimorzsi":22mszunl mondta:
Állítólag folyamatban a COD 7,amiben leszen "VIETNÁMOS" rész is!!!! Na ,véééégre!

nemrég láttam hogy a crysis hoz is készül valami viatnam-os mod , az nem lessz rossz :D , viszont a vietcong játékot azt ismered ?

Nem,de valami hasonló nevű,várj csak. Nem egy olyan játékra gondolsz,ami nagyon is hasonlít a Medal of honor kialakítására,csak dzsungeles környezetben,hídrobbantásokkal,lerokkant épületekben való bujkálással,és mintha az elején a Hamburger hill is ott volna? Azt hiszem,éppen oda érkezel meg az első bevetésedre...Persze lehet,hogy keverem valamivel. Merthogy volt régen egy Vietnam nevű játékom,de az olyan zöld volt,mint a fene.Gyakorlatilag az egész harsogott a zöld színtől,egyszer találkoztam benne egy alagútfélével,ahol azakkori konfigot elkezdte rángatni..Ott mindenütt növényzet volt,és sűrűn,épületnek nyoma sem volt,rizsföldnek,kék égboltnak detto.

egyről beszélhetünk , nah azt szered meg valhonnan és nem fogsz csalódni , viszont a 2. rész az fos , meg van itt a confilct vietnam , nah az sem olyan rossz .

a vietcong nagyon erdekes jatek, csak neha eltevedsz a dzsungelbe, peldaul vannak a vietcongok kis nyomi alagutak amikbe maszkalnak es lovoldoznek kifele. hat azokba beleorulsz egy ido utan :D :D

Szép is az! Viszont a valóság tényleg ilyenféle volt,ahogy láttam,olvastam. Pld. bekenték bélsárral a pungi botocskákat,és ha beleléptél,akkor elfertőződött,ami ott a dzsungelben gyors tetanuszt,vagy még gyorsabb kivonásod eredményezte. A nem ott lévő ellenség jobb,mint az ott lévő....

Na,megvettem a Medal of Honor 10-t.Felraktam az első hármat,patch,magyarítás aztán hajrá!
"Kissé" elavult a grafikája de mégis elvarázsolt a hangulata meg a zenéje. eljen
MedalOfHonor10thAnniversaryPC_LRG.jpg

7900-ért vettem,szerintem megérte.
5 játék,most az elsővel játszom a fiammal együtt,de kövezzetek meg,nekem jobban bejön mint a CoD.
Extra a zenéje külön,nekem nagyon tetszik.
eljen

Vissza
Top Alul